Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

cnm otellerı bılıyormsun heralde soruan benatladım ama caprsice sah ınnn bera bunları bılıyonmu
armutlu tatıl koyu var
oylat kaplıcaları varsenın yazınsaburası uymaz

esmycim 6 ay surcek diyorduk ama hersey yavas yavas alinmaya basladi nisanlim haziranda bitiririz biz bu işi diyor ama bellide olmaz tabi en kotu ihtimal temmuz sonu olsa yaza denk gelicek gibi gozukuyor. balayinda nereye gitmemizi onerirsin bildigin güzel bir yer varmi yazdigin tatil koylerinin hic birinin ismini anlamadim harf hatası yaptin kanımcaCADIARZU

arsimacim mutlak çek merak ettim bende.

:lepi::lepi: tamamen katiliyorum ayni fikirdeyim offf cum

Merhabalarrr...
Arismacım eşyalarında gelinlik modelinde süperrr
gelinliğini bi daha görmüştüm sanırım öok beğendim iki modelide :1hug
cilve topiği çok keyifliydi yaa mafettiler
:

nerde cıkmısben anlamdım ya burda yenıevlıler dıye topıc varmı ben hepp burdayımama asıl yerım neeresıb nmm :asigim:

sabahtan beri kızlar konuşuyo cilve topiği diye bizim kızlarda sabahtan beri orda takılıyo kaydirigubbakcemile3 şimdi bende baktımda yazışmalar bitmiş bide tartışır gibi bitirilmiş anlamadım :S boşver esmacım yenievliler topiğini boşver bizi bırakma senağlama

O topige girmedim bile su zamana kadar... yaziyi baslatan erkektir kesin anlattiklarinizdan anladigim kadariyla..... erkeklerin işi bu.... bayanlarin bol oldugu forumlara bayan kimligiyle girip ortaligi karistirmak yada taşkınlık yapmak ne zevk aliyorlarsa

nerdeydıkı o topuc tamam bosveryım ozamannnn :teselli:

bi kız cilve yaptığını anlatmışta nebilim o cilve banada sacma geldi yarabandı filan yapıştırmışta kaydirigubbakcemile3 erkek olabilir bilmiyorum ama +18 internet siteside varmış töbe töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…