bu amcanın ahçı şapkasından kapağı açılıyor. içine bonibon şekerlerden dolduruyorsun
sonra resimde görüldüğü gibi kola basınca kaşık aşağı iniyor ve kaşığın içine şeker düşüyor. bu gördüğünüz el benim ve tırnaklarımın iğrençliğine bakın. yiyorum ve hâlâ da devam ediyorum. nasıl uzıycak düğüne kadar ya((((( başaramıyorum
şaka yaptım canım yaŞeniz para olduktan sonra 2 günde evi döşersin. biz biraz parasız olduğumuz için uzunnnca bi zamandır uğraşıyoruz:çok üzgünüm:
resimlerin harika ya hâlâ bakıyorum
cnm bak bende yenı ekletıyom bıtarftanyarında studyo resımler gelıcek ınseklerım
arsima buzdolabın fırın falan beğendim cnmm güle güle kullanmak nasip etsin allah
bu amcanın ahçı şapkasından kapağı açılıyor. içine bonibon şekerlerden dolduruyorsun
Arsima çoktan aldım beyaz eşyaları neredeyse 1 yıldır mağazada duruyor. şimdi alsaydım 2000tl karım olacaktı
sağol canım
Allah hepimize aldığımız cicileri güle güle kullanmak nasip etsin
çok sevimli
kızlar simdi geldim,
oncelikle ben bulasık buzdolabı ve fırını çelik aldım. bulasık ve buzdolabı antifinger print, fırınlarda zaten antifinger print ozelligi yok. su bir gercekki celik olanlar nekadar anti fınger print olursa olsun lekeyi beyaza gore daha cok gosteriyor ve cilince cok cabuk belli oluyor ama yinde guzel gorunuyor isin gercegi.
buzdolabım kombi degil, kombi olanlar bana sadece pazarlama stratejisi olarak geliyor acıkcası, cunku yemekleri tencereleri falan koyabilecegimiz buyuk bır raf en ustte ve oraya uzanması dolap bos iken bile zor oluyor bırde dolabın dolu oldugunu ve rafın en arkasındaki birseyi almanız gerektiğini dusunun cok daha zor oluyor emin olun, ama tabi bu benim naçizane kendi fikrim. birde boyunuz cok uzunsa tabi sorun yok benim 165 boyum.
fırına gelince arkadaslar, simdi ben ocaklı normal büyük fırın aldım, kendi evim olmayacak kira olacak dolayısıyla ankastre alamam, kucuk fırınlarıda sevmiyorum ben oyuzden. turbo olan fırınlardan kimse memnun degil kurutuyormus cok, ama elektro fanlı olanlardan daha memnunlar. ben multifonksiyonlu aldım. aslında multifonksiyonlu ile elektrofanlı arasında cok buyuk farklar yok. multifonksiyonda fazladan saat var, fırının sadece altını yada üstünü ayrı ayrı ısıtma fonksiyonu var (bence bu onemli biraz), bunun dısında yok buz cozme yok pizza fonksiyonu gibi bence cok onemli olmayan fonksiyonları var. multifonksiyon ile elektro fanlı arasında yaklasık 400 TL fark var. ben multıfonksiyonlu aldım cunku multifonksiyonlunun bir modelinde ocak kısmı seramik cam ve bu seramik cam celige gore daha kullanışlı cunku ocakta celik kullanmak gercekten cok ama cok zor.
canım bende öyle almayı düşünüyorum ama güvenemiyoruz yaaa.batar matar dükkan allah korusun.bi kaç ay sonra alıp odama koyarım 2 parça beyaz eşya.sanırım buzdolabı ile çamaşır makinasını alıp odama koyucam napıyım
kızlar beyaz eşya alırken ne hediye veriyolar ya da veriyolarmı
canım ben peşin aldım, fakat dediğim gibi cok sıkı pazarlık yaptım adamla. birde soyle birsey var internete bakarsan fiyatlar buzdolabı sadece 2.017 TL suanda ama o internetteki fiyatları kesinlikle uygulamıyorlar biliyorsun onlarla ilgisi yok gercek fiyatların. ben mart ayının sonunda almıstım ve ben aldıktan sonra internette yazan fiyatlar baya bi dustu, yani buzdolabı ben aldıgımda internette 2.170 TL idi nisan fiyatı ise 2.017 cok uzuldum pahalı aldık diye. ama sonra carefourdaki bayiden nisan ayında yine fiyat aldım karsılastırmak için ve marta gore bıraz yuksek fiyat verdiler, bende ama internetteki fiyatlar dustu dedim, o fiyatlara aldanmayın biz o fiyatlarımı veriyoruzki size dediler. birde nisanlım askerde birisiyle tanısmıs akrabalarının bosch bayisi varmıs birlikte aramıslar suanda verebileceğim en iyi fiyat bunların hepsi için pesinde 5.150 TL olur demis, oda sana olur bu fiyat demis. canım yani suanda 5.000 TL'ye ikna edebilirmisin o mesrutiyetteki boschu bilemem ama cok sıkı pazarlık et. ben 3 kez falan gittim oraya adamla ahbab olduk resmen, birazda oyuzden kestirip atamadı olmaz diye. sende bikac kez gitmedi olmadı. birde camasır makineleri de 8kg ve uzeri olanlar avrupa uretimi kodu WAS ile baslayanlar. ama ankamall'deki satıcı bize camasır mak. avrupa olması sart degil ama bulasıgı isterseniz avrupa alın demisti.ayy offf cuum valla süpersın
anlamak ıcın tekrar tekrar okumam gerekıo ne güzel ayrıntılı yazmuşsın canım saol ya
ben de bı bakım ıncelımm dedıın yeree de bi fiyat sorımm
5000 se
valla cok ıı almışsımn
pesın mı aldın enyaptın bşi de onu sölersen ben gidip yarın alıım ya:)
PINAR BEN GELDİMM CNM BURDAYIMM
ayy o topic ne üleeee koptum ya okurkenn
sonra resimde görüldüğü gibi kola basınca kaşık aşağı iniyor ve kaşığın içine şeker düşüyor. bu gördüğünüz el benim ve tırnaklarımın iğrençliğine bakın. yiyorum ve hâlâ da devam ediyorum. nasıl uzıycak düğüne kadar ya((((( başaramıyorum
güle güle kullan arkadaşım.hayırlı olsun
kızlar beyaz eşya alırken ne hediye veriyolar ya da veriyolarmı
bize bisey vermediler, ben cok istedim biseyler verin diye biz hediye vercek olsaydık fiyatları ona gore tutardık emin olun dediler hediye verenlerde oyle yapıyor falan dediler. bende elektrik supurgesi almayacaktı ozaman dedim supurgeyide alayım ama benim dediğim fiyat olsun falan, baya bi pazarlık sonucu supurge cok uyguna gelmıs oldu bana, oda hediye sayılır.
biz ilk alırken bişe vermediler :)
sadece bazı ürünlere + garanti vermişlerdi
dün gittik eksikleri almaya mikro dalga hediye ettiler ama oda kampanyadan öttürü
bizde kendi mikromuzu geri verdik (200 tl kar ettik) hediyeyi aldık :roflol:
geçen sene bi arkadaşa alıyorduk bekodan
süpürge hediye et dedik oda hediye istersen hedyenin ücretne göre sana sattıklarımda oynama eder onun parasını yine alırım demişti :roflol:
güle güle kullan arkadaşım.hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?