- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
HAYATIM güle güle kullan zeytinyağlının aynısından bende aldım birkaç hafta önce :)
off kızlarr ya bişey dicem ben hastalığımı hesaplamıştım ama yanlış hesaplamısım tam nişanım olduğu gün hasta olucam hatta 2.günüme denk gelcek büyük ihtimal cnm sıkıldıctesi doktora gidip geciktirici sorucam ([/QUO
öylede yaparsın ya da sık sık tuvalete gitmemek için çocuk bezi takarsın ama kıyafetten belli olurmu onu bilmem.etek kısmı kabarıksa belli olmaz tahminimce
kaydirigubbakcemile5 çak o zaman, sende güle güle kullan canım
ya bende acayip takıldım gülmekten yarıldım bişi değil annem gelcek bakcak ne okuyon sen
öle ne gülüon diye :roflol:
hayatım gle gule kullan cnm
sebzelerın vıtamını mı ölduruyo :1shok:
kızlar ben de bu cumartesı gelınlık bakmaya gidiyorum
ayy çok heyecanlıyım
başlıyoruz bakalım 2 ayım kaldı umarım hersey hallolur.daha hiç bişi yok ortada ama
yanı büyük esyalar ev falan
hayatım iyi günlerde kullan canım,
böcük yaaa sorma takıldım kaldım oraya ders çalışıodum benn
evt canmm plastik olduğundan öldürmez güzel fikir kaydirigubbakcemile5
Hayatım yaa babanın dediğine öldüm yaa çok komik:)))))))) benimkide bana gidip ekmek kesme tahtası almıştı durup dururken çok gülmüştük bu nerden çıktı diye. siz gidip gidip alıyorsunuz ya bende heves ettim demişti:)))))))))))))
ay sorma minik babam izinli bugün bi çeyiz bide cilve örnekleri topicleri açıktı ama aşağıya atmıştım ikisinide bi ara kalktım babam pat diye oturmuşş bende zıpladım dur benim siteleri kapatayım dedim yok bakmam ben falan dedi açmadı ama cilve örnekleri verelim diye okumuştur haralde aşağıda minik yazıları sonrada kappattım apar toparrr....
yüzüne bakamadım tabi evin içinde biraz zaman :a015:
valla beyaz esya yok
ev yok
mobilya yok
bi damat bi gelın var şimdilik elımızde
hatta düğün mekanı bıle yok
çok mu rahatız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?