Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

800-900 100-1.500 tl istedigin kaliteye bagli fmk ama surekli yatmayacagin icin orta karar bisey yeter sanirim istanbuldadami eviniz vardi

800-900 100-1.500 tl istedigin kaliteye bagli fmk ama surekli yatmayacagin icin orta karar bisey yeter sanirim istanbuldadami eviniz vardi

yok be bacim nerdeeeee samsunda. Ben yatak odasi filan istemiyorum dedim cüki dügün gecesi kocami alacam ve almanyaya dönecem... orda kalmak istemiyorum hic hosuma gitmedi orasi dogru evimize gidecegiz anlican yatak odasinda yatmicam bile

kizlar bu avizelerden hangisi bizim yemek odasina daha güzel olur hangisi daha iyi kararsiz kaldim

bosver almasinlar dedigin gibi altin taksinlar daha iyi senin icin ama izinlere geldiginde nerde kalcaksin yaticaksin schatz

bende bos verdim madem alacaklar alsinlar... bi yatak odasi bile yok den mesin mis, bide dedigin gibi gelince nerde kalacagiz
ne yalan söylim onun yerine bilerzik olsaydi daha iyi olurdu.
Hic istemiyorum orayi hic bu yüzden de biletmi öyle ayarladim

fmk dogma buyume almanyadamisin yoksa burdan almanyayami gelin gidiyorsun schatz

fmk dogma buyume almanyadamisin yoksa burdan almanyayami gelin gidiyorsun schatz

tatlim ben dogma büyüme almanya.. aslinda isterdim dügünden sonra bir kac gün izin yapmayi ama ailesinin yasadigi yerler özür dilicem ama bana göre irenc orda asla kalmazdim... bir hotele gitmeyede madi durum gerek. En iyisi dedim kendi kendime dügünden sonra atlayalim ucaga gidelim evimze karisanimiz olmaz bide o dügünden sonra el öpme fasli filan beni kasar. Bilmiyorum niye böyle ama herhalde yas ilerledikce baska bir aileye uyum salamak daha da zorlasiyor...

anliyorum seni tatlim bosver kendini nasil iyi hissediceksen oyle yap en iyisini yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…