Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunlar süper canım.nerden aldın.güle güle kullan.

saol canim daha güzelleri senin olsun.. ben almanyadayim almanya aldim... ama sen istanbulda kaliyorsun ikea var herhalde istanbulda orda bula bilirsin ikea da da satiliyor

Fmk cım hakikaten güzel miş yanılmıyosam sen eklemiştin evinin bazı kısımlarını banyonu falan eğer tahmin ettiğimse yakışcak bunlar çokk...ıyi günlerde kullann

ohhh
emsy arkadasimis dügün fotoglarini ekledi

Fmk cım hakikaten güzel miş yanılmıyosam sen eklemiştin evinin bazı kısımlarını banyonu falan eğer tahmin ettiğimse yakışcak bunlar çokk...İyi günlerde kullann

saol ben eklemistim evet.. ve camasir sepetim eksikti simdi onu da siparis verdim

bende diorum bikaçgündür büyük eksiklik var yaa nerlerdesin kuşum sen???
Hzırlıklara devamm ondan mı yoksunn...

yok be güzelim cumartesi full gezdim pazar full evde temizlik yaptık bu günde full gezmekteydim ev gezmesi ama :roflol: o yüzden eksik kaldım sizden a.s ama özledim:1rolleyes:

ben uyumaya arkadaslar kendinize iyi baktin yarin görüsmek üzere hoscakalin

yok be güzelim cumartesi full gezdim pazar full evde temizlik yaptık bu günde full gezmekteydim ev gezmesi ama :roflol: o yüzden eksik kaldım sizden a.s ama özledim:1rolleyes:

ohh iyi yapmışın burcucum yaa havalar da kalk gez havası çalıoo zaten bu vakitler ama ben kendimi zor zaptediyorum evde oturmak için ...

ohh iyi yapmışın burcucum yaa havalar da kalk gez havası çalıoo zaten bu vakitler ama ben kendimi zor zaptediyorum evde oturmak için ...

evet sen şu sınavı bir hallet sonra bol bol gezersin kuzucuğum :1hug:
canım hakikaten yaa yılın en güzel zamanları bence bu zamanlar. ağaçlar yeni yeni çiçek açmış. hava ne boğacak kadar sıcak,ne donduracak kadar soğukk... tatlı bir meltem esiyor:1rolleyes: ve güneşin cezbedici yüzünü gördükçe düğünüme ne kadar az kaldığını hissediyorum :sm_cool:

ben uyumaya arkadaslar kendinize iyi baktin yarin görüsmek üzere hoscakalin

İyi geceler fmk bende gidiyorum kızlarr dizim başlıycak birazdann işimi yapayım o başlayana kadar yazlıklarımı toparlıyorum da ütülencekler dağ misali....

Hdi burrcu dizimiz başlıycak,, öptümss seniii

ayy sen öyle dedin daha bir heycanlandım :dance:
zaman daraldıkça benim sabrımda azalıyor nedense... :1rolleyes:
lütfen her şey güzel olsun.... hepimiz içinn :Saruboceq:

heyecan olacak tabii güzel şeyler bunlar aile olacaksınız artık yaa, inş bizde görücez o günleri canım

heyecan olacak tabii güzel şeyler bunlar aile olacaksınız artık yaa, inş bizde görücez o günleri canım

evet tv başına marş marşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…