Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıslar ya ben bugün çok mutluyum 6 aydan beri eski sevgilimle aramız çok bozuktu:))yani arkadaş olarak bile,bu sabah bana çok güzel msj atmış,ay çok çok çok mutluyummm:)))

saol canım

canım ben 3 ürün almadım kadın 15e verdi sadece çantayı

çok güzelmiş kız

çok büyük canım sapları deri gibi alt kısmı kumaş yıkanabilirde

saol canımmm

aaa ii ozaman beyaz çanta almayı düşnyodummm bendeee ii olduuu sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Canım nişanlımın tayin olayı nedeniyle acilen nikah kıymamız gerekti, ve bugün saat 3 te nikahımız kıyıldı

:1shok: yildirim nikahi olmuş sulfatcim hayırlı olsun canım benim allah bi yastikta kocatsin inşallahhhhh darisi bizim bekarlarin basina diyim kaydirigubbakcemile5

gamzecim ayni yastayizkaydirigubbakcemile5 bende bi sene gecsin diyorum tabi nikah memuruna evet dedikten sonra fikrimiz degisirmi senin gibi bilemiyorum :ecrin_bebek:

Esmy dÜŞÜnmÜosan dİkkat et olmasın:)
ya doruk İsmİ bana tuhaf gelİo aÇıkÇası

kıslar ya ben bugün çok mutluyum 6 aydan beri eski sevgilimle aramız çok bozuktu:))yani arkadaş olarak bile,bu sabah bana çok güzel msj atmış,ay çok çok çok mutluyummm:)))

EDIYOM BUKETICGIM HAYIRLISI

OTIRCIK SEVINDM ADINA OLEYYYYY:lepi:

karalahanacim çok teşekkür ederim evimiz belli sigcak gibi geliyo bize ama deniycem iste bilmiyorum tam olarak sigacakmi. mail bekliyorum tam net olculerini gondericekler bize ben deniycem bilgisayarda neyi nasil koyabilcegimi tasarliycam allahim insallah cok sıkış tepiş olmazlar :1no2:

ıns cnm bos ev yanıltıyor ben oyuzden vıtrın felan almadım sevmıyor sıkıs sıkıs

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden o mobilaylar ne öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ıns cnm bos ev yanıltıyor ben oyuzden vıtrın felan almadım sevmıyor sıkıs sıkıs

orta sehpayi kucultebiliriz dediler. Tekli koltugu sigmaz belki diye bir adet siparis verdik. bilmiyorum vitrin bi adet aldim uzun vitrini almadim evimiz 125 metre kare net satici sizin eve sigmazsa bu ev beylikduzunde hicbir eve sigmaz dedi ona kandim vallahi umudumu yitirmemeye calisiyorum

ıns cnm salon kac m2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…