tek kelimeyle süperrr hele sandalyelere bittiiimm:lepi: hele ki bide taşlı ışıl ışıl oldumu ben deliriyorum...ii günlerde otur cnm sorması ayıp kaç tuttu bunlar markası ne
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı
bencede oleyyy:))EDIYOM BUKETICGIM HAYIRLISI
OTIRCIK SEVINDM ADINA OLEYYYYY:lepi:
öff sandalyelere bayıldımmmmmmmmmmvaşşşş demek istiyorum azracım.
mobilyaları görünce sultanların sarayına mı uğradım gibi oldum desem ne desem.canım inş misafir odan büyük olur dabu mobilyaların heba olmas...
iyi günlerde kullan canım benim...
al al kaçırmaaaa ii ozaman beyaz çanta almayı düşnyodummm bendeee ii olduuu sırnaşık şey
m2 olarak bilmiyorum tatlim metreyle olctum uzunluk 7 kusur metre enide 4 kusur metre oyle hatirliyorum evde yazdigim kagitlar
çok orijin bisey bu sinay tam vitrine koymalik nerde buldun bunu tatlım
azracım mobilyaların çok şık valla iyi günlerde kullan canım
gamzecim hadi hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım benim:1hug:
kızlarrr biz bebiş düşünüyoruzzzzzzz:))
kızlar az önce nışantası pazarına gittim ankarada kı kızlar bılırler.
3 tane tek kışılık mnevresım takımı aldım
20 ytl den
1 ytl ye iç çamaşırşarı gunluk kullanım ıcın falan fılan
çok güzel seyler var tavsiye olunur
kıslar ya ben bugün çok mutluyum 6 aydan beri eski sevgilimle aramız çok bozuktu:))yani arkadaş olarak bile,bu sabah bana çok güzel msj atmış,ay çok çok çok mutluyummm:)))
şimdi oldıu sanırım
kızlar bu da yeni diktirdiğim pikem bunun dantelini yıllar önce ben yeni öğrenirken kendim örmüştüm eyy gidi günler yaa:ecrin_bebek:
bugün nedense hep bişiler koyasım var ya buraya aslında hastayım yatıyorum ama düşmedi pc kucağımdan uyuyamadımmı kalkıp gene elime alıyorum:ecrin_bebek:
days in colours örgü battaniyem linens nevresimim ve aker safir çeyiz setim
baya çeyizim varmış hee rahatladım koydukça:))
altta temel varmı
bunu alırken çok sinir birşey oldu anlatmazsam çatlarımbenneyaptımki
şimdi ilk ben ben bunu gördüm aldım 5 dedi adam sonra üçlüsü vardı onu da sordum ama beni
duymadı adam bi kadın panter gibi aldı onu srdu fiyatı kulpunda sorun varmış ama 10 a veririm dedi.
normalde bunun üstünü orda uydurduk ama çok da hoş durdu. Kadın başladı benim peşimde gezmeye
bırakcam sözde o da alacak çok gıcık oldumsonra hani pazarlık yapayım dedim 4 e ver dedim adam da
yok dediği an bu kadın atladı ben 5 veririm sen bana ver adam ilk benim istediğimi söledi hiç kaale bile almadı onu:1closedeyes:
sonra kadına ters baktım bana demesin mi bana yardım etmek için demişmiş
dedim sen böyle dersen o adam bana 4 e vermez salak salak baktı tabi indirimde yaptıramadım
ama yine de normalden ucuza aldım en azından pis kadın ya elindeki yetmio onu da bunu da alırım bana
ver diyor bide diğer 3 lüyü 5 e almaya çalışıyordu şeytan git o almazsa ben alırım 10 a de işini boz ama
biz yapamıyoruz işte öyle şeyler utanıyoruz:1closedeyes:
Arsima sen çıktın galiba ama avukat efendinin seçtiği renklerdeki banyom işte. Haaa bu temzilikten önceki hali korkmayın kaydirigubbakcemile3, çok zor arsimam inşaat temizliği allah yardımcın olsun
Bir kısmını eklicem masa örtüsü ve buzdolabı örtüsü dikilmiş diğer parçaları sırf danteldi dikim işi olmadığı için annem kaldırmış çıkarmıyor :çok üzgünüm: onun yanında annemden saklı havlularımı da çektim 25 tane dantelli havlu yapmış annem sadece 5'ine ulaşabildim bakın bakalım beğenecek misiniz?
buzdolabı örtüm dertsiz kumaş üzerine oturtmuş çeyizci
masa örtüm yine dertsiz kumaş üzerine
masa örtüsünün orta danteli yakın foto
kenarları
havlularım (sadece 5 tanesi)
mekikten yapılmış nevresim takımım fıstık yeşili nevresime diktirdim kaydirigubbakcemile2
beyaz nevresim takımı dantelden
battaniyem taç'tan aldım..
