Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

zar zor bir resim ekleye bildim

[/URL][/IMG]

bide bu
[/URL][/IMG]

ve bu

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ıyı aksamlar blucguen ya ben sen sanmıstım ulasamamkla hata yapmamısım demekkı babaerkoydu demek hay ALLAH kaydirigubbakcemile3
KIZLAR bugun anneme gıttım tuhaf bısey ya ınsan kotu oluyor :ecrin_bebek:[/QUOTE]

nasil bir duygu biraz kötü dimi yoksa?

kızlar bu annemin seneler önce yaptığı salon takımı 3 parçası var çok büyük bir takım değil ama bunda hiç bir model çizmedi fırçayla serbest çalışma yaptı tamamen el işi ve kendi zevki çok sıcak gelio o yüzden bana

buda tepsi örtüsü( ama ben dahatepsi almadım kaydirigubbakcemile3)

herkescikler cici ekelmiş hepside çokk cücül kızlar ben bu aralar alışverişe bile gidemiorum yaaa

dogrudur bende kemerleri siktim artik alis veris yok... aksesuarlara ihtiyacim var ama acelesi yok diye düsünüyorum zamanla biraz biraz alirim dügünden sonra esimle birlikte aliriz paralar suyunu cekmeye basladi... dügün öncesi de cok masraf oluyor

kriz de vurdu mayistan irtibaren ayligim azalacak. can sagli olsun tamamen isimden olmimde raziyim -tatlicadiarzu-

ben sen olsam kulanmaya kiyamazdim bile annen boyamis elleriyle ömrüm boyunca hatira.. annenin eli dert görmesin güle güle kulan ama sakin leke yapma kaydirigubbakcemile5

Çok güzeller ccanım annenin ellerine sağlık... :1hug:
el emeğinin yerini hiç birşey tutmaz bence a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…