hakkaten töbeeeeeeeebi kız cilve yaptığını anlatmışta nebilim o cilve banada sacma geldi yarabandı filan yapıştırmışta kaydirigubbakcemile3 erkek olabilir bilmiyorum ama +18 internet siteside varmış töbe töbee
ben de merak edip girdim 45 sayfa okudum. baktım bitcek gibi değil çıktım. ama bikaç taktik almadım değil de. şu şokomigoyu çok merak ettim neymiş:lepi: buradan bakamıyorum da evde de bilg. yok. bilen anlayan varsa özelden anlatsın çatladım sabahtan beri.
bi de o hilton'u anlatan biri vardı. hemen hemen benim son okuduğum sayfalardan birindeydi. bende araya reklamlar girince sıkıldım kapattım:roflol: :roflol:
hee o hiltonu bende gördüm neydi o muhabette hilton muhabbeti..özelden yazıcam şimdi şokmigoyu kaydirigubbakcemile3
hee o hiltonu bende gördüm neydi o muhabette hilton muhabbeti..özelden yazıcam şimdi şokmigoyu kaydirigubbakcemile3
......ben de merak edip girdim 45 sayfa okudum. baktım bitcek gibi değil çıktım. ama bikaç taktik almadım değil de. şu şokomigoyu çok merak ettim neymiş:lepi: buradan bakamıyorum da evde de bilg. yok. bilen anlayan varsa özelden anlatsın çatladım sabahtan beri.
bi de o hilton'u anlatan biri vardı. hemen hemen benim son okuduğum sayfalardan birindeydi. bende araya reklamlar girince sıkıldım kapattım:roflol: :roflol:
banada yazarmisin merak ettim kaydirigubbakcemile3
hem kel hem fodul gibi oldu düğündaşım napiimm
Merhabalarrr...
Arismacım eşyalarında gelinlik modelinde süperrr
gelinliğini bi daha görmüştüm sanırım öok beğendim iki modelide :1hug
cilve topiği çok keyifliydi yaa mafettiler:
gecmısı okuycak hıc hal yok :özet gecınız
oof ya yağmur yeyaıyor sımdı 6da cık 8de evde ol ıslan yemek yap ben calısmak ıstemıycem galıbaaaa
şöye bişey arabası olan olursa arabayla gıdersem 20 dakka maxımum otobuse kalrısam 4 vesaıt nasıl amaAllah yardım etsin hem çalışıp hem evli olanlara.valla çok zor bence.o kadar mesafe var mı evinle işin arasında baya uzakmış.
buket askerdaşım böcük mandılın hayatım burcu sulfat beta sinay kıslar nerdesınıs
off yaa saat 8 e kadar yağmur dursa keşke eve nasıl gitcem yaa havaya bak sanki kış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?