Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Baberkocum bende birsey sormak istiyorum sana tesettürlüler için uygun tatilköyü nereyi onerebilirsin bana?

cnm otellerı bılıyormsun heralde soruan benatladım ama caprsice sah ınnn bera bunları bılıyonmu
armutlu tatıl koyu var
oylat kaplıcaları varsenın yazınsaburası uymaz

buket askerdaşım böcük mandılın hayatım burcu sulfat beta sinay kıslar nerdesınıs

kızlar ben beyaz eşyalarımı Arçelikten Aldım hepsi inox 2008 yılında almıştım 9000TL tuttu indirimde alsaydım nerdeyse 2000tl karım olacaktı

o zaman nisan sonuna kadar bayiden alman gerekirdi
alacak yerin varmı ?

arsimacim hayırlı olsun tatlım hepsi cok güzel gercekten güle güle kullan canımmmmm

sağol azracım :)

Arsima canım ust kısımı nasıl kı gelınlıınınn ayy çok merak ettım

büyle

geçen provamda etek çok sade gelmiş gelinlikçiye diğer yanınada bi hava yapmış
işte oralar ışıl ışıl olacak parıltı işlicem dedi ama pek içime sinmedi
sağı solu heryeri dolu
bitmişini gör giydiğinde kendini düğünün olacağı yerde hayal et öyle karar ver dedi
mayısın 2 sinde prova var bakalım nası olacak duruma göre ya tam böle yada diğer yanıda dolu olacak resim çekebilirsem eklerim şeker

Arsima çoktan aldım beyaz eşyaları neredeyse 1 yıldır mağazada duruyor. şimdi alsaydım 2000tl karım olacaktı

Arsima çoktan aldım beyaz eşyaları neredeyse 1 yıldır mağazada duruyor. şimdi alsaydım 2000tl karım olacaktı

işte onu demek istiyorum
o zaman değilde şimdi alsaydın 2000tl karda olacaktın ama nisan sonuna kadar ürünlerini bayiden almak zorunda kalacaktın

kızlar simdi geldim,
oncelikle ben bulasık buzdolabı ve fırını çelik aldım. bulasık ve buzdolabı antifinger print, fırınlarda zaten antifinger print ozelligi yok. su bir gercekki celik olanlar nekadar anti fınger print olursa olsun lekeyi beyaza gore daha cok gosteriyor ve cilince cok cabuk belli oluyor ama yinde guzel gorunuyor isin gercegi.
buzdolabım kombi degil, kombi olanlar bana sadece pazarlama stratejisi olarak geliyor acıkcası, cunku yemekleri tencereleri falan koyabilecegimiz buyuk bır raf en ustte ve oraya uzanması dolap bos iken bile zor oluyor bırde dolabın dolu oldugunu ve rafın en arkasındaki birseyi almanız gerektiğini dusunun cok daha zor oluyor emin olun, ama tabi bu benim naçizane kendi fikrim. birde boyunuz cok uzunsa tabi sorun yok benim 165 boyum.
fırına gelince arkadaslar, simdi ben ocaklı normal büyük fırın aldım, kendi evim olmayacak kira olacak dolayısıyla ankastre alamam, kucuk fırınlarıda sevmiyorum ben oyuzden. turbo olan fırınlardan kimse memnun degil kurutuyormus cok, ama elektro fanlı olanlardan daha memnunlar. ben multifonksiyonlu aldım. aslında multifonksiyonlu ile elektrofanlı arasında cok buyuk farklar yok. multifonksiyonda fazladan saat var, fırının sadece altını yada üstünü ayrı ayrı ısıtma fonksiyonu var (bence bu onemli biraz), bunun dısında yok buz cozme yok pizza fonksiyonu gibi bence cok onemli olmayan fonksiyonları var. multifonksiyon ile elektro fanlı arasında yaklasık 400 TL fark var. ben multıfonksiyonlu aldım cunku multifonksiyonlunun bir modelinde ocak kısmı seramik cam ve bu seramik cam celige gore daha kullanışlı cunku ocakta celik kullanmak gercekten cok ama cok zor.

off saol fikirlerin için ewt bende kombiliden vazgeçtim benimde boyum 1.63 düşündümkü zorlanıcam normal almakta karar kıldım..

