Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hamide burdasın ama sesin çıkmıoo blackquenn de kayıp bu aralar

canımmm gecmişi okumaktan yazacak zamanım olmuyoki..hem kimsenin beni sordugu da yoktu(((( sağol beni farkettiğin için :Saruboceq::Saruboceq:
esmy cim canım hemşom çok guzel gelin olmuşsun..Allah omur noyu bir yastıkta kocatsın...
azra mobilyaların çok şık şıkır şıkır...güle güle kullan..beni de kabul et arkadaşlık listene de bende göreyim o gzuelim dişlerini:))))
hayatım sanırım senindi beyaz yatak odası güle güle kullan sende...
valla aklımda kalanlar bunlar....
burcum özgem nasılsın bakimmmm...özledim seni yaaa...

azracım salon takımın çok şık canım.
sen de ablam (karokum) gibi taşlı takımları seviyorsun demekkaydirigubbakcemile3ama fiyatı da süpermiş-tatlicadiarzu-güle güle kullan inşAllah..

günaydın kızlar

günaydın kızlarrrrrrr

hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala

bence en güzeli beyaz ferah gösterir hem de çok şık duruyoo..

bilmiorum cnm kumaşını ama daha önce görmemiştim böyle değişik bir kumaş mikrofibermiş ama sanki birşey dökülünce hemen emecekmiş gibi sanki sarı bezler varya mutfakta kullanılan onlar gibi :))))

valla mikrofiber kumaşlara dökülünce bişey olmuyor kuzenim daha ilk çıktığında almıştı süperrr ben de ondan alıyorum canımm..beyaz hem de..

fugadaki siyah takım yakından çok güzelll..bi de beyaz koltuklu bi takım var konsolu tv ünitesinin içinde o da çok güzel..14500 dedi salon takımına modokodaki fuga..

kizlar bu avizelerden hangisi bizim yemek odasina daha güzel olur hangisi daha iyi kararsiz kaldim

işte 3ünü beğendim
bakalım bayi hangisini önericek :)

sağol canım :)
ya yazdımmı hatırlamıyorum
kafam dalgın bugün
gelinliği uyguna almana çok sevindim
resmini bekliorum :)

tşk ederim canlarım, provaya dün gidemediğim içni foto çekemedim amaaaaa
niye gidemedim bilin bakalım :)
evimizi tuttuk, kesin olarak hemde, sözleşme imzaladık...ohh bee üzerimden büyük bi yük kalktı,
artık benimde bi evim var inanamıyorum :teytey:

gunaydın mirmirmirmir
nasılsınız kzlar
azracım bende 2. beğendım dun söylemeyı unuttum

hayırlı olsun canımmm..eşinle beraber güle güle sağlıkla oturun inşallahhh...ilerde de bebişlerinizle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…