cnm valla benimi de aynen en az 4 5 sene var diyorryerimseniben bizim sulaleler kolukomsu herkes biliyor yok bişey demiyorumm kısmet diyorum akışına bıraktımm zaten annemin üstüne hemen istemem
cnm 4 agustosta ınsss guzel gecıceekkk :Saruboceq:
Betaya katılıyorum hiç üstüne düşme. Benim nişanlımın evlilik düşüncesiyle alakası bile yoktu. Yani 4-5 yılı bırak evlenme düşüncesinde bile değilmiş yıllarca.Ailesi çok şaşkın şuanda. Biraz fazla rahat kendisi ama biz sevgili olduktan bir kaç ay sonra evlilikten bahsetmeye başladı ki, ben hiç evlenelim gibi bir imada bulunmadım. Aksine evlilikten kaçan ben oldum, yoksa ona kalsa 2 yıl önce evlenmiştik biz yerimseniben
aslında ben evlılıge hazır deılımm sadece aılelerımız bılıoo bı yuzuk olsun adı konsun ıstıyorumm cnm yoksa acelem yokk
İnşallah canım, hepimizin düğünleri güzel geçsin :Saruboceq:
Yaaa nikah olmadan kendime bile söyleyemiyordum ki, zaten nikahtan bişey anlamadım ben. Hemencik olup bitiyor. Haaa bu arada ayağına ben astım tabiki, ama aşkım da ayağını basmam için koymuştu kaydirigubbakcemile3 Nikah memuru hanım çaktırmadan bana ayağına bassana dedi, ben de ben zaten çoktan bastım dedi. Kadın nasıl gülüyor bak işini biliyor diyor.
Hemşom sormam mı yaa, bi yandan tatlı yapıyordum ondan geç cevap yazıyom. Kayınvalidemler gelcek yarın da yerimseniben Anlat bakalım neler oldu
cnm benım evlenmeye acelem yoktaaa aılelerımız bılıoo benım aılem en azından bı yuzukle adını koyalımm zaten hazır deılımm
Evet fiyatları çok uygun geldi bana nişanlım en fazla 1000 TL ye kadar düşün dedi çünkü senağlama Üstünde bi model beğenseydim ben tamamlamayı düşünüyordum..Ohhhh maşallah hemşom. Özer modaevini biliyorum canım, önünden geçiyorum ama hiç girmedim. Fiyatları çok iyi demişler canım yaa, ne güzel işte. Peki ne kadar sürede dikilirmiş ortalama, ben geç kalmak istemiyorum. Ancak 15 gün sonra halletcem. Sen şimdi özer modaevinde beğendiğin gelinliği mi diktirceksin yoksa aklındakini mi :uhm:
Ayyy daha yazıyordum gönderilmiş bile kaydirigubbakcemile3 Bence kalem dediğin daha orjinal olabilir, kelebek çok var bu ara. Ben çok beğeniyorum onları ama her yerde artık. Bu arada sepetini iyi günlerde kullan canım, ben de bikaç şey aldım bugün ama fotoğraf çekemiyorum çünkü yeni evimde kaldı. Yarın hemen getircem kaydirigubbakcemile3 Ben 1-2 nikah foto mu ekliyem mi, hemen silcem ama? Allahtan arkadaşımın kardeşi geldi de o da fotoğraf çekebildi.
Evet fiyatları çok uygun geldi bana nişanlım en fazla 1000 TL ye kadar düşün dedi çünkü senağlama Üstünde bi model beğenseydim ben tamamlamayı düşünüyordum..
Aklımdaki modellerin benzerleri vardı.Onların modellerle birleştirdim kaydirigubbakcemile3
3 gelinliği tek gelinlikte topladım anlıcan
Bana mayısın sonunda teslim ederiz dedilerr çok çabuk geldi bana ama sesimi çıkarmadım :jeyyar: Acelem yok demedin sengözlerimebaksanab
Evet kalem daha orjinal hem nikahta imzamızıda o kalemlerle atarızzSüper olurr :jeyyar:
ama kelebekleri çok seviyorum bi kısmınıda onlardan yaptırmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
Senin cicilerde hayırlı olsun hemşomm :1hug:
Bende eklicem ama makinam yok abimde saolsun bebişi çeke çeke bitiremiyor kaydirigubbakcemile3
ben perşembeye kadar yokum bu arada..Torbalıya bebişi görmeye gidicem bi kaç günde orda kalıcam.Gelince benim içide tekrar fotolarını eklersin dimii
İşte ben senin için nikah fotoyu şimdi koycam işte. Gerçi arkadaşımda asıl resimler de, bunlar da şahidimin masada çektiği fotolar. kaydirigubbakcemile3
Walla merakla bekliyorumm kaydirigubbakcemile3 alemsin hemşom yaa kaydirigubbakcemile3Kız böyle gayriciddi bi nikah olmamıştır herhalde, ben gelinim güya şahidim imza atarken fotoğrafını çektim oturduğum yerden :roflol:
Haaa bu arada hemşom bence tüm nikah şekerlerini aynı yap, şimdi hem kalem hem kelebek olursa, bazı insanlarımızın gözü doymaz biliyosun illa ikisinden de isterler yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?