Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

en komiği de annem yer yok diye kızıyor ben hala alıyorum :roflol:. sanırım juadan alıcam bekleyip.

ayyyyyy canımcım çok sevindim.ya bende o ilanı gördüm ama aktif araç kullanamıyorum ehliyetim olmasına rağmen.o yüzden başvurmadım.sen kullanabiliyomusun araç

bende sadece mahalle arasında canım trafiğe çıkmadım hiç görüşme gününe kadar akşamları çalıştırcak abim
bakalım ne kadar öğrenicem... benimde çağırılacağımdan ümidim yoktu ondan onu düşünmeden başvurdum..
ord çalışan biri 12 000 kişinin başvurduğunu 6000 cv ye bakıldığını 100 kişinin çağırıldığını sölmişti

anladım canım.o zaman iyice çalış da kap şu işi

sadece iş için konuşcakmısımm cnmmm onun dısındaa pekk muhabbetim olmucakk hiç biyere gitmeme izin vermiyorrr

nihal bu kadarınıda kabul etme yavv.
tamam sahiplenilmek önemsenmek güzle ama yarın öbür gün evlenincede hiç bir yere göndermezse.benim en çok korktuğum şeylerdir bunlar.
öyle insanlar var ki etrafımda kıskançlık ayağına eşinin hiç bir yere gitmesine izin vermiyor,ama kendisi her haltı yiyor.
yada ya siz bakmayın bana kızlar bu konularda çok sinirliyim.
sadece kendini asla ezdirme bitanem...
o olmadan önce sen kendine hakim olamıyormuydun.bunu empoze et ona bilsün yani
...

karalahanacıgımm annemden sonra pek ustume gelmıyorrr daha anlayıslı davranıyor ama uzakta oldugum ıcın boyle yapıor ıstde bole deılll karısmıoo sakaryadaa degısıoooo

dun esmalardaydım ılk mısafırı farukla bızdıkk yemek yaptıı bızeee cnmm

arkadaşlar oturduğunuz yere yakın philip satış noktası varsa benim için philips marathon süpürgenin peşin fiyatını öğrenebilirmisiniz ?rengi siyah turuncu olan haniiiiii.ben bugün sordum 550 dediler.ucuz satan bir yer arıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…