Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınlar ...

sulfatcım bısde senı gormek ısterıs

buketcım annen yıne dokturmus emegıne saglık

Kızlar günaydın. Diktireceğiniz gelinlik modellerini koyarmısınız. Ben daha hiç bakmadım ve model belirlemedim

anlatma sende cunku bende cok ıyı ınanıyorum eğer bı sevgılım olursa demeyıde dusunmuyom taakı nışan olana kadr hatta belkı ozmn bıle demem cunku gercekten burda cok mutlu olduğum bıseyden bahseınce olmuyo nan bende mı uğursuzluk var nekaydirigubbakcemile3

bi iş görüşmesine çağırıldım feleğim şaştı zaten :roflol:

bizede gelsinler ama fazla uzatmasınlar :jeyyar:
işe alınmadın herhal
pazar günü mesela biz esmalardaydıkkk :1hug:

gıdın ama az oturun
mısafırlığın kısa olanı makbuldur

Kizlar herkeseeee günaydinnnnnnnnn evimizin mobilyalarini aldik sonunda rabbime çok şükür resimler az sonraa

anam benım 5 denecık yığenım var hele ıkısı kız 6 yasındalar bırısının halası bırınınde teyzesı oluyom ama hepsı teyze dıo kaydirigubbakcemile3 neyse bıze gelırlerkı zaten hıc cıkmazlar wc bıle gıderken elımden tutuyolar nan durun beklen dıom kapıda cıkana kadr beklıyolar:roflol:

gecen gun taç kataloguna bakıyom o dıo teyze sen evlen sende kalcam öburude aynı şeyı dıo cok kıskanclar bız sözlumle yan yana oturamazdık onlar varken bırak oturmayı bakınca ohoooooo teyzoş bakma bu tarafa dıolardı:roflol:

ben actigimda duz gorunuyordu bocukum siteye ekliyince yan donmus :) hemen duzenliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…