günaydın fıstıklar...
buketciim, anneciğinin ellerine sağlık . çook iyi bak onlara kullanmaya kıyamaz insan.
Beni de atlamışın yane çok giremiyos diye hemen unutmusun :dilcikar:
parpalm ben biliyorum ve çok beğeniyorum bendede var çok emek gerektiren bir iş
şöyle bir şey
aaaaaaaaa kızlar takvimime bakın 1 aylara düşmüşüm .....
aaaaaaaaa kızlar takvimime bakın 1 aylara düşmüşüm .....
YAKIZLAR NE DİCEM BİZ YENI EVLIYIZ HERKEZ BIZE GELIYOR MISAFIRLIGE BIZIM GITMEMIZ GEREKMIYORMU NASIL İŞ BU ANLAMADIM :ecrin_bebek: SAK AMAKA Bİ YANA KIZLAR EVLENDIK EVDE CANIMIZ SIKLIYOR BIZ ARIYOZ ARKDAŞLARI BİZE GELIN YOK DIYOLAR YYENI EVLISINIZ AMA INANIN ILK AKSAM BILE ARKADASLARI CAGIRDIKKKKK
günaydınlarrrrr.....
Böcük ben geldim gitmiyorum yani :roflol: :roflol:
esmy anacım delı mısn bıze kımse gelmesın hep bas başa kalalım :jeyyar: :CüvCüv:
onu sen kendıne söle kaydirigubbakcemile3 delü
esmy anacım delı mısn bıze kımse gelmesın hep bas başa kalalım :jeyyar: :CüvCüv:
cnm hayırlı olsunn
bizimde bi arkadasımız evlenmişti damat nişanlımın arkadası gelin benim arkadasım sürekli onlara gidiyoruz annemde dioduki ayıp yeni evlilerin evine gidilmez öle ama napayım onlar çağırıodu
oy oy zaten bıraylara dusunce kalanını anlamıyosun cnm
teşekkür ederim şekerim a.s.cnm hayırlı olsunn
YAKIZLAR NE DİCEM BİZ YENI EVLIYIZ HERKEZ BIZE GELIYOR MISAFIRLIGE BIZIM GITMEMIZ GEREKMIYORMU NASIL İŞ BU ANLAMADIM :ecrin_bebek: SAK AMAKA Bİ YANA KIZLAR EVLENDIK EVDE CANIMIZ SIKLIYOR BIZ ARIYOZ ARKDAŞLARI BİZE GELIN YOK DIYOLAR YYENI EVLISINIZ AMA INANIN ILK AKSAM BILE ARKADASLARI CAGIRDIKKKKK
selam kızlar.mandalin eudabella kız sizler nekadar zayıfmışsınız.Ben 63ten 59a indim düğüne kadar daha da vericem inşallah.
Moralim çok bozuk kızlar nişanlımla kavga ettik.Böcük bana da nazar değdi galibaAramız ne zaman iyi olsa ve ben bunu birilerine anlatsam böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?