Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm valla benimi de aynen en az 4 5 sene var diyorryerimseniben bizim sulaleler kolukomsu herkes biliyor yok bişey demiyorumm kısmet diyorum akışına bıraktımm zaten annemin üstüne hemen istemem

Betaya katılıyorum hiç üstüne düşme. Benim nişanlımın evlilik düşüncesiyle alakası bile yoktu. Yani 4-5 yılı bırak evlenme düşüncesinde bile değilmiş yıllarca.Ailesi çok şaşkın şuanda. Biraz fazla rahat kendisi ama biz sevgili olduktan bir kaç ay sonra evlilikten bahsetmeye başladı ki, ben hiç evlenelim gibi bir imada bulunmadım. Aksine evlilikten kaçan ben oldum, yoksa ona kalsa 2 yıl önce evlenmiştik biz yerimseniben

aslında ben evlılıge hazır deılımm sadece aılelerımız bılıoo bı yuzuk olsun adı konsun ıstıyorumm cnm yoksa acelem yokk

cnm benım evlenmeye acelem yoktaaa aılelerımız bılıoo benım aılem en azından bı yuzukle adını koyalımm zaten hazır deılımm

Ohhh tatlılar börekler hazırlanıyorr maşallahh maşallahh hemşomaa :1hug:
Şimcikk başlıyorumm öhöömm öhöömm kaydirigubbakcemile3
Gelinlik bakmaya gittik bugün ablamla ilk önce onun tanıdığı yerlerden başlayalım dedik.Ablam uzun bir süre tekstil sektöründe çalıştığı için birçok tanıdığı vardı hepside maşallahh gelinlik moda evleri açmışlar şansıma :sm_cool:
Özer moda evine gittik simgenin hemen yanındaki binada..Orda 3 tane gelinlik denedim..
Yaa gerçekten hiç giymem dediğin gelinlik bile süper duruyorr :asigim:
Altı böyle kabarık kabarık kendime çok yakıştırdım nedense
birde üst beğendim çok şık ve zarifti..Ablam kumaştan çok iyi anladığı için kumaşına varana kadar tarif etti.Duvak ve kese dışında toptan fiyatına vericek sahibi saolsun 800 TL ye size özel olur dedi..Beğendiğim gelinliğin sattıkları fiyatı 1500 TL miş :1shok:
Sonra ablam bi kaç tanıdığım daha var oralara gidelim dedi bende takıldım peşine gittik.Berika moda evine orasıda ablamın arkadaşının yeri çıktı kaydirigubbakcemile3
Çok kalabalıktı arkadaşı pek ilgilenemedi bizimle müşterileri vardı.Perşembe günü sabah 11 te atölyelerine gidicez orda daha çok çeşit modeller var hem müşteride olmaz rahat rahat bakarız modellere dedi bizde olur dedik..Ablam fiyatları sordu 1500-2000 Tl arasında değişiyormuş.Ama bunlarda işleme çok Sade ve şık modelleri var..
Ablama sen yabancımısın sana toptan fiyatına veririz dedi..Çok sevindimm hihoyyyt 750-800 Tl arası olur dedi.Ben bide benim evlenecek arkadaşlarımda var onlarıda tavsiye ederim dedimm kaydirigubbakcemile3
Bugün bütün soru işaretleri kalktı kafamdan
Perşembe günü önce berikaya gidip ordaki modellerede bakıcam olmazsa ilk gittiğimiz özer moda evinede perşembe günü için provaya gel dedi..Başkada bi yere gitmeyi düşünmüyorumm kafam çok karışırr çünkü -tatlicadiarzu-
Bide gelinlik içine giymek için büstiyerde aldım..:lepi:
Birde nikah şekeri baktık.2 model beğendim.
ilki kalem kurdelayla sarmışlar üstünde kuş tüyü var üzerindede gelinle damat var hemde magnetli çok cicii
birdee bilindik magnet lavanta kokulu kelebekli rengarenk nikah şekerleri..
Onlardanda birer tane adam numune hediye etti.Nişanlıma gösterip karar vericezz :lepi:
En son birdee o beyaz hasır çamaşır sepetini aldım.Son bitane kalmış kaptım hemen kaydirigubbakcemile3
Böylee işteee

