Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum..netten baktım fiyatına 260 TL..
nasıl sizce?

Düz Tabak(26cm.): 6 Adet,
* Düz Tabak(20cm): 6 Adet,
* Çay Fİncanı : 6 Adet,
* Fincan Tabağı: 6 Adet,
* Joker Kayık Tabak(14cm): 4 Adet,
* Joker Kayık Tabak(17cm.): 2 Adet,
* Yumurtalık : 6 Adet,
* Tuzluk :1 Adet,
* Biberlik: 1 Adet,
* Peçetelik: 1 Adet,
* Porselen Demlik: 1 Adeti
* Demlik Kapağı: 1 Adet,
* Emaye Çaydanlık: 1 Adet,
* Porselendir
* Bulaşık Makinasında yıkayabilirsiniz

benim annem de sürekli hazır tutar yiyecekleri. köfte, dolma, börek, bezelye, vişne, dolmalık biber vs. ama bizim buzdolabı normal klasik buzdolabı ve hayli hayli yapılanlar sığıyor. benm kombi tipi aldım onun çekmeceli dondurucu kısmı ve klasiklerden daha fazla kapasitesi var. istersen bi bak

Arsima 94 cm epey genişmiş ya bizim beğendiğimiz 80 cmlik ankastreyi de ona göre ayarladık bayada geniş gelio benim gözüme ama normal dolap mobilya tarıznda dedğil senin ilk aldığın gibi

canım güzel ama evdi'de kahvaltı takımı çok ucuzdu bi de oraya bak istersen

arsıma annen aynı annem :lepi: anneler hep işini bılır zatı off annem haftaya gıdıyo aklıma geldı gene

kahvaltı takımı guzel ama fıyat konusunda dığerlerı ne fasla bılmıyoum ozellıkle caydanlığı süper bende ıkı takım var ama yemek takımı alırken hedıye aldım oyuzden bılmıyom fıyatı ne
hee bıde GAZMEnın kahvaltı takımı harıkaydı :asigim:

benimkide öyle şekercim. hem çekmece olduğu için daha düzgün iki kademeli. hepsi tıkış tıkış olmuyor yerimseniben

Kocamustafapasada oturuyorduk buyukcekmeceye tasindik daha sonrada en son olarak beylikduzune yerlestik. Babam erzincan annem boşnak sen nerde oturuyorsun nerelisin canim

kızzzzz bende kocamustadfapaşada oturuyorum :) anammmmm büyükçekmeceyi de iyi bilirim kaydirigubbakcemile2

kızlar bu kahvaltı takımını almayı düşünüyorum..netten baktım fiyatına 260 TL..
nasıl sizce?

rengi çok cici

sırnaşık şey
hım onada bakayım
yarın derim size aldıklarımı

Arsima 94 cm epey genişmiş ya bizim beğendiğimiz 80 cmlik ankastreyi de ona göre ayarladık bayada geniş gelio benim gözüme ama normal dolap mobilya tarıznda dedğil senin ilk aldığın gibi

94 cmnin içinde dondurucu bölümüde var ama dolaba yaklaşık olarak 60cm fln kalıyor

arsıma annen aynı annem :lepi: anneler hep işini bılır zatı off annem haftaya gıdıyo aklıma geldı gene

sırnaşık şey

canimcım çok teşekkür ederim ben şimdi netten baktım.dediğim modelin adı fc9210. bu modeli arıyorum.o dediğin yeri tarif edermisin

songa
dün akşam annemle konuşuyordukda o sormuş phılıpsı yanlış hatırlamıyorsa 550 imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…