Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmycim ee cnm git gel 8 vesait senin maasın zaten direk gitti yola benneyaptımki

kız 4 vesaıt 8de evde olurum dedım ya dedıgım gıbı bazı arkdasların arabası var onlar cıksıta sırkette olursa onalrda hopp 20dkda gıdıyom bakalmcalısmakıstıyorm ama yakınbıyer olsa 6 senedırde burdaym

aaaaaaa bu bonibon şeyinden bende istiyorummmmmdelikafadulden

8 vesait derken bunun bide işe sabah gidişi var onu kattım işin içine.

ayy çok alemsin kopardın burda beni heee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

mesaim bitecek ama ben herhalde kalkamayacagım bilgisayar basında.

Son düzenleme:
8 vesait derken bunun bide işe sabah gidişi var onu kattım işin içine.

he lahana sorma ya

baberko sımdı dustu jeton bugune kadar yanı evlendıkten sonra 2 gun hep arabayla geldım buugn ılk arbasız gunm kımse yok sırkette baklm taksi tutsam 25 yazar cokya
neyse ben kacıyorum opldunuz hepınızzsenağlama
sabah erken gelıp buketten once ben yazcam hep o yazıyor hohşakkıdı

burciş ne koltuğu canım?

bi de bu bonibon amca yurtdışından gelmişti bana içindeki şekerleri bitti tabe:)) ama istersen sana gönderirim benimkini çok beğendiysen canımcım.

600 saniye kuralından msg atımıyom yaa... pınar ve offf birazdan işten çıkıcam ve hala kuralı aşamadım. burdan mı anlatsam acıbakaydirigubbakcemile3

ayy anlat gitsin yaaa bende yazamıyorum cvb vericem yok 400 sn yok 120 sn hadi anlat hayatcım kaydirigubbakcemile3

şimdi 1 edat nutella alıyosunuz oda sıcaklığında tutuyosunuz ki biraz gevşesinkaydirigubbakcemile3

ondan sonra silikon spatulayı alıyosunuz güzelce çalışılacak bölgeye ince tabaka halinde yayıyosunuz ki, iç bayması:roflol:

ay koptum gülmekten anlatamıcammmmmmm

kuzum ben 2 gündür koltuk yıkaya yıkaya kollarım inceldi :çok üzgünüm:

elin değmişken bizede gelsene :roflol:

ne atıon kı banada at

ayy allhh canını almasınn ayy çok zor tutuyorum kendimi gülmemek için ayy rezil olucam gülersemmmm delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…