esmycim ee cnm git gel 8 vesait senin maasın zaten direk gitti yola benneyaptımki
bu amcanın ahçı şapkasından kapağı açılıyor. içine bonibon şekerlerden dolduruyorsun
sonra resimde görüldüğü gibi kola basınca kaşık aşağı iniyor ve kaşığın içine şeker düşüyor. bu gördüğünüz el benim ve tırnaklarımın iğrençliğine bakın. yiyorum ve hâlâ da devam ediyorum. nasıl uzıycak düğüne kadar ya((((( başaramıyorum
oof ya yağmur yeyaıyor sımdı 6da cık 8de evde ol ıslan yemek yap ben calısmak ıstemıycem galıbaaaa
kız 4 vesaıt 8de evde olurum dedım ya dedıgım gıbı bazı arkdasların arabası var onlar cıksıta sırkette olursa onalrda hopp 20dkda gıdıyom bakalmcalısmakıstıyorm ama yakınbıyer olsa 6 senedırde burdaym
ay bu 600 saniye kuralından msg atamıyomkaydirigubbakcemile3 öyle pohtan bi işyerim var ki arkamdan geçen herkes bilg.ı görüyor ve herkes ilkokuldaki gibi kümeler halinde oturuyor 2 yanyana 2 karşılıklı töbe töbe plana bak. armut gibi ortadayım yani ve gülemiyorum sabahtan berin şokomigo olayına. ay durun bari şurdan gülem:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay bu 600 saniye kuralından msg atamıyomkaydirigubbakcemile3 öyle pohtan bi işyerim var ki arkamdan geçen herkes bilg.ı görüyor ve herkes ilkokuldaki gibi kümeler halinde oturuyor 2 yanyana 2 karşılıklı töbe töbe plana bak. armut gibi ortadayım yani ve gülemiyorum sabahtan berin şokomigo olayına. ay durun bari şurdan gülem:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kuzum ben 2 gündür koltuk yıkaya yıkaya kollarım inceldi :çok üzgünüm:
8 vesait derken bunun bide işe sabah gidişi var onu kattım işin içine.
Nan banada anlatın sokomİgoyuuu
songacım dur bacım cvb vercemde şu 600 sn bi geçiversin uyarı verip duruyo kaydirigubbakcemile3
beleşe olmaz.nutella alcen karşılığında...
kuzum ben 2 gündür koltuk yıkaya yıkaya kollarım inceldi :çok üzgünüm:
şimdi 1 edat nutella alıyosunuz oda sıcaklığında tutuyosunuz ki biraz gevşesinkaydirigubbakcemile3
ondan sonra silikon spatulayı alıyosunuz güzelce çalışılacak bölgeye ince tabaka halinde yayıyosunuz ki, iç bayması:roflol:
ay koptum gülmekten anlatamıcammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?