Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın fıstıklar...

fmk, başıyazmalıkız, güle güle kullanın çeyizlerinizi.

buketciim, anneciğinin ellerine sağlık . çook iyi bak onlara kullanmaya kıyamaz insan.

acemipericim, kokoş terliğini sevsinler.

sulfat, canımmm hayırlı olsun canım. bş yastıkta kocayasınız hiiiiç ayrılmayasınız inşallh.
ama kızdım şimdi bizede göşterseneee nikah fotoğrafınızı.

Son düzenleme:
parpalm bende bılıyorum aynen işte komsumun koyduğundan bende englıhs homedan almıstım ona benzıo gule gule kullan

YAKIZLAR NE DıCEM BıZ YENI EVLIYIZ HERKEZ BIZE GELIYOR MISAFIRLIGE BIZIM GITMEMIZ GEREKMIYORMU NASIL ıŞ BU ANLAMADIM :ecrin_bebek: SAK AMAKA Bı YANA KIZLAR EVLENDIK EVDE CANIMIZ SIKLIYOR BIZ ARIYOZ ARKDAŞLARI BıZE GELIN YOK DIYOLAR YYENI EVLISINIZ AMA INANIN ILK AKSAM BILE ARKADASLARI CAGIRDIKKKKK

günaydınlarrrrr.....

Sülfatın resimlerni kaçırmışımm...hayırlı olsun canımm

Başıyazmalıkız takımın çok gösterişli gibi duruyo iyi günlerde kullan

Böcük ben geldim gitmiyorum yani :roflol: :roflol:

aaaaaaaaa kızlar takvimime bakın 1 aylara düşmüşüm .....

cnm hayırlı olsunn

bizimde bi arkadasımız evlenmişti damat nişanlımın arkadası gelin benim arkadasım sürekli onlara gidiyoruz annemde dioduki ayıp yeni evlilerin evine gidilmez öle ama napayım onlar çağırıodu

onu sen kendıne söle kaydirigubbakcemile3 delü

esmy anacım delı mısn bıze kımse gelmesın hep bas başa kalalım :jeyyar: :CüvCüv:

ay anacıgım yalnızda kalıyoz gun 24saat yetıyor ama daha dogrusu yetıyor duu işe başlayınca zor oldu ya yuzumu goremuyor

selam kızlar.mandalin eudabella kız sizler nekadar zayıfmışsınız.Ben 63ten 59a indim düğüne kadar daha da vericem inşallah.

Moralim çok bozuk kızlar nişanlımla kavga ettik.Böcük bana da nazar değdi galiba Aramız ne zaman iyi olsa ve ben bunu birilerine anlatsam böyle oluyo

oy oy zaten bıraylara dusunce kalanını anlamıyosun cnm

ayyy panik oldum birden neyim eksik napcam diye kaydirigubbakcemile2

cnm hayırlı olsunn
teşekkür ederim şekerim a.s.

canım sanırım bizde sizin gibi olcaz. kaydirigubbakcemile2

cnm bnm cok normal bu donemlerde gecer takmayın
bu arada bırı kımdı aksam evden bakcatı resımlerıme sıldım bugun bakmıstır umarım bakmadıysa ayrıntılı resımlerım albumde kızlar album yaptm

oveg, noldu canım sabah sabah nie tartıştınız bakim?

(hee buarada ben göbişli tombiş bi gelinim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…