Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

baberko canım ya pronto tur ve vivera turizm biliyormusun guvenilirmi bunlar? her ikisindede tanıdık varda

cnm bilemicem aslında yorum yapmak istemem ama tanıdık varsa güvenilirse bi bak ama pronto turun pasaporta sahte vize bastığını duymuştum.bi tanıdığınla konuş her acenta bir olmaz.

canım bende günlerdir öyle yoğundumki aynı senin gibi anca geçmişi okuyordum birde bir iki mesaj. ben iyiyim kuzum sende ne var ne yok... :1hug: vallahi bende seni özledimmm :1hug:

nasıl ya pasaporta sahte vize basmak ne demek :1shok:

benim arkadasımın ablası havalimanında vize kontrolde.bayramda biri gelmiş.pasaportunu kontrol ederken bi bakmış vize sahte.ee öyle olunca tabi çıkış yapamamışlar.rezervasyonu pronto turdan yaptırmış.

arkadaşlar fuga mobilya gibi güzel ve değişik mobilyalar olan bir site biliyorsanız özelime atarmısınız

ben yemeğe kacar kacmadan evvel bı yere bakmam lazım:jeyyar:

gamze :jeyyar:
pashmına sızlerde orda olun he hele gamze sen kesın ol:roflol:

kızlar geçen ablamla ufak tefek kalan eksiklerimi aldık. gösterecem bare

temizlik yaparken kullanmak için aldım (toz vs.)

deterjan kutum

kovam

maşrapam

çamaşır sepetim

gündelik çay bardağım

çaydanlığım

anlı şanlı GALATASARAY kupam

kesme tahtam

limon sıkacağım

ıspanak falan yıkamaya (2 adet)

bambu nihalem

pembiş orta boy tasım

sahanım

şekerliğim

çaydanlık süzgeçim

zeytinyağlığım

Son düzenleme:
Hayatımcım küçük eksiklerinide tamamlamışsın hadi hayırlı olsun kuzumm

Arsimam sanım beyaz eşyanı sonunda karar vermişsin seninkide hayırlı olsun canikom. çok güzel olmuş hepsi...

bu ikisini ablam almış

bu sebzelerin vitaminini öldürmüyomuş göya. sebze bıçağı

bu da elbise fırçası

bunu da babacım almış. yazık bi de diyoki çok şey almak istiyorum görünce ama beğenmiyonki bi poh

güle güle kullan hayatım hepsi çok güzel ve gerekli şeyler.

sağol canıma.s.

Hayatımcım küçük eksiklerinide tamamlamışsın hadi hayırlı olsun kuzumm

Arsimam sanım beyaz eşyanı sonunda karar vermişsin seninkide hayırlı olsun canikom. çok güzel olmuş hepsi...

teşekkürler burcucumŞeniz

esmy ekledim canım sağolkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…