şimdi 1 edat nutella alıyosunuz oda sıcaklığında tutuyosunuz ki biraz gevşesinkaydirigubbakcemile3
ondan sonra silikon spatulayı alıyosunuz güzelce çalışılacak bölgeye ince tabaka halinde yayıyosunuz ki, iç bayması:roflol:
ay koptum gülmekten anlatamıcammmmmmm
ay kıyamam ben sana kolay gelsın tatlım
burciş ne koltuğu canım?
bi de bu bonibon amca yurtdışından gelmişti bana içindeki şekerleri bitti tabe:)) ama istersen sana gönderirim benimkini çok beğendiysen canımcım.
600 saniye kuralından msg atımıyom yaa... pınar ve offf birazdan işten çıkıcam ve hala kuralı aşamadım. burdan mı anlatsam acıbakaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçar iyi akşamlar sızlere opuldunus
şimdi 1 edat nutella alıyosunuz oda sıcaklığında tutuyosunuz ki biraz gevşesinkaydirigubbakcemile3
ondan sonra silikon spatulayı alