Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kizlar herkeseeee günaydinnnnnnnnn evimizin mobilyalarini aldik sonunda rabbime çok şükür resimler az sonraa

ayyy panik oldum birden neyim eksik napcam diye kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim şekerim a.s.

Canım sanırım bizde sizin gibi olcaz. Kaydirigubbakcemile2

azracgıım kaca oldu rsımde gozuken beyaz koltuklarmı
kızlar ınegoe yakın olan kesınlıkle alsn balyında ugradık 1500-2000 zararımız var

ya ben ıse gıderke nzorlanamya basladım dun kahvaltı hazırladım mesela ama yapamdık vakıt yetmedı bugun gelısme var yaptık ama masayı toplamya vakıt kalmadı baklm yarın ne olcak

ıyi günlerde kullan arkadaşım. Nereden aldın mobilyaları ve sorması ayıp ama ne kadara mal oldu. Bende modokoda yatak odası beğendim 7000 dediler de pahalı geldi bana

azracım güle güle kullan ışıl ışıl insanın içini açıyor. ya ben senin yemek masana bayıldım acayip seviyorum yuvarlak hatlı masaları.

iyi günlerde kullan arkadaşım. Nereden aldın mobilyaları ve sorması ayıp ama ne kadara mal oldu. Bende modokoda yatak odası beğendim 7000 dediler de pahalı geldi bana

cnm evet nerdne kaca aldın
okyort modoko çok pahalı karsıda göztepe bu yarftata modese var oralr daha uygun

azracım güle güle kullan ışıl ışıl insanın içini açıyor. ya ben senin yemek masana bayıldım acayip seviyorum yuvarlak hatlı masaları.

buketcim canımsın teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah tatlim bende cok seviyorum aradigimi bulduguma o kadar mutluyumki anlatamamki kelimelerle :teytey:

Kız azra sana dıyom nerden kaca aldn ben 5 gun gezdıgım ıcıntanıdık geldıde

günaydın kızlar

sağol mandilinim daha iyisi senin olsun. bi göremedim ki seni göbişli misin değil misin bileyim :)

İyi günlerde kullan arkadaşım. Nereden aldın mobilyaları ve sorması ayıp ama ne kadara mal oldu. Bende modokoda yatak odası beğendim 7000 dediler de pahalı geldi bana

oktarcım teşekkür ederim tatlim. Maskodan aldik arkadaşım. 14.000 tl ye mal oldu yemek odasi ve bi 3'lü bi 2'li bi tekli koltuk ve orta sehpasi artı büfe aynası bufe aynasındada swaroski taşlar var resimler cok net cikmamis cepten cekti yengem bulanik olmus biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…