Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hee 1 ay 30 gun
1 ay içinde evı tutarız 2 hafta sonra beyaz esya alınır
mobilyalar da :)
allahım ne yapacaızzzz :)

hayatım aldıklarını ii gunlerde kulllan en çokta gslı kupana bayıldım bnde ıstıyorum ama erkek arkadsım kırarım dıyo benı delıyo edıyo çok zorlancam bu konuda ooo fblı ben gslı

Ya ıŞte hazır gıbı
bızım ıŞ bıra karıŞık kızlar buraya kadar gelmemız bıle mucıze bence
o yuzden hııÇ bıŞı umrumda dııl:)

hayatım aldıklarını ii gunlerde kulllan en çokta gslı kupana bayıldım bnde ıstıyorum ama erkek arkadsım kırarım dıyo benı delıyo edıyo çok zorlancam bu konuda ooo fblı ben gslı

sağol canım, benimki de GS'lı Allah'tan

nıe kılomu sordun kı:)
56

bayağı genişsin de ondan sordumkaydirigubbakcemile3:roflol:

hayatım bakabıldınmı resımlere

hâlâ bakıyom canım. sen kınada yerde mi oturdun, nihal niye yanında anlatsana biraz canım ya

kızlar ben de bu cumartesı gelınlık bakmaya gidiyorum
ayy çok heyecanlıyım
başlıyoruz bakalım 2 ayım kaldı umarım hersey hallolur.daha hiç bişi yok ortada ama
yanı büyük esyalar ev falan

canım ya bende haftasonu baktım biraz, and çarşısı büyük carsı falan ama hala bisey yok ortada. sen nerelere bakıcaksın varmı kfanda biyerler

sağol canım, benimki de gs'lı allah'tan

bayağı genişsin de ondan sordumkaydirigubbakcemile3:roflol:

Hâlâ bakıyom canım. Sen kınada yerde mi oturdun, nihal niye yanında anlatsana biraz canım ya

cnm kına yakılırken yere ortu serdık uzerıne gul yaprakları mumlar felan herkez raht gorsun dıye
yanımada kızlardan bırını alcakım nıhalı sectım

Bılmıyorum kı
ıŞten ızın de alamıyorum Çok zor valla hersey.
Beyaz esyadan baslamak ıstıyorum ıŞte annemler gelecek yanıma onlar alacaklar sen aldın mı beyaz esyanı ben bosch da karra kıldım aslında sıyah alacaktım ama aıleden veto yedık

Slm kızlar merhaba neler almıssınız neler konusmussunuz bi bakim geliyorum

canım ben beyaz esyaları aldım, bosch aldım. yardımcı olabileceğim birsey varsa yardımcı olmak isterim cunku cok arastırdım ben almadan

Aıle ıŞlerı canım ıŞte
bu zamana kadar uzadı ıŞ
e sen de kız tarafısın dÜĞÜn tarıhı nıŞan tarıhı dıe sıkıŞtırmak yakıŞmaz
neyse ıŞte artık ben de gÜn sayıyorum yasasınnnnn:)
bundan sonrası Çorap sÖkÜÜÜ gıbı gelırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…