hamide burdasın ama sesin çıkmıoo blackquenn de kayıp bu aralar
google yaz arat ama resimler tikla ozaman sadece resimler cikar orda bulursun kopyalanmis resimleri
PrtSc tuşuna basarak ekranıın fotosunu çekebilirsin canım sonra bunu al painte yapıştır ve kaydet bukadar basit :lepi:
hiç güzel gitmiyo nastasia mobilya konusunda tıkandım kaldım valla beyaz kirlenir siyah tozu belli eder diyoz her modeli beğenmiyoz napcamı şaşırım vala
bilmiorum cnm kumaşını ama daha önce görmemiştim böyle değişik bir kumaş mikrofibermiş ama sanki birşey dökülünce hemen emecekmiş gibi sanki sarı bezler varya mutfakta kullanılan onlar gibi :))))
arkadaşlar birşey rica edebilirmiyim ? fuga mobilyanın sitesinde birkaç tane koltuk beğendim.ama erkek arkadaşıma yollayamıyorum çünkü kopyalanmıyor.bu işlemi nasıl yapabilirim? yardımcı olurmusunuz ya da bir arkadaş yazacağım resimleri buraya ekleyebilirmi ? nolur kızlar yardımcı olun arkadaşınızaaaa.fuga mobilyadan oturma gruplarına girip radius,zulu,tera_k,dora modellerini ekleyebilirmisiniz
azra gözlerimi alamadım inan. lüks bir mobilya mağazası sanki evin. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. avizeler de mükemmel. zengin ve zevkli bir gacısın çenemi boşa yormayayım :1hug:
ikisi de beğendiğim tarz, çok yakısacaklar eminim, fiyatları ne civarda?
hayatım güle güle kullan. senin çeyiz de tamamlandı artık :)
glcnn gelinliğin hayırlı olsun
arsimacım çok hoş bir davetiyen var dolabın da çok modern
gamze kahvaltı takımını yeni görüyorum 5 parça şekilli tabak olana bayıldım çok kullanışlı ve şık
nesli kaşık takımının deseni güzelmiş güle güle kullan
unuttuğum kimse yoktur inşallah. resimlere ancak evde bakabiliyorum napıyım benneyaptımki
işte 3ünü beğendim
bakalım bayi hangisini önericek :)
sağol canım :)
ya yazdımmı hatırlamıyorum
kafam dalgın bugün
gelinliği uyguna almana çok sevindim
resmini bekliorum :)
tşk ederim canlarım, provaya dün gidemediğim içni foto çekemedim amaaaaa
niye gidemedim bilin bakalım :)
evimizi tuttuk, kesin olarak hemde, sözleşme imzaladık...ohh bee üzerimden büyük bi yük kalktı,
artık benimde bi evim var inanamıyorum :teytey:
olmas komşu nem eksık sızde :dilcikar:
cok şık gule gule kullan
kıslar bunlarda benim kaşık bıçak takımım sandıklı :))
eksiğin yok hatta çeyiz fazlalığın bilem varr
Glcnn cnm hayırlı uğurlu olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?