Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar birşey rica edebilirmiyim ? fuga mobilyanın sitesinde birkaç tane koltuk beğendim.ama erkek arkadaşıma yollayamıyorum çünkü kopyalanmıyor.bu işlemi nasıl yapabilirim? yardımcı olurmusunuz ya da bir arkadaş yazacağım resimleri buraya ekleyebilirmi ? nolur kızlar yardımcı olun arkadaşınızaaaa.fuga mobilyadan oturma gruplarına girip radius,zulu,tera_k,dora modellerini ekleyebilirmisiniz

google yaz arat ama resimler tikla ozaman sadece resimler cikar orda bulursun kopyalanmis resimleri

hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala

hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala

cnm ya vallaa o yüzden alınmıyorr bişey kolay gelsin canımm sana

aynen cnm bende onları yaşadım... ilk başta ferah bir ortam olsun diye beyaz mobilya düşündüm ayrıca kullananlar toz belli etmiyor falan dediler... fakat mobilyacıları gezerken gördüm onlarda en ufak bir çiziği el izini belli ediyor... bazılarıda zmnla sararma yapıyormuş... bende anlamamki hangisi iyi hangisi kötü... wenge çok şık ve asil duruor ama çokta koyu rengi...tozu belli ediyor acayip. bende salona ceviz kaplama, yatak odasına meşe kaplama aldım:))) ortada renkler ne toz belli olacak ne de kir:) tavsiye ederim cnm çokta şık duruyor olsaydı aslında fotolarını koyardım ama malesef yok...
bizim ama salo koltuk tk beyaz.. onda da biras problem çıktı sanırım iptal ettirecez. adam teşhir ürününü paket yapmış... bende gıcık oldum düşünsene hem okdr para bayıl hemde gelen gidenin üstüne oturduğu koltuğu al bi de açık renk kim bilir nası kirlenmiştir... az buz deil 4000tl verecez koltuğa bi de yani indirimli fiyatı:))))
ama gez cnm gezince eminim fikrin oluşur ve hoşuna giden bişeyler kesin bulursun:)))

evet canım bu gidişle benimkide orta tonda renkler olcak.bnde oturma odasına beyaz düşünüyorum canım seninki antilop kumaş dediklerindenmi canım

bilmiorum cnm kumaşını ama daha önce görmemiştim böyle değişik bir kumaş mikrofibermiş ama sanki birşey dökülünce hemen emecekmiş gibi sanki sarı bezler varya mutfakta kullanılan onlar gibi :))))

PrtSc tuşuna basarak ekranıın fotosunu çekebilirsin canım sonra bunu al painte yapıştır ve kaydet bukadar basit :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…