Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy çok hoş bir gelin olmuşsun çok yakışmışsınız

karalahanam ve başıyazmalım cicilerinizi iyi günlerde kullanın. başıyazmalım pullu takım çok güzel. lahanacım o kalpli nevresimde gözüm kaldı

pıtırcık çantanı güle güle kullan

fmk yatak örtün sultan yatağı gibi

bktbb örtülerini güle güle kullan

bktbb, fmk, ılhnzdly teşekkür ederim

sülfat bu ne hız :1shok: hayırlı olsun

günaydın kızçeler mutlu huzurlu günler

günaydın kızlarr
sülfat bebişim hayırlı uğurlu olsun yıldırım nikahı bu oluyomuş demekki
düğündaşım hadi sende işleri hallettin desene hayırlı olsun balım

Kızlar bişey diyecem
şimdi benim gelinliğim tek parça olucak yani belden bi kesiği olmayacak gelinlikçideki kadın büstiyer giyme gelinliği alttan kesio iz çıkarıo dedi ne diosunuz?

gunaydın kızlar
komşucum hıc anlamam ama kesınlıkle tek parca gelınlık gıyerım bende cıft parcayı hıc sevmıyorum keske bı bılgım olsada desem

başım ağrıyo nednse bıde bana nazar değmışş galıba
cunku kollarımın ust bolgesınde kabarcıklar cıktı ucları beyaz cok ufaklar ama dr gtcem
bıde yuzumde hıc cıkmazken sıvılce ıstılasına uğradım
yaşlı kaıdnlar hep nazar dıolar ama kım değer bana nazarı yahu:roflol:

günaydın kızlar toprağım allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar biz göremedik resimleri ama napalım koyarsın belki birdaha bktbb gelinlikçi banada büstiyer giymene gerek yok dedi bende kesinlikle tek parça olmasından yanayım yoksa sen sağ kalça atarken etek sola üst sağa gidip duruyo hoş bir görüntü değil fmk canım baktınmı ayşe firidine benim gelinlik modeli betacım hadi hayırlısı olsun gelinlik olayı süpermiş valla fiyatlar falan maliyetine dedikleri fiyat 800 ise kadın durmadan bana zararına dikiyoruz diyodu 650 için demekkeli doğru söylüyo ama diyorum allah başka yerden verir sana yerimseniben

günaydın kızlarrrr
çift parça gelinlikler kilolu gösterir diye kadın bana hiç denetmedi bile..bence de tek parça daha hoşş..
aysiradan aldım ben de..orda da çok hoş gelinlikler var..tavsiye ederim

Kızlar bişey diyecem
şimdi benim gelinliğim tek parça olucak yani belden bi kesiği olmayacak gelinlikçideki kadın büstiyer giyme gelinliği alttan kesio iz çıkarıo dedi ne diosunuz?
gunaydın cnm benmkıde tek parca tek derken bazıalrı dırek butun dıkılıyor modlee gore bazıalrı benımkı mesela ust alt ayrı model sonradan bırelstırılıyor butun gıyıyorum
ben bustıyer gıydım zorlanmadım
ben bi gecmısı okuyum

yatak örtüm geliyor kizlar
[/URL][/IMG]
çok hoş :asigim: perdelerle falan fıyatı ı cnm gule gule kullan banyo ıcın baktıklarında cok guzel ama sepetın ıcınde kumas olsaymış daha guzel olurmus
çok şık bi örtü cidden güle güle kullan fiyatı hakkında yorum yapamıcam pek anlamam bu işlerden

böcük gitti mi bende geldi sanmıştım

:roflol: :roflol:
delükaydirigubbakcemile3
emeklerıne sağlık annecığının
komşu al sana nazar duası benden
uyy saol komşum yaa okumak ısterdım ama suan okuyamamŞeniz
BETA cnm cok şanslısın ınş ıstedığın gelınlıği alırsın Şeniz
BASIYAZMALIKIZ gule gule kullan

ıyı aksamlar blucguen ya ben sen sanmıstım ulasamamkla hata yapmamısım demekkı babaerkoydu demek hay ALLAH kaydirigubbakcemile3
KIZLAR bugun anneme gıttım tuhaf bısey ya ınsan kotu oluyor :ecrin_bebek:

nasil bir duygu biraz kötü dimi yoksa?[/QUOTE]

ya hem kotu duygusal oluyon hem böle kendı evın ama mısafır gıbısın o kouuyor bıran evıme gıtmek ıstedım biran kotu oldum oyle karısık bişey işte gülsemmi ağlasammı :1no2:benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı

canım benimde alt üst ayrı dikilp sonradan birleştirilecekk

ya ben album yapamıyorum resım eklerken hata verıyor sızdede varmı acaba öle bi sorun

kızlar pazar günü kayınvalidemdeydim bize delik işi nevresim takımı almış bileniniz vardır mutlaka bembeyaz ama delik işi çok güzeldi benimküsünün çeyizi ayol

kızlar pazar günü kayınvalidemdeydim bize delik işi nevresim takımı almış bileniniz vardır mutlaka bembeyaz ama delik işi çok güzeldi benimküsünün çeyizi ayol

bılmıyorum ben ama emınm guzeldır ne becerkılı kayın valıde ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…