saol canım
canım ben 3 ürün almadım kadın 15e verdi sadece çantayı
çok güzelmiş kız
çok büyük canım sapları deri gibi alt kısmı kumaş yıkanabilirde
saol canımmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı
kızlar hepinize teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla öbür aya güzel haberler veririm:) bizde düşünmüyoduk aslında ben enazından bu yazı geçireyim diye düşünüyodum ama kime sorduysam bebeği olan keşke daha önce yapsaydım diyo bende vakit geçirmek istemiyorum 29 yaşımdayım zaten
Esmy dÜŞÜnmÜosan dıkkat et olmasın:)
ya doruk ısmı bana tuhaf gelıo aÇıkÇası
Esmy dÜŞÜnmÜosan dİkkat et olmasın:)
ya doruk İsmİ bana tuhaf gelİo aÇıkÇası
kıslar ya ben bugün çok mutluyum 6 aydan beri eski sevgilimle aramız çok bozuktu:))yani arkadaş olarak bile,bu sabah bana çok güzel msj atmış,ay çok çok çok mutluyummm:)))
sürahiye bakın kızlar fiyatı 88 TL ve stoklarda kalmamış :1shok:
ne gelio aklına doruk diyince kaydirigubbakcemile3benim aklıma bazen moruk gelio da :)))))
vaşşşş demek istiyorum azracım.
mobilyaları görünce sultanların sarayına mı uğradım gibi oldum desem ne desem.canım inş misafir odan büyük olur dabu mobilyaların heba olmas...
iyi günlerde kullan canım benim...
karalahanacim çok teşekkür ederimEvimiz belli sigcak gibi geliyo bize ama deniycem iste bilmiyorum tam olarak sigacakmi. Mail bekliyorum tam net olculerini gondericekler bize ben deniycem bilgisayarda neyi nasil koyabilcegimi tasarliycam allahim insallah cok sıkış tepiş olmazlar :1no2:
sürahiye bakın kızlar fiyatı 88 TL ve stoklarda kalmamış :1shok:
ıns cnm bos ev yanıltıyor ben oyuzden vıtrın felan almadım sevmıyor sıkıs sıkıs
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden o mobilaylar ne öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
orta sehpayi kucultebiliriz dediler. Tekli koltugu sigmaz belki diye bir adet siparis verdik. Bilmiyorum vitrin bi adet aldim uzun vitrini almadim evimiz 125 metre kare net satici sizin eve sigmazsa bu ev beylikduzunde hicbir eve sigmaz dedi ona kandim vallahi umudumu yitirmemeye calisiyorum
efendim tobiicimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?