ins cnmm ama aynı mesajıı 2 kere atmısım demınn dondu yollamadım sandımmm

Ohhhh maşallah hemşom. Özer modaevini biliyorum canım, önünden geçiyorum ama hiç girmedim. Fiyatları çok iyi demişler canım yaa, ne güzel işte. Peki ne kadar sürede dikilirmiş ortalama, ben geç kalmak istemiyorum. Ancak 15 gün sonra halletcem. Sen şimdi özer modaevinde beğendiğin gelinliği mi diktirceksin yoksa aklındakini mi :uhm:

Ayyy daha yazıyordum gönderilmiş bile kaydirigubbakcemile3 Bence kalem dediğin daha orjinal olabilir, kelebek çok var bu ara. Ben çok beğeniyorum onları ama her yerde artık. Bu arada sepetini iyi günlerde kullan canım, ben de bikaç şey aldım bugün ama fotoğraf çekemiyorum çünkü yeni evimde kaldı. Yarın hemen getircem kaydirigubbakcemile3 Ben 1-2 nikah foto mu ekliyem mi, hemen silcem ama? Allahtan arkadaşımın kardeşi geldi de o da fotoğraf çekebildi.

Evet fiyatları çok uygun geldi bana nişanlım en fazla 1000 TL ye kadar düşün dedi çünkü senağlama Üstünde bi model beğenseydim ben tamamlamayı düşünüyordum..
Aklımdaki modellerin benzerleri vardı.Onların modellerle birleştirdim kaydirigubbakcemile3
3 gelinliği tek gelinlikte topladım anlıcan
Bana mayısın sonunda teslim ederiz dedilerr çok çabuk geldi bana ama sesimi çıkarmadım :jeyyar: Acelem yok demedin sengözlerimebaksanab

Evet kalem daha orjinal hem nikahta imzamızıda o kalemlerle atarızz Süper olurr :jeyyar:
ama kelebekleri çok seviyorum bi kısmınıda onlardan yaptırmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
Senin cicilerde hayırlı olsun hemşomm :1hug:
Bende eklicem ama makinam yok abimde saolsun bebişi çeke çeke bitiremiyor kaydirigubbakcemile3
ben perşembeye kadar yokum bu arada..Torbalıya bebişi görmeye gidicem bi kaç günde orda kalıcam.Gelince benim içide tekrar fotolarını eklersin dimii

İşte ben senin için nikah fotoyu şimdi koycam işte. Gerçi arkadaşımda asıl resimler de, bunlar da şahidimin masada çektiği fotolar. kaydirigubbakcemile3

Kız böyle gayriciddi bi nikah olmamıştır herhalde, ben gelinim güya şahidim imza atarken fotoğrafını çektim oturduğum yerden :roflol:

Haaa bu arada hemşom bence tüm nikah şekerlerini aynı yap, şimdi hem kalem hem kelebek olursa, bazı insanlarımızın gözü doymaz biliyosun illa ikisinden de isterler yerimseniben

Kız böyle gayriciddi bi nikah olmamıştır herhalde, ben gelinim güya şahidim imza atarken fotoğrafını çektim oturduğum yerden :roflol:
Walla merakla bekliyorumm kaydirigubbakcemile3 alemsin hemşom yaa kaydirigubbakcemile3
Haaa bu arada hemşom bence tüm nikah şekerlerini aynı yap, şimdi hem kalem hem kelebek olursa, bazı insanlarımızın gözü doymaz biliyosun illa ikisinden de isterler yerimseniben

Ben sıkı bi dağıtıcı ayarlıcamm..Takı takana versinn takı takmayana nikah şekerii yokk kaydirigubbakcemile3 Altın takana 2 tane bilezik takana 3 tane para takana 1 tane hiç bişe takmayana bye bye :a015: kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…