Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben de merak edip girdim 45 sayfa okudum. baktım bitcek gibi değil çıktım. ama bikaç taktik almadım değil de. şu şokomigoyu çok merak ettim neymiş:lepi: buradan bakamıyorum da evde de bilg. yok. bilen anlayan varsa özelden anlatsın çatladım sabahtan beri.

bi de o hilton'u anlatan biri vardı. hemen hemen benim son okuduğum sayfalardan birindeydi. bende araya reklamlar girince sıkıldım kapattım:roflol: :roflol:

hee o hiltonu bende gördüm neydi o muhabette hilton muhabbeti..özelden yazıcam şimdi şokmigoyu kaydirigubbakcemile3

......

Son düzenleme:
oof ya yağmur yeyaıyor sımdı 6da cık 8de evde ol ıslan yemek yap ben calısmak ıstemıycem galıbaaaa

hem kel hem fodul gibi oldu düğündaşım napiimm

hıh :dilcikar:

Merhabalarrr...
Arismacım eşyalarında gelinlik modelinde süperrr
gelinliğini bi daha görmüştüm sanırım öok beğendim iki modelide :1hug
cilve topiği çok keyifliydi yaa mafettiler
:

sağol canım ya Şeniz

gecmısı okuycak hıc hal yok :özet gecınız

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükanı

Allah yardım etsin hem çalışıp hem evli olanlara.valla çok zor bence.o kadar mesafe var mı evinle işin arasında baya uzakmış.
şöye bişey arabası olan olursa arabayla gıdersem 20 dakka maxımum otobuse kalrısam 4 vesaıt nasıl ama
oyle sacma biyerde işyerim

ay bu 600 saniye kuralından msg atamıyomkaydirigubbakcemile3 öyle pohtan bi işyerim var ki arkamdan geçen herkes bilg.ı görüyor ve herkes ilkokuldaki gibi kümeler halinde oturuyor 2 yanyana 2 karşılıklı töbe töbe plana bak. armut gibi ortadayım yani ve gülemiyorum sabahtan berin şokomigo olayına. ay durun bari şurdan gülem:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…