Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

m2 olarak bilmiyorum tatlim metreyle olctum uzunluk 7 kusur metre enide 4 kusur metre oyle hatirliyorum evde yazdigim kagitlar

Son düzenleme:
tek kelimeyle süperrr hele sandalyelere bittiiimm:lepi: hele ki bide taşlı ışıl ışıl oldumu ben deliriyorum...ii günlerde otur cnm sorması ayıp kaç tuttu bunlar markası ne

çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sana nasip olur insalla balımmm.. Maskodan aldik tatlim 14.000 tl tuttu

azracım mobilyaların çok şık valla iyi günlerde kullan canım
gamzecim hadi hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım benim:1hug:

EDIYOM BUKETICGIM HAYIRLISI

OTIRCIK SEVINDM ADINA OLEYYYYY:lepi:
bencede oleyyy:))

öff sandalyelere bayıldımmmmmmmmmm

aaa ii ozaman beyaz çanta almayı düşnyodummm bendeee ii olduuu sırnaşık şey
al al kaçırma

kızlar az önce nışantası pazarına gittim ankarada kı kızlar bılırler.
3 tane tek kışılık mnevresım takımı aldım
20 ytl den
1 ytl ye iç çamaşırşarı gunluk kullanım ıcın falan fılan
çok güzel seyler var tavsiye olunur

Emin degilim kizlar boydan eminim ama enden emin olamiyorum.. anca eve gidince kesin olcuyu bulabilcem dun eve gitmedik masko donusu nisanlim ziyafet cekti ordan abimlere gectik ve orda kaldik... abimle nisanlim beraber yattilar sırnaşık şey....

güle güle iyi günlerde kullan tatlim
tamam saol sinaycim bir bakayim bende.. nasi bi mutfak tr varmidirmi sonunda

tünaydın herkese
bilgisayar maduru olarak geç kaldım
geçmişide okuyamadım
herkes yeni cicilerini iyi günlerde kullansın

şimdi oldıu sanırım

kızlar bu da yeni diktirdiğim pikem bunun dantelini yıllar önce ben yeni öğrenirken kendim örmüştüm eyy gidi günler yaa:ecrin_bebek:

güle güle kullan hepsini

altta temel varmı

sanırım kötü bişey söyledin ama neyse:uhm:

çok güzel ve çok ucuz. iyi günlerde kullan. genelde bu tip kadınlar fındıkzade cuma pazarında bol bol var. atmaca gibi bekliyorlarkaydirigubbakcemile3

Arsima sen çıktın galiba ama avukat efendinin seçtiği renklerdeki banyom işte. Haaa bu temzilikten önceki hali korkmayın kaydirigubbakcemile3, çok zor arsimam inşaat temizliği allah yardımcın olsun

çok güzel canım banyonyerimseniben

Annenin ellerine sağlık canım hepsi gerçekten çok güzel, güle güle kullan inşallah

battaniyem taç'tan aldım..
yatak örtüm
bornoz takımım
misafir için hamam takımım
mutfak bezlerim

havlularım
servis takımım

damat bohçasıkaydirigubbakcemile
bu daaaaaaaaa salon takımımhihoyyytkaydirigubbakcemile2

canım hepsi çok güzel. bişi sorcam damat bohçası ne?

bu da çöp kovam :)

güle güle kullan

çok güzel tişortün ama yazım hatası yapmışlarkaydirigubbakcemile3

hiçç ağlamadımmm valla elim ıslaktıı o yüzden parlak çıkmış evet ablam saolsun

kınan hayırlı olsun ama ben kalpten çok başka bişeye benzettim sanki biri diz çöküp ağlıyomuş gibi. hani gelin ağlar ya o hesap:a015:

ayyyy bu modelide cok güzelmis yahu güle güle kullan canım

teskkürler canim

güzel haberlerini bekliyorum canim.. bende 28 yasindayim aslinda bende bebek isterim dügünden sonra ama malesef 2 filan beklememiz gerekecek otuzundan önce allah nasip ederse tabi anne olmamicam :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…