ya asıl sıkıntım aslında elbisem tül ve inceya belli olmasından dolayı korkuyorum.yoksa ilaçtan yana değilim şimdiye kadarda hiç kullanmadım tam tersi bende karşıyım başıma geldii benneyaptımki
bizde nişandan sonra alcaz beyaz eşyaları bakalım bizimkiler nekadar tutcak.ilk başta buzdolabı çamaşır bulaşık makinası alıcaz.gerci benimki bulaşık mak. gerek yok diyo neymiş 3 4 yıl sonra mutfağı yaptırınca ankestre alırmışız.tabi o yaş iş o vakitten sonra mutfak yapılcakta ooo bide bebek olur. aldırıyım dimi kızlar bulaşık mak.
bende özel bir günde hasta oldum .aynı senin gibi inceydi elbisem .burdan sordum kıslra dikişsiz kilot lıyım falan.aldım ama o daha beter belli etti.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.sonradan bazemn sıkıntı yapıyor ilaç ama ben içmediğime çok pişman olmuştum sonradan.çok rezaletti çünkü...
esmoş evini koycen mi kısss kk ya?kaydirigubbakcemile5
aman bee yok mu cvbklava:
bebekmi geliyo yoksa :) kimi insan hamileyken çok tuvaleti gelirmiş haberiniz ola
canım ya bulaşık makınesini al bence kendi evinizde degil kırada oturacaksınız sanırım ev alana kadar bir iki yıl gecer, belki ilk aldıgınız ev kucuk bi ev olur bikac yıl için onada ankastre yaptırmak istemezsiniz. bence al calısan birisin sen sonucta nasıl olacak makinesiz. ama cok pahalı bisey almazsın istersen, uygun bisey alır sonra degistirirsin
bebekmi geliyo yoksa :) kimi insan hamileyken çok tuvaleti gelirmiş haberiniz ola
evet canım ama hamilelik ilerleyince oluyor sanırım o
ya benimki de büyük ihtimal balayına denk geliyor. ama ben heyecanlanırsam erken olurum o yüzden düğüne de denk gelebilir ve benim acayip ağrılı oluyor:çok üzgünüm:
o kadar stres yapmayın kızlar adet geciktirici alırsınız hayatınızda 1 kere olan birşey bu ilaçtan bu kadar korkmayın
ben tatile giderken bile kullandım kaç kere ve hiç zararını görmedim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?