Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya asıl sıkıntım aslında elbisem tül ve inceya belli olmasından dolayı korkuyorum.yoksa ilaçtan yana değilim şimdiye kadarda hiç kullanmadım tam tersi bende karşıyım başıma geldii benneyaptımki

bende özel bir günde hasta oldum .aynı senin gibi inceydi elbisem .burdan sordum kıslra dikişsiz kilot lıyım falan.aldım ama o daha beter belli etti.o yüzden çok iyi anlıyorum seni.sonradan bazemn sıkıntı yapıyor ilaç ama ben içmediğime çok pişman olmuştum sonradan.çok rezaletti çünkü...

aman bee yok mu cvb klava:

ewt benim dikişsiz ayy çok saol karalahanacım ilaç alıcam artık napim başa gelen çekilir işlahha ilk ve son olur

aman bee yok mu cvb klava:

canım ya bulaşık makınesini al bence kendi evinizde degil kırada oturacaksınız sanırım ev alana kadar bir iki yıl gecer, belki ilk aldıgınız ev kucuk bi ev olur bikac yıl için onada ankastre yaptırmak istemezsiniz. bence al calısan birisin sen sonucta nasıl olacak makinesiz. ama cok pahalı bisey almazsın istersen, uygun bisey alır sonra degistirirsin

baberko 3-4 yıla kadar kime öle kim kala. hem çalışıyosun, hem baştan ne alırsan aldın sonradan bişey kalmaya görsün. bence al

yok problemde orda zati ev kendimizin olcak.ama mutfak yapılmıcak malum ekonomi 3 4 yıl sonra yaptırırız diyo mutfak küçük.o vakitten sonrada gözüm almaz eşyalar filan hepyeni ev kırılp dökülcek.

sağolun kızlar ewt sizde benim gibi düşünüyosunuz alalım dicem ve alıcaz kaydirigubbakcemile3 bizde bi alakta resim ekleyek :)

ya benimki de büyük ihtimal balayına denk geliyor. ama ben heyecanlanırsam erken olurum o yüzden düğüne de denk gelebilir ve benim acayip ağrılı oluyor:çok üzgünüm:

o kadar stres yapmayın kızlar adet geciktirici alırsınız hayatınızda 1 kere olan birşey bu ilaçtan bu kadar korkmayın
ben tatile giderken bile kullandım kaç kere ve hiç zararını görmedim yerimseniben

aklıma geldi dün aksam evde annemlerle konuşuyoduk annem babam ben birden konu saptı ve bebek mevzusuna geldi annem 2 yıl yapma aynı çatı altında belli olmaz filan dedi bende sinirlendim bende yarın doğrucam demedim dedim.oysa içimden gecen evliliğimin 5. ayında filan bebek planına başlarım tabi bunu diyemedim ama napiyim zaten birliktelimiz 8 yıl oldu az cok karı koca gibi olduk tabi bunuda yeni yeni düşünmeye başladım yoksa diyodumki evliliğimin zevkini yaşarım 1 2 yıl off cok karar değiştiriyom napıcam ben kim bilir

o kadar stres yapmayın kızlar adet geciktirici alırsınız hayatınızda 1 kere olan birşey bu ilaçtan bu kadar korkmayın
ben tatile giderken bile kullandım kaç kere ve hiç zararını görmedim yerimseniben

hastalığım bitsin doktora gidicem canım. içicem artık ölmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…