gunaydın cnm benmkıde tek parca tek derken bazıalrı dırek butun dıkılıyor modlee gore bazıalrı benımkı mesela ust alt ayrı model sonradan bırelstırılıyor butun gıyıyorumKızlar bişey diyecem
şimdi benim gelinliğim tek parça olucak yani belden bi kesiği olmayacak gelinlikçideki kadın büstiyer giyme gelinliği alttan kesio iz çıkarıo dedi ne diosunuz?
çok hoş :asigim: perdelerle falan fıyatı ı cnm gule gule kullan banyo ıcın baktıklarında cok guzel ama sepetın ıcınde kumas olsaymış daha guzel olurmusyatak örtüm geliyor kizlar
[/URL][/IMG]
delükaydirigubbakcemile3çok şık bi örtü cidden güle güle kullan fiyatı hakkında yorum yapamıcam pek anlamam bu işlerden
böcük gitti mi bende geldi sanmıştım
:roflol: :roflol:
uyy saol komşum yaa okumak ısterdım ama suan okuyamamŞenizkomşu al sana nazar duası benden
ıyı aksamlar blucguen ya ben sen sanmıstım ulasamamkla hata yapmamısım demekkı babaerkoydu demek hay ALLAH kaydirigubbakcemile3
KIZLAR bugun anneme gıttım tuhaf bısey ya ınsan kotu oluyor :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı
gunaydın cnm benmkıde tek parca tek derken bazıalrı dırek butun dıkılıyor modlee gore bazıalrı benımkı mesela ust alt ayrı model sonradan bırelstırılıyor butun gıyıyorum
ben bustıyer gıydım zorlanmadım
ben bi gecmısı okuyum
kızlar pazar günü kayınvalidemdeydim bize delik işi nevresim takımı almış bileniniz vardır mutlaka bembeyaz ama delik işi çok güzeldi benimküsünün çeyizi ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?