Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende beyaz eşyaları alırken süpürgeden 100 tl indirim yaptırdım ama teslim alırken tost makinesi isticem hediye. çok mu yüzsüzümm nee

bende beyaz eşyaları alırken süpürgeden 100 tl indirim yaptırdım ama teslim alırken tost makinesi isticem hediye. çok mu yüzsüzümm nee

arsima valla pek bişey kalmamış canım benim liste seninkinin yanında mosmorsenağlama

Geçmişi okudum geldim
Hayatım bonibon amca süpermişş koptumm
Off hoşgeldin cnm güle güle kullan aldıklarını büyük bir yük kalkmıştır omuzlarından
Arsima bebişim sende güle güle kullan çok şık duruyo. bide gelinlik modelleri gerçekten hoş. eminim ortaya süper bişey çıkacak
Nesli58 güle güle kullan cnm seni daha sık bekleriz bu topiğee

hosbulduk canım,sagol teeskkur ederim hepimiz gule gule agız tadıyla kullanalım aldıklarımızı :Saruboceq:

bencede isteyin kızlar ben yapamamda benimki kayınvaldem ve annem satıcı bastırır eminim ki kaydirigubbakcemile3 bende hediye olarak çay makinası,tos mak.,el süpürgesi isticem ya da elektrik süpürgesinden indirim. hiç biri olmazsa bari ekmek kızartma mak. isticem ama son secenek kaydirigubbakcemile3

dimplesssssssssssss
demek sen burda sessiz sessiz derinden izlerkene ne cevherleri saklıyormuşun bacummm.
vaş oldum yane.

canım cok cici bişeymiş oo..bende tırnak uzatamıyorumm yemıyorum ama cok kırılıooo ılla uzun olsun ıstıyosan bı gunluk takma tırnak takk cnm

canım takma tırnak hayatımda bi kere taktırdım nası çıkartacağımı bilemedim. çok rahatsız bişi

Ben küçük ev aletlerinin hepsini almıştım. Hediye olarak şarjlı el süpürgesi ve saç kurutma makinası aldım.

Güle güle kullan hayatim bu kizartma kepcesi gercekten cok iyi oluyor kullanisli hepsi cok gerekli seyler gercekten

canım ya butun listeni alıp aynen word'e kopyaladım super oldu valla benim için benim alınanlar baya az olacak bu listede ama
sagolasın a.s.

kaydirigubbakcemile5

arsima valla pek bişey kalmamış canım benim liste seninkinin yanında mosmorsenağlama

eee 2006 dan beri sermayem onlar benim :)
birde annemde sağolsun oda hep destek tam destek

Arsima bebişim sende güle güle kullan çok şık duruyo. bide gelinlik modelleri gerçekten hoş. eminim ortaya süper bişey çıkacak

inşallah
fermuarı patlamaz demi :roflol:

bıze supurge verdıler
arsıam goremedınmı cnm

görmedim çünkü arkadaşın değilim
ben süpürgemi sulu alacam onun için vermesinler zati süpürge :)

senin gibi:1hug:

Şeniz

Ben küçük ev aletlerinin hepsini almıştım. Hediye olarak şarjlı el süpürgesi ve saç kurutma makinası aldım.

oh maşallah
ya benim saç kurutma makinam yok alsam mı acaba :uhm:
nişanlım askere gitmeden evvel başka şehirde tek yaşıyordu
o zamanlar almış bitane (niye almışbilmem kendisi kel napacaksa saç kurutma makinasını)
askere giderken özel eşyaları ile onuda bana verdi
sonra benim evde kullandığım bozuldu bende yeni almak yerine onu kullandım
şimdi onumu götürsem yenimi alsam kaydirigubbakcemile2

valla beyaz esya yok
ev yok
mobilya yok
bi damat bi gelın var şimdilik elımızde
hatta düğün mekanı bıle yok
çok mu rahatız acaba

morcilekcim paraniz olduktan sonra pat pat hepsini iki haftada halledebilirsiniz..a ama tabii aceleye gelen işlerde hep aksilik olur diye tırsıyorum acikcasi kendim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…