Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı

aaa sende bendensin yaniiii kaydirigubbakcemile5 düğünü olmamış evlilerden :roflol: hayırlı olsun tatlım Şeniz ne iş yapıyor aşkısın taze kocacıkın kaydirigubbakcemile3

nasıl yaaaa kafamçokkarıştı

Aynı senin gibi canım, ama bir farkla ailemiz olmadan oldu senağlama. Çünkü benim kardeşim doğuda öğretmen annem de yanına gitmişti, onun ailesi zaten şehir dışında. Sadece ailelerimizin onayıyla ikimizin en yakın arakadaşları nikah şahidi olarak oldu

aaa sende bendensin yaniiii kaydirigubbakcemile5 düğünü olmamış evlilerden :roflol: hayırlı olsun tatlım Şeniz ne iş yapıyor aşkısın taze kocacıkın kaydirigubbakcemile3

Evet senin gibi canım, bizim için zorunluluktan olan bir nikah oldu ama yoksa tüm düzenemiz alt üst olcaktı. Taze kocacıkım matematik öğretmeni. :asigim:

Babamın benden tek bir isteği oldu, aileler dışında kimsenin bu nikahtan haberi olmamasını istedi. Ben de uydum tabi, tüm KK ya yaydım :roflol::roflol::roflol:

Babamın benden tek bir isteği oldu, aileler dışında kimsenin bu nikahtan haberi olmamasını istedi. Ben de uydum tabi, tüm KK ya yaydım :roflol::roflol::roflol:

ayy ilahii :roflol: yavruşum bizimde zorunluluktan oldu yerimseniben lojman puanımız artsız maaşı artsın artı kimlik işler falan uzun sürüyor hepsi hallolsun diyeyerimseniben hemde çıkma yıldönümümüze denk getirdik işte:1rolleyes: olsun böyleymiş kısmetinizz:1hug: hayırlı olsun kuzum Şeniz

Teşekkür ederim canım, yaaa size bir sır vercem kimseye demeyin he kaydirigubbakcemile3 Düğün günü de herkesin içinde nikahım ilk kez o anda kıyılıyormuş gibi bir güzellik yapılcak, bizim için ise nikah tazeleme gibi bişey olcak. Yoksa ailem de olmadığı için çok üzülcektim.

Ben geldimmmmmmmm hihoyyyt

Hemşomm evlendin mi senn :1shok: Niye beni çağırmadın :mymeka: Babana söylücem senii hepimizeee söyledi diyeee :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

sulfatcım cnm hayırlı olsunnn...ALLAH hep mutlu etsin cnmma.s.

yalnız herkesın takvımıı kavusmamızaa falan dugun tarıhıı benımkıı kac senedırr o :1hug:

İnşallahh daha güzelini dahada ucuza bulursunn canımm :teselli: Sıkma canını :1hug: Ev daha önemli gelinliği alt üstü 2-3 saat giyiceksin ama evinde sabahtan akşama kadar vakit geçiriceksin yerimseniben

esranın bu haft asonu degılmı
Esmaa hoş geldinn :1hug:
Resimlerinide gördümm maşallahh Allah nazarlardan saklasın harika olmuşunn
Gelinliğinin bitmiş hali süper olmuşş :lepi:
Allahh bir ömür boyuu mutlu mesut etsin..Bir yastıkda kocayın inşallahh :1hug:
Çok şıkmışş İyi günlerde kullann laddyy yerimseniben
Sade ve şık bir gelinlik eminim çok yakımıştırr rengi falan harika :lepi: Fiyatıda gayet uygun yerimseniben
Sinaycımm senin adına çok üzüldüm.Çok talihsiz bir olay :1no2: Ama sakın sen işten çıkmaa sabret kuzumm :teselli: Karısının kıskançlığı senin bi suçun yokki :uhm: Sen işine gücüne bak patronun düşünsünn yerimseniben
ben brillantta bi yatak örtüsü beğeniyordum
biz o şatafatlı örtülerden alsakmı almasakmı kararsızdık anneme alırsam bunu alrım dedim

950 tl dediler :1shok:
o h a dicem kaydirigubbakcemile3 Gelinlik alırsın bu fiyata kaydirigubbakcemile3
Bende 500 verdim ama çok koydu bana Çok üzgünüm çoook
bu renk çok mu koyu sizce
Çokk koyuuu benneyaptımki Beğenmedim açıkcası :1closedeyes:
Kırık beyaz en güzeli düğündaşımm :1hug:

Çok koyu olurr benneyaptımki Bence kırmızı fon - beyaz tül düşünmelisin odayı aydınlık görünüm vermesi için yerimseniben
miracle blade 3 buymuşş
Testereninn bıcak seti gibi :1shok: Çok korkunnçççç :1ninca:

Ben geldimmmmmmmm hihoyyyt

Hemşomm evlendin mi senn :1shok: Niye beni çağırmadın :mymeka: Babana söylücem senii hepimizeee söyledi diyeee :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Kız sus yerin kulağı var kimse duymasın :roflol::roflol: Ayyy keşke gelseydin yaa kimsesizler gibi gittik, kuzenlerim duysa beni boğarlar nasıl bize söylemedin diye. Ama bizden sonra bir nikah varmış, bizimki gecikince onların misafirleri girmeye başladı, seyircimiz de vardı kaydirigubbakcemile3

sulfatcım cnm hayırlı olsunnn...ALLAH hep mutlu etsin cnmma.s.

Teşekkür ederim canım, benim için asıl anlam taşıyan 4 Ağustos olacakyerimseniben

yalnız herkesın takvımıı kavusmamızaa falan dugun tarıhıı benımkıı kac senedırr o :1hug:

Nihalcimm bi bakmışınn sende gün saymaya başlamışsınn yerimseniben
Hiç belli olmaz walla kaydirigubbakcemile3 Erkeklere güvenilmezz :jeyyar:
Ben nişanlımda 1 senedir beraberdim bi kaç kere dile getirmiştim..Oda ohoo daha çok var en az 3-4 sene dedi.Daha 1.yılımız dolmadan bi baktım nişanlanmışızz kaydirigubbakcemile3 Sadece aileleri tanıştırdık sonumuz evliliğe giden yol oldu :jeyyar: Şimdi benden çok evlenme heveslisi kaydirigubbakcemile3 Sen üstüne düşmeyi bırak bak nasıl o ister hale geliyorr :jeyyar:

Eee söyleseydin dünn ablamla katılırdık :dilcikar:
Heçç sormuyonn naptınn bugün diyee..Gelinlik baktın mı diyee :dilcikar:

Eee söyleseydin dünn ablamla katılırdık :dilcikar:
Heçç sormuyonn naptınn bugün diyee..Gelinlik baktın mı diyee :dilcikar:

Yaaa nikah olmadan kendime bile söyleyemiyordum ki, zaten nikahtan bişey anlamadım ben. Hemencik olup bitiyor. Haaa bu arada ayağına ben astım tabiki, ama aşkım da ayağını basmam için koymuştu kaydirigubbakcemile3 Nikah memuru hanım çaktırmadan bana ayağına bassana dedi, ben de ben zaten çoktan bastım dedi. Kadın nasıl gülüyor bak işini biliyor diyor.
Hemşom sormam mı yaa, bi yandan tatlı yapıyordum ondan geç cevap yazıyom. Kayınvalidemler gelcek yarın da yerimseniben Anlat bakalım neler oldu

cnm valla benimi de aynen en az 4 5 sene var diyorryerimseniben bizim sulaleler kolukomsu herkes biliyor yok bişey demiyorumm kısmet diyorum akışına bıraktımm zaten annemin üstüne hemen istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…