böcüğüm aldıklarının hepsi çok güzel buzdolabı süslerine bayıldım cnm
zeysb bambuların çok şıkmış güle güle kullan güzelim
elisa pecetelerin ve su takımın şisesi çok cici hayırlı olsun cnm
brcncvk86 güle güle kullan güzelim
karalahana hepsi çok güzel güle güle kullan güzelim
BaŞıYaZMaLıKıZ bardaklarının içi kalpli sanırım içine içicek konunca kalp şekli veriyor heralde çok hoşmuş güle güle kullan
bktbbciğim güle güle kullan cnm
ıyı aksamlar blucguen ya ben sen sanmıstım ulasamamkla hata yapmamısım demekkı babaerkoydu demek hay ALLAH kaydirigubbakcemile3
KIZLAR bugun anneme gıttım tuhaf bısey ya ınsan kotu oluyor :ecrin_bebek:
uyyy arsimam balım seni atlamışmıyım, öpiyimde barışalım olmazmııı Şeniz
bide dondurma ışmarlasam hmm ?? :icecream:
yatak örtüm geliyor kizlar
Ben çok sevdim bu çantayı çok canım istedi ama pahalı geldi almadım
banyo ıcın olanları cok begendımm
herkescikler cici ekelmiş hepside çokk cücül kızlar ben bu aralar alışverişe bile gidemiorum yaaa
ben sen olsam kulanmaya kiyamazdim bile annen boyamis elleriyle ömrüm boyunca hatira.. annenin eli dert görmesin güle güle kulan ama sakin leke yapma kaydirigubbakcemile5
bunlar da çeyizlerimden parçalar
Çok güzeller ccanım annenin ellerine sağlık... :1hug:
el emeğinin yerini hiç birşey tutmaz bence a.s.
dogrudur bende kemerleri siktim artik alis veris yok... aksesuarlara ihtiyacim var ama acelesi yok diye düsünüyorum zamanla biraz biraz alirim dügünden sonra
Valla annem de öyle dioo herşeyi alma evlenince canın sıkılcak alıcak bişey bulamıycan dioo eee modellerde yenilio
kızlar bu annemin seneler önce yaptığı salon takımı 3 parçası var çok büyük bir takım değil ama bunda hiç bir model çizmedi fırçayla serbest çalışma yaptı tamamen el işi ve kendi zevki çok sıcak gelio o yüzden bana
Yıllarca saklıyabileceğin parçalar valla buket kymetini bil canım iyi günlerde kullanın Sakın koyu renk asla gelinlik diorum en son eklediklerini gördüm.buda tepsi örtüsü( ama ben dahatepsi almadım kaydirigubbakcemile3)
bunlar da çeyizlerimden parçalar
Kokoşş seniii o terlikler ne kız öylee, iyi günlerde kullan bitanecimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?