Geldim canım ama sen gidiyorsun? Bomba bişey dicem şimdi ben bugün evlendim :asigim:
nasıl ewlendın ?????
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı
nasıl yaaaa kafamçokkarıştı
aaa sende bendensin yaniiii kaydirigubbakcemile5 düğünü olmamış evlilerden :roflol: hayırlı olsun tatlım Şeniz ne iş yapıyor aşkısın taze kocacıkın kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun tatlım eşin ne iş yapıyooo
Sağol canımcım darısı başına. Hoş ben bişey anlamadım ya neyse kafamçokkarıştı Öğretmen kendisi
Babamın benden tek bir isteği oldu, aileler dışında kimsenin bu nikahtan haberi olmamasını istedi. Ben de uydum tabi, tüm KK ya yaydım :roflol::roflol::roflol:
ayy ilahii :roflol: yavruşum bizimde zorunluluktan oldu yerimseniben lojman puanımız artsız maaşı artsın artı kimlik işler falan uzun sürüyor hepsi hallolsun diyeyerimseniben hemde çıkma yıldönümümüze denk getirdik işte:1rolleyes: olsun böyleymiş kısmetinizz:1hug: hayırlı olsun kuzum Şeniz
İnşallahh daha güzelini dahada ucuza bulursunn canımm :teselli: Sıkma canını :1hug: Ev daha önemli gelinliği alt üstü 2-3 saat giyiceksin ama evinde sabahtan akşama kadar vakit geçiriceksin yerimsenibenevet tatlım kiralama ve satın alma arasında çok az fark var, 1000 TLyse 500 TL ye kiraya veriyorlar ama her gelinlikçi vermiyor tabi,
bu gittiğim modaevi de kiraya vermiyordu meselayoksa ben bi gece için o kadar parayı vermem de,
gelinlik hiç hayal etmediğim bi modeldi hatta adamın ısrarıyla giydim daha geldi bu model sana sahane olur dedi,
fiyat 3.750yle açtı ama en son sıkı bi pazarlık 1.500 TLye düstü o da bugün gelir alırsan dediofffff
Esmaa hoş geldinn :1hug:esranın bu haft asonu degılmı
Çok şıkmışşBeğendin mi kız Bukett, walla çok içime sindi ama iyi para vericem 490 tl yanında cibinlik demiri, içine saten nevresim de vericekler, kıpkırmızı aldım canikom, yatak odamızın mobilyası beyaz olucak kırmızı da örtü olucak nasipse azcık Türk Bayragı gibi olucak ama kaydirigubbakcemile3
Sade ve şık bir gelinlik eminim çok yakımıştırr rengi falan harika :lepi: Fiyatıda gayet uygun yerimsenibenyorum yapam tüm arkadaşlara teşekkür ederim
800 e diktiriyorum ben ama inanmıyolar belki düğünden çok önce diktirmeye başladığım için böle oldu şimdi gitsem eminim daha başka rakamlar diyecekler ama ben bu gelinliği çok sevdim modelinide değiştirmeyi pek düşünmüyorum:1rolleyes:
o h a dicem kaydirigubbakcemile3 Gelinlik alırsın bu fiyata kaydirigubbakcemile3ben brillantta bi yatak örtüsü beğeniyordum
biz o şatafatlı örtülerden alsakmı almasakmı kararsızdık anneme alırsam bunu alrım dedim
950 tl dediler :1shok:
Çokk koyuuu benneyaptımki Beğenmedim açıkcası :1closedeyes:bu renk çok mu koyu sizce
Çok koyu olurr benneyaptımki Bence kırmızı fon - beyaz tül düşünmelisin odayı aydınlık görünüm vermesi için yerimsenibencanım beniim Şeniz
kızlar bişi sorcam.
şimdi yatak odası koyu mobilya, kırmızı yatakörtüsü+kırmızı halı buraya kadar tamam.
ama perde sizce fonları yani güneşliği kırmızı tülü siyah versiyon mu yakışır
yoksa siyah fon kırmızı tül mü yakışık olur hmm????
ben içinden çıkamadım.
Testereninn bıcak seti gibi :1shok: Çok korkunnçççç :1ninca:miracle blade 3 buymuşş
Ben geldimmmmmmmm hihoyyyt
Hemşomm evlendin mi senn :1shok: Niye beni çağırmadın :mymeka: Babana söylücem senii hepimizeee söyledi diyeee :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
sulfatcım cnm hayırlı olsunnn...ALLAH hep mutlu etsin cnmma.s.
yalnız herkesın takvımıı kavusmamızaa falan dugun tarıhıı benımkıı kac senedırr o :1hug:
Eee söyleseydin dünn ablamla katılırdık :dilcikar:Kız sus yerin kulağı var kimse duymasın :roflol::roflol: Ayyy keşke gelseydin yaa kimsesizler gibi gittik, kuzenlerim duysa beni boğarlar nasıl bize söylemedin diye. Ama bizden sonra bir nikah varmış, bizimki gecikince onların misafirleri girmeye başladı, seyircimiz de vardı kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim canım, benim için asıl anlam taşıyan 4 Ağustos olacakyerimseniben
Eee söyleseydin dünn ablamla katılırdık :dilcikar:
Heçç sormuyonn naptınn bugün diyee..Gelinlik baktın mı diyee :dilcikar:
Nihalcimm bi bakmışınn sende gün saymaya başlamışsınn yerimseniben
Hiç belli olmaz walla kaydirigubbakcemile3 Erkeklere güvenilmezz :jeyyar:
Ben nişanlımda 1 senedir beraberdim bi kaç kere dile getirmiştim..Oda ohoo daha çok var en az 3-4 sene dedi.Daha 1.yılımız dolmadan bi baktım nişanlanmışızz kaydirigubbakcemile3 Sadece aileleri tanıştırdık sonumuz evliliğe giden yol oldu :jeyyar: Şimdi benden çok evlenme heveslisi kaydirigubbakcemile3 Sen üstüne düşmeyi bırak bak nasıl o ister hale geliyorr :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?