Günaydınlar herkeşlereee.....
Buketcim hasır sepetin çok güzel, İyi günlerde kullan
Başıyazmalı hepsi çok güzel, arılı şişe ve bardaklar çok şekerrGüle güle kullan
günaydın kızlarrrrrr
dün aldığım 24 parça schafer günlük çatal kaşık bıçak takımım..altlığıyla 25 parça..23 TL'ye aldım..rengi buz mavisi..
günaydın kızlarrrrrr
dün aldığım 24 parça schafer günlük çatal kaşık bıçak takımım..altlığıyla 25 parça..23 TL'ye aldım..rengi buz mavisi..
gunaydn kızlar görmeyenler ıcın h sonu reısm eklemıştım
bunları unutmayım
çopk tsk ederım cnm aman sende her yerden karşıma cıkmasan olmasçok beyendim kııı böcük hayırlısıynan kocayı bulunca iyi günlerde kullanırsın inşallaha.s
Komşuu hoşgeldinn. kız sende ne çeyizler var öylee bakarken böyle oldumm :1shok:
sen zaten sadece nevresim takımlarını yan yana koysan gemi gibi bişey çıkar ortaya heralde :roflol:
hepsini senin değerini bilen seni el üstünde tutan birisi ile mutlu günlerde kullan inşallah
saol komşucm ctesı gecenın bı yarısı cok uğrastım ama sonunda ekledım dedım komsum görsun Şeniz daha cok vardı resım ama kızın sınavları vardı bu kadr anca ıdare edın cok öptum
saol komşucm ctesı gecenın bı yarısı cok uğrastım ama sonunda ekledım dedım komsum görsun Şeniz daha cok vardı resım ama kızın sınavları vardı bu kadr anca ıdare edın cok öptum[/B]
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
paress ne alırsan 1 tl den aldım cnm
komşum saol tekrar
mınık bende en cok onları sevyom ama kat kat koysam komsumun dedığı gıbı gemı olur:roflol:
banane yaa bende nevresimlerle gemi yapmak istiyorummm
banane yaa bende nevresimlerle gemi yapmak istiyorummm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?