Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk en iyisi canım başbaşa efil efil oturur yatar kalkar yayılırsınız evinizde

azracım takımların beyaz ya... siyah beyaz uyumu yaratacaksan bu tarz bir avize de koyabilirsin canım.ben böyle bişey düşünüyorum.biz siyah düşünüyoruz koltukları

azracım takımların beyaz ya... siyah beyaz uyumu yaratacaksan bu tarz bir avize de koyabilirsin canım.ben böyle bişey düşünüyorum.biz siyah düşünüyoruz koltukları

olabilir tatlim ama biraz klasik kacar gibi geldi bana ama bir arada gormek lazim yinede aldim resmi bi dener paylasirim sizlerle teşekkür ederim canımmmm

Atatürk Hava Limanı sınırları içinde 34 odalı Kara Tarafı Oteli ile 51 odalı Hava Tarafı Oteli (Day Room) bulunmaktadır.

Rezervasyon yaptırmak için +90 212 465 40 30 no’lu telefonu arayabiliriniz veya 465 30 00’dan 3592 dahili numarayı tuşlayabilirsiniz.

bu numarayi arayip bana biri 5 saatlik bir konaklama kac para ögrene bilirmi??

azra gözlerimi alamadım inan. lüks bir mobilya mağazası sanki evin. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. avizeler de mükemmel. zengin ve zevkli bir gacısın çenemi boşa yormayayım :1hug:

hayatım güle güle kullan. senin çeyiz de tamamlandı artık :)

glcnn gelinliğin hayırlı olsun

arsimacım çok hoş bir davetiyen var dolabın da çok modern

gamze kahvaltı takımını yeni görüyorum 5 parça şekilli tabak olana bayıldım çok kullanışlı ve şık

nesli kaşık takımının deseni güzelmiş güle güle kullan

unuttuğum kimse yoktur inşallah. resimlere ancak evde bakabiliyorum napıyım benneyaptımki

yardimci olabilen varmi kizlar :uhm:

merhaba kızlarr ben geldimmm hihoyyyt
azracım takımın süperrrrr.....inşallah salonunda da umduğun gibi durur :1hug:
Nesli sende güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…