suan sana puan verdim :jeyyar: güle güle kulan şakkıdı
fmk bana mi verdin canım :ecrin_bebek:
kizlar.. biliyorsunuz biz dügünden sonra almanyaya dönecegiz ama yinede türkiyedede yatak odasi almak isityorlarmis, ben gerek yok dedim onun yerine bilerzik aldin demistim nisanlima ama annesi babasi ila alacaklarmis... neyse asil sorum kac para bir yatak odasi lüks bir sey degil normal siradan bir yatak odasi fiyatlari kac tan basliyor
evet 77 di puanin suan kac bi bak
bide kulanici paneli varya yukarda pembe olan yerde yaziyor ordan da bakabilirsin
bende sana puan verdim az önce cnmkaydirigubbakcemile5
800-900 100-1.500 tl istedigin kaliteye bagli fmk ama surekli yatmayacagin icin orta karar bisey yeter sanirim istanbuldadami eviniz vardi
danke schön shatzzzz :1hug:
severim seni... bitte schön schatz :1hug:
bosver almasinlar dedigin gibi altin taksinlar daha iyi senin icin ama izinlere geldiginde nerde kalcaksin yaticaksin schatz
fmk dogma buyume almanyadamisin yoksa burdan almanyayami gelin gidiyorsun schatz
tatlim ben dogma büyüme almanya.. aslinda isterdim dügünden sonra bir kac gün izin yapmayi ama ailesinin yasadigi yerler özür dilicem ama bana göre irenc orda asla kalmazdim... bir hotele gitmeyede madi durum gerek. En iyisi dedim kendi kendime dügünden sonra atlayalim ucaga gidelim evimze karisanimiz olmaz bide o dügünden sonra el öpme fasli filan beni kasar. Bilmiyorum niye böyle ama herhalde yas ilerledikce baska bir aileye uyum salamak daha da zorlasiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?