bulasık makınesine gelince kızlar turk uretim olanların tabanı polinox diye celik plastik karısımı birsey, alman uretimi olanlar ise tamamen celik. ben turk uretimi aldım. birde 3 cekmeceli olanlar var onlar bana cok kullanıslı gelmedi cunku 3. cekmecesine catal kasık tek tek yerlestirilmesi gerekiyor, cok oyalayıcı geldi bana dogrusu. camasırı ben 7 kglık aldım, bu size kalmıs bence. birde camasır makinelerinde celik yok, onlar sadece gri boyalı ve elinizle surekli tuttugunuz yerler falan beyazlıyormus hemen, satıcılarda griyi tavsiye temiyor pek zaten.
simdi morcilekcim ben ankradayım, ankarada ankamall, cepa, carefour, tunalı, kızılay ve dikmende olan 3 bosch gezdim fiyat aldım. cepadaki siemens bosch'a gore daha uygun fiyat veriyor hbrin olsun, hatta siemens genel olarak boschtan toplamada70-80 lira daha uygun oluyor. ama nisanlım ankastre olsa siemens derdim ama normallerde bosch olsun dedi bi tanıdık tamircide bosch tavsiye etmisti bosch aldık. butut bayiler aynı fiyatları veriyor, fakat mesrutiyetteki boscha ben 3 kez falan gittim ve ilk gittiğimde uygun fiyat vermislerdi, bende ordan aldım fakat cok sıkı pazarlık yaptım hemde cok sıkı adam terledi resmen. sana modellerini yazayım canım ben:
fırın: HSV746055T
Bulasık makınesi: SGS55M85 - 5programlı( ama benim gonlum SMS63M08EU'dan yanaydı aslına bakarsan)
Camasır makinesi: WAE20462
Buzdolabı: KDN49A73NE
Elektrik Supurgesi: BSG72212
canım ben asıl indirimi elektrik supurgesi sayesinde yaptırmıs oldum ve bunların hepsi 5.000 TL ye geldi.
elektrik supurgesinide bunlarla almayı dusunuyorsan eger sakın boschtaki o hepa filtre laflarına falan kanma derim, acıp hepsinin içine tek tek bak istersen aynı filtreyi supurgenın farklı farklı yerlerine koyup ismini degistirmisler, eger supurge için cok para ayırıyorsan burda kızlar bahsettiler baska markalrda cok ıyı seyler var onlardan al derim. acıkcası ben suanda halı yıkama makinesi almak istemedi evlenir evlenmez halı koltu yıkayacak degilim ya, simdi ona okadar para baglamam bana gereksiz geldi.zaten evde bile durmayacağız aksamdan aksama. oyuzdensimdilik işimi gorecek bir supurge alayım yeter diye dusunup, onuda beyaz esyanın arasına sıkıstırdımki ucuza gelsi daha cok indirim yaptırn-mıs olayım. oyuzden ortalama olanda buydu bunu aldım

Son düzenleme:
mm demn bırı esya sormustu albume eskı resımlerı koydume vlenmeden oncekı bırde
mandılın sendın sanırım kırmızı tul soran benden bakabılırsın

arsima buzdolabın fırın falan beğendim cnmm güle güle kullanmak nasip etsin allah

GenİŞlİkten dİİl canım
bana kalsa Çoktan halletmıŞtım
neyse

şaka yaptım canım yaŞeniz para olduktan sonra 2 günde evi döşersin. biz biraz parasız olduğumuz için uzunnnca bi zamandır uğraşıyoruz:çok üzgünüm:

cnm kına yakılırken yere ortu serdık uzerıne gul yaprakları mumlar felan herkez raht gorsun dıye
yanımada kızlardan bırını alcakım nıhalı sectım

resimlerin harika ya hâlâ bakıyorum

buket askerdaşım böcük mandılın hayatım burcu sulfat beta sinay kıslar nerdesınıs

yemekteydim canım geldim şimciŞeniz

bu amcanın ahçı şapkasından kapağı açılıyor. içine bonibon şekerlerden dolduruyorsun

sonra resimde görüldüğü gibi kola basınca kaşık aşağı iniyor ve kaşığın içine şeker düşüyor. bu gördüğünüz el benim ve tırnaklarımın iğrençliğine bakın. yiyorum ve hâlâ da devam ediyorum. nasıl uzıycak düğüne kadar ya ((((( başaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…