Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben de bu cumartesı gelınlık bakmaya gidiyorum
ayy çok heyecanlıyım
başlıyoruz bakalım 2 ayım kaldı umarım hersey hallolur.daha hiç bişi yok ortada ama
yanı büyük esyalar ev falan

ya bende acayip takıldım gülmekten yarıldım bişi değil annem gelcek bakcak ne okuyon sen
öle ne gülüon diye :roflol:

Hayatım yaa babanın dediğine öldüm yaa çok komik:)))))))) benimkide bana gidip ekmek kesme tahtası almıştı durup dururken çok gülmüştük bu nerden çıktı diye. siz gidip gidip alıyorsunuz ya bende heves ettim demişti:)))))))))))))

ya bende acayip takıldım gülmekten yarıldım bişi değil annem gelcek bakcak ne okuyon sen
öle ne gülüon diye :roflol:

ay sorma minik babam izinli bugün bi çeyiz bide cilve örnekleri topicleri açıktı ama aşağıya atmıştım ikisinide bi ara kalktım babam pat diye oturmuşş bende zıpladım dur benim siteleri kapatayım dedim yok bakmam ben falan dedi açmadı ama cilve örnekleri verelim diye okumuştur haralde aşağıda minik yazıları sonrada kappattım apar toparrr....

yüzüne bakamadım tabi evin içinde biraz zaman :a015:

hayatım gle gule kullan cnm
sebzelerın vıtamını mı ölduruyo :1shok:

sağol canım.

öl-dür-mü-yo canımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben de bu cumartesı gelınlık bakmaya gidiyorum
ayy çok heyecanlıyım
başlıyoruz bakalım 2 ayım kaldı umarım hersey hallolur.daha hiç bişi yok ortada ama
yanı büyük esyalar ev falan

teşekkürler

2 ayın kaldı bunların hiçbiri yok mu:1shok:

hayatım iyi günlerde kullan canım,

böcük yaaa sorma takıldım kaldım oraya ders çalışıodum benn

saol pashminacım

evt canmm plastik olduğundan öldürmez güzel fikir kaydirigubbakcemile5

güzel fikir de anneme de almış. biraz alışmak lazım bıçağa, kullanımı tuhaf geliyo ilkten

burcu işyerinde resmen koptum masaya kapandım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: heves ettim demiş yazık yaaaaa

:roflol: :roflol: :roflol:

valla beyaz esya yok
ev yok
mobilya yok
bi damat bi gelın var şimdilik elımızde
hatta düğün mekanı bıle yok
çok mu rahatız acaba

songacım önerin için saol ama ilaçta karar kıldım.elbisem kabarık değil kaarık olsaydı zaten sorun etmezdimde tül düz bişey :)

morçilek düğün takvimdekimi 1 ay 30 günmü yoksam abooo ne kalmışki baya rahatmıssınız sekerim :)-tatlicadiarzu-

gamze nerddee sıze anlatcakları var:jeyyar:
pashmına mınık hıc cıkmıyonus masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…