yatak örtüm
bornoz takımım
misafir için hamam takımım
mutfak bezlerim
havlularım
servis takımım
kayınvalidemin ve görümcemin bohçaları
hala,amcalar ve teyzelere bohçayı ben evlendikten sonra el öpmede götüreceğim..bunlarda bohçaların içine konulanacak havlular ve iç çamaşırlar..birde yemeni konulacak herkese..
bunlarda bohçalarımız:)
damat bohçasıkaydirigubbakcemile
bu daaaaaaaaa salon takımımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
bu da çöp kovam :)
kesme tahtam
BUNLAR 1 er ytl ye aldığım plasitkler şekerler..bulaşık leğeniyle çöp kovası gibi yaparım diye düşündüm aldımkaydirigubbakcemile2 birertanede saklama kabı aldım bunun kağıt havlu koymak için olanını almıştım..bunu gördüm aldım 1 ytl ye yine buda burcuşumdan gördüğüm ama bi türlü alamayıp en sonunda aldığım kavanozum..ocağımın yanına tuz koymak için sadece bitane orta boy aldım:icecream:buda anniişimn lifleriii
kayınvalidemlere babadan izni kopardık...bu giderken kayınvalideme götüreceğim hediye tablo..ortası saat kenarlarında dua var..anneler günü için aldım..iki hafta önce vermiş olucam..sizce çokmu basit olmuş fikrinizi sorayım:uhm:[/QUOTE]
canım çok güzeller iyi günlerde kullan. kayınvalidene aldığın hediye de gayet yerinde bi seçimyerimseniben
[quote="Arsima, post: 6380263"][COLOR="Magenta"]ama pireye kızıp yorgan yakmakta olmazdı :( çünkü ilk defa bu kadar uzadı saçlarım
bende gittim kendime siyah tişört aldım
[img]http://www.mer-tar.com/images/matrak.jpg
benimkinde kalbi veren kız
bugün onu görme ihtimalim yok onun için giymedim
sabah yıkadım yarın görüşürsek giyerim yada pazartesiklava:
hiçç ağlamadımmm valla elim ıslaktıı o yüzden parlak çıkmış evet ablam saolsun
150 li mi?delikafaduldendelikafadulden
bu alıntıyı niye aldığımı hatırlamıyorum. 150 ne yahu:roflol:
yalnızz ütü süpermiş cok güzel bi kolaylıııkk..bu arada annemin mezarlığına gittim cok kötü oldum geldıgımden beri ağlıyorum kendımı attım buraya
:çok üzgünüm:
buzdolap süslerım krızdeyım yalnızca 4 tane alabıldım
araya araya bulduğum kardeslerım
lımonluğum
yengemınn aldığı suplalarım gold renk ben gumus alcam bıde
vee kalplı cıps tabağım kıskananlar catlasın
ozdılek saten nevresımım
days ın colours örgu battanıyem 2.sı
taç nevresım cok beğendım
KKdan aldığım ıslemelı nvresım takımım
annemın yıllar önce yaptırdığı nevresım takımı memlekettengeldı
memleket hatırası bunlar takım ama örnek olarak koydum
pıkem
hey yavrum hey deli kızın çeyizi-tatlicadiarzu- çok güzel canım hepsi, inşallah sevdiğin biriyle iyi günlerde kullanırsınŞeniz
ben düğünden sonra saçlarımı böle kestirmek istiom :dilcikar:
saçının cinsine de bağlı her cins bu model olmaz. bi de hep merak ediyorum, niye herk kız evlendikten sonra muhakkak saçını kestiriyo? (bu arada ben de kestircem evlendikten sonra ama niye diyin bilmiyomkaydirigubbakcemile3)
bunlarda benimmm
güle güle kullan
çeyizlik olarak aldıklarımı diğer topice koymuştum buraya da ekleyeyim görmeyenler için
pıtırcıkın yapıp yolladığı iğne oyası tepsi örtüm
kendi yaptığım havlularım
kanaviçe yastık kılıflarım
polar battaniyem
dikilmeyi bekleyen çarşaf ve nevresimlerim-günlük kullanım ve misafir için çok iyi, kaliteleri de öyle
taç nevresim
çok güzel canım hepsi maşallahpıtırcık hani bize hani bizekaydirigubbakcemile3
güle güle kullan hepsini. benim de inanılmaz derecede kitabım var ve kitaplığımız yok şimdilik. nereye koycam onları bilmiyorum
ayyyy bu modelide cok güzelmis yahu güle güle kullan canım
kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla öbür aya güzel haberler veririm:) bizde düşünmüyoduk aslında ben enazından bu yazı geçireyim diye düşünüyodum ama kime sorduysam bebeği olan keşke daha önce yapsaydım diyo bende vakit geçirmek istemiyorum 29 yaşımdayım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?