Alınanlarım & Eksiklerim
Mavi renkli olanlar alınanlar
Mor renkli olanlar alınmayanlar
Turuncu renkli olanlar beklenenler
bende beyaz eşyaları alırken süpürgeden 100 tl indirim yaptırdım ama teslim alırken tost makinesi isticem hediye. çok mu yüzsüzümm nee
hosbulduk canım,sagol teeskkur ederim hepimiz gule gule agız tadıyla kullanalım aldıklarımızı :Saruboceq:Geçmişi okudum geldim
Hayatım bonibon amca süpermişş koptumm
Off hoşgeldin cnm güle güle kullan aldıklarını büyük bir yük kalkmıştır omuzlarından
Arsima bebişim sende güle güle kullan çok şık duruyo. bide gelinlik modelleri gerçekten hoş. eminim ortaya süper bişey çıkacak
Nesli58 güle güle kullan cnm seni daha sık bekleriz bu topiğee
kızlar beyaz eşya alırken ne hediye veriyolar ya da veriyolarmı
esym ben göremiyorum ama
canım cok cici bişeymiş oo..bende tırnak uzatamıyorumm yemıyorum ama cok kırılıooo ılla uzun olsun ıstıyosan bı gunluk takma tırnak takk cnm
şaka yaptım canım yaŞeniz para olduktan sonra 2 günde evi döşersin. biz biraz parasız olduğumuz için uzunnnca bi zamandır uğraşıyoruz:çok üzgünüm:
resimlerin harika ya hâlâ bakıyorum
cnm bak bende yenı ekletıyom bıtarftanyarında studyo resımler gelıcek ınseklerım
takibe devam edicem:1ninca:
sağol canım
Allah hepimize aldığımız cicileri güle güle kullanmak nasip etsin
çok sevimli
senin gibi:1hug:
hayatım ne kadar güzel bişey bu bayıldım valla
ben de bayılıyomkaydirigubbakcemile3
Geçmişi okudum geldim
Hayatım bonibon amca süpermişş koptumm
Off hoşgeldin cnm güle güle kullan aldıklarını büyük bir yük kalkmıştır omuzlarından
Arsima bebişim sende güle güle kullan çok şık duruyo. bide gelinlik modelleri gerçekten hoş. eminim ortaya süper bişey çıkacak
Nesli58 güle güle kullan cnm seni daha sık bekleriz bu topiğee
:icecream:
canım ya butun listeni alıp aynen word'e kopyaladım super oldu valla benim için benim alınanlar baya az olacak bu listede ama
sagolasın a.s.
arsima valla pek bişey kalmamış canım benim liste seninkinin yanında mosmorsenağlama
bıze supurge verdıler
arsıam goremedınmı cnm
senin gibi:1hug:
Ben küçük ev aletlerinin hepsini almıştım. Hediye olarak şarjlı el süpürgesi ve saç kurutma makinası aldım.
valla beyaz esya yok
ev yok
mobilya yok
bi damat bi gelın var şimdilik elımızde
hatta düğün mekanı bıle yok
çok mu rahatız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?