Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Günaydınlar herkeşlereee.....
Buketcim hasır sepetin çok güzel, İyi günlerde kullan
Başıyazmalı hepsi çok güzel, arılı şişe ve bardaklar çok şekerr Güle güle kullan

saol minik:) a.s.

günaydın kızlarrrrrr
dün aldığım 24 parça schafer günlük çatal kaşık bıçak takımım..altlığıyla 25 parça..23 TL'ye aldım..rengi buz mavisi..

günaydın cnm iyi günlerde kullan

Komşuu hoşgeldinn. kız sende ne çeyizler var öylee bakarken böyle oldumm :1shok:
sen zaten sadece nevresim takımlarını yan yana koysan gemi gibi bişey çıkar ortaya heralde :roflol:
hepsini senin değerini bilen seni el üstünde tutan birisi ile mutlu günlerde kullan inşallah

çok beyendim kııı böcük hayırlısıynan kocayı bulunca iyi günlerde kullanırsın inşallaha.s
çopk tsk ederım cnm aman sende her yerden karşıma cıkmasan olmas
:dilcikar:

saol komşucm ctesı gecenın bı yarısı cok uğrastım ama sonunda ekledım dedım komsum görsun Şeniz daha cok vardı resım ama kızın sınavları vardı bu kadr anca ıdare edın cok öptum

saol komşucm ctesı gecenın bı yarısı cok uğrastım ama sonunda ekledım dedım komsum görsun Şeniz daha cok vardı resım ama kızın sınavları vardı bu kadr anca ıdare edın cok öptum[/B]

günaydın böcükk a.s. ben özellikle nevresimlerini çok beğendimm :1rolleyes: o günde söylemiştim galiba ama dayanamadım :sm_cool:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

acemiperi cnm aldıkalrın çok cici hele bi havlun vardı ona bitttimmm..bide atlet takımın vardı sırt kısmı çok orj duruyo

böcüğüm seninde aldıkalrın hayırlı olsun bacım ii günlerde kullan.o siyah nevresim takımı benim isteyipde alamadığımdan..buzdolabı süslerini yesinler kız o gecelikli olan ne şeker öle

zeybs cnm sende ii günlerde kullan inş

kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın ama herkes ii günlerde kullansın inş aldıkalrını

mandilin seni dün aradım anacım telini açmadın..ama farklı nodan aramıştım tanımamış olabilirsin...supla alcaksan bi yer gördüm 3.90 promosyon yapmış bilgin olsun diycektim...grisi ve doresi var iki model var her birindedekaydirigubbakcemile2

paress ne alırsan 1 tl den aldım cnm
komşum saol tekrar
mınık bende en cok onları sevyom ama kat kat koysam komsumun dedığı gıbı gemı olur:roflol:

aaa resımler süper yaa masallah bın kere on bın kere cok guzelsın cnm mutluluğun daım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…