merhaba kızlarr ben geldimmm hihoyyyt
azracım takımın süperrrrr.....inşallah salonunda da umduğun gibi durur :1hug:
Nesli sende güle güle kullan...
arkadaşlar birşey rica edebilirmiyim ? fuga mobilyanın sitesinde birkaç tane koltuk beğendim.ama erkek arkadaşıma yollayamıyorum çünkü kopyalanmıyor.bu işlemi nasıl yapabilirim? yardımcı olurmusunuz ya da bir arkadaş yazacağım resimleri buraya ekleyebilirmi ? nolur kızlar yardımcı olun arkadaşınızaaaa.fuga mobilyadan oturma gruplarına girip radius,zulu,tera_k,dora modellerini ekleyebilirmisiniz
hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala
cnm ya vallaa o yüzden alınmıyorr bişey kolay gelsin canımm sana
hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala
saol canım bindik bi alamete gidioz kıyamete sonumuz hayırola
en basitii bot aldım beya süet kırlenırr dıolar ama begendımmm napıyımm ama esyaa ucuz bısey de deılkı kırlenınce atasınnn zor vallaa
arkadaşlar birşey rica edebilirmiyim ? fuga mobilyanın sitesinde birkaç tane koltuk beğendim.ama erkek arkadaşıma yollayamıyorum çünkü kopyalanmıyor.bu işlemi nasıl yapabilirim? yardımcı olurmusunuz ya da bir arkadaş yazacağım resimleri buraya ekleyebilirmi ? nolur kızlar yardımcı olun arkadaşınızaaaa.fuga mobilyadan oturma gruplarına girip radius,zulu,tera_k,dora modellerini ekleyebilirmisiniz
doğru sölosun canım aydınlık ferah gösteriyo evi bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?