Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bitmediiii
days in colours 35 tl
aran home 33 tl
aran home 33 t
balayı pike takımı 36 tl
arzum saç şekillendirme seti 36 tl

balayı pike takımı ne demek yav:1shok:

hmm çok güzel ve ucuzmuş. güle güle kullan

günlük yemek takımım güral porselen 49.90 tl
paketini açmadım :)
yemek takımımla aynı desen salata takımım iki küçük kase bir büyük kase güral porselen 15 tl

döktürmüşsün maşallah

harikalar güle güle kullan

güle güle kullan canım

iyi günlerde kullan

tanesi mi 55 hepsi mi?kaydirigubbakcemile3

coşmuşsan maşallah

çamaşır sepeti koçtaştan 32 tl
şeker kahve tuz vs koymak için saklama kabı migrosta paşa bahce ürünlerinde %30 indirim var 5 küsürden 3 küsüre düşmüş

iyi günlerde kullan canım çok güzeller

bu takımı da cumartesi günü aldım 15 tl
buna bayılmıştım sizler alınca dayanamadım bende aldım:dance:
şarjlı süpürgem

hihoyyyt güle güle kullan

günaydın kızlarrrrrr
dün aldığım 24 parça schafer günlük çatal kaşık bıçak takımım..altlığıyla 25 parça..23 TL'ye aldım..rengi buz mavisi..

mutlu günlerde kullan

resımlerımı eklıyorum kızlar [

esmycim çok güzel olmuşsun zaten çok güzel bi kızsın fevkaladenin fevkinde olmuşsun resmen tü tü tü maşallah 41

Kızlarrr evshoptan aldığım Elart marka yatak örtüm, üstünde swarovski taşları var şıkır şıkır parlıyo

çok güzel güle güle kullan

aa kızlar aklıam geldı suz ceyızcıler 12/4 naptınız

ben bunu anlamadım:çok üzgünüm:

şimdi oldu sanırım :)))
baştan alalım o zmn buda bnm gelinliğim işte dikiliyo şimdi bakalım umarım herşey istediğimiz gibi olur

Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

bu renk çok mu koyu sizce

:1no2:

kızlar bu çantayı aldım az önce avon satan birinden,15 liraya verdi nasıl sizce:))
hemde baya büyük

normal fiyat güle güle kullan

yatak örtüm geliyor kizlar

wooww yatak da bayağı havalıymış, örtü de kaymağı olmuş. güle güle kullan

zar zor bir resim ekleye bildim

bide bu
[/URL][/IMG]
ve bu

güle güle kullan

annenin ellerine sağlık kullanmaya kıyılmaz

Geldim canım ama sen gidiyorsun? Bomba bişey dicem şimdi ben bugün evlendim :asigim:

Yaa sülfat var ya içime doğdu özellikle sorudm bu kız girerdi aksatmazdı dedim neler olmuş neler meğersem

Canım hayırlı uğurlu olsun allah bir yastıkta kocatsın sakın üzülme yaznlız oldu diye nasılsa tkrarı yapılcak mış hoş bir anı olarak kalır hafızanızda.Ammmaaa benn resimmm görmek istiyorum arkadaşım ya bi ara ben de burdayken eklersin dimiii????

COLOR="blue"]Betacığım fiyatlar süper canım yaa hadi biran önce karar verde görelim nbizde gelinliğini......[/COLOR]

Kalem olayı ne bea nasıl oluo anlmadım ki benn

[
buketcim canımsın teşekkür ederim daha güzelleri senin olur inşallah tatlim bende cok seviyorum aradigimi bulduguma o kadar mutluyumki anlatamamki kelimelerle :teytey:

Canım hadi geçmiş olsun büyük yükü atmışın üzerinden mobilyalar acayip süslü kokoş senii çok şıklaR gerçekten duvarlarını da beyaz yaptır...

kızlarrr biz bebiş düşünüyoruzzzzzzz:))

Gazmecim hayırlı olsun allah tamamını erdirsin sağlıkla kucağıan al bebişini.

bunlar da çeyizlerimden parçalar

güle güle kullan

Geldim canım ama sen gidiyorsun? Bomba bişey dicem şimdi ben bugün evlendim :asigim:

vaşş:1shok: hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. bi ömür boyu sağlıklı huzurlu ve mutlu olun kocişinlea.s.

inşallah hepsi sorunsuz bi şekile hallolur canım. hayırlısı olsun

Kız böyle gayriciddi bi nikah olmamıştır herhalde, ben gelinim güya şahidim imza atarken fotoğrafını çektim oturduğum yerden :roflol:

:roflol::roflol:

ben de bi kere hatta hayatımda ilkkez nikah şahidi olmuştum nişahlınma birlikte. evlenen nişanlımın iş arkadaşı ve nikah düğün öncesi yapılıyor. nikahta sadece bikaç kişi olcak. biz ikimizde şahit olcak. nese gittik salona. sanki biz evlencez anasını satimm. gelin damattan önce gelmişiz yaklaşık 1 saat falan salonda bekledik. ama 5 dakkada bir nikahlar kıyılıyor. gelin damat 2 şahit şeklinde gidiyor. biz otururken bi çift geldi dediki bizim bi şahidimiz eksik şahit olur usunuz? iyi olurum dedim. masaya oturduk, ikinci şahitte iri yarı bi adam. gelin damat oturuyor. aşkım beni seyrediyo. ama bi heyecanlandım sormayın. halbuki ben şahit sandalyesindeyim ve salon bomboş:roflol::roflol: neyime heyecan yaptısam. sonra nikah memure geldi mır mımır sorular. eve evet sonra şahitlere döndü şahit misiniz? yanımdaki iri kıyım evet aynı anda ben HAYIR gelin damat bi anda bana döndü şok içinde:1shok: sonra dedimki hadi fazla uzatmayım, hehehe 1 nisan:roflol::roflol: geçen 1 nisan'da evlenmişlerdi. Hayatımda yaptığım ilk ve son 1 nisan şakası odur. tabii pek yerinde olmadı ama napimm aklıma geldi bi anda:roflol::roflol:

bu da dört mevsim takımım..
son anda aldı annecikim içinde kalmasın dedisenağlama

birde nevresim takımı aldık:)

ah anneler:1hug:

Hayatım hos geldın bende nerelerde dıyeyazmıstım senın ıcın
guzel sozlerın ıcın tesekurler

wooww yatak da bayağı havalıymış, örtü de kaymağı olmuş. güle güle kullan

hayatcim:
merhaba canim saolasin yorumun icin
fotograf katalogtan, sadece örtü benim yatak degil

kızlar cumartesi günü aşkımın bana takacağı takıyı aldık.

pazar günü de yatak odası siparişini verdik. doğtaş'ta hani bi takım beğenmiştim ya. aynı ondan yaptırıyoruz. 2000 TL. fiyatı, 1000 TL. verdik. 1000'i 5 böldü. 200/200 ödeyeceğiz.
9 Mayıs'ta teslim etcekler inşallah güzel olur:Saruboceq:

yalnız bizim dolap 3 kapılı ve iç dizaynı farklı. kızlar beyaz ve abanoz çok güzel duruyo ya. Allamm bitsin bi an önce

azracım aldıkların çok güzel güle güle kullan fiyatıda çok iyiymiş:) Biz bu kadar pahalı alamayız heralde

Böcük çok haklısın sevgilin olursa sakın anlatma.Kızlar millet çok kötü valla ya sevgilisnden ayrılmışlar ya araları bozuk ya evlilik tarihi yok yada olsa bile bi sürü sorun var vs.bu durumda olan bir kaç arkadaşla otururken onlar yakınırken ben kendimle ilgili bi kaç şey anlattım.Ya onlar kötü niyetli diye değil ama nazar bir gerçek yani.Ve ben nezaman birine güzel bişey anlatsam böyle oluyor.Akşam biraz geç gittim eve nişanlım trip yaptı bende sinirlendim bağırdım oda bağırdı kötü bir laf dedi bana bende çok kırgınım aradı ama açmadım.Bir daha kimseye iyi bişey anlatmıyıcamçHalbuki nekadar mutluydum balayımız ayarlanmış ben gelinlik bakıyorum mutluydum neyse hayırlsı diyelim

Mandalin gelinlik giymek öyle güzel bir duygu ki valla göbek falan görünmüyor yada görmek istemiyor insan:)

hayatım, güle güle kullan yatak odası beyaz çok uyumlu cücel olur.
takı seti aldınız dimi? hani nirde fotoğrafı, göştermicenmi bize?

aa ben takı almadım kızlar gerdanlık ıstemedım
kelepce aldım cekeyım eklerım

Pashminacim duvarlarim yeni kagit yapıldı sanmiyorum degistirebilcegimi bu kadar masraf icinde sampanya rengiyle kese kagidi rengi uysada uymasada baska carem yok tatlim

aa ben takı almadım kızlar gerdanlık ıstemedım
kelepce aldım cekeyım eklerım

en iyisini yapmissin tatlim kapaliyiz sonucta ne gerdanlik ne küpe bunlari kullanamayiz. Ya kelepce yada uzun kolyeler var tarif nasil edeyim bilmiyorum onlarda cok cüceller oldukca modern olanlari var bunlarin resim bulursam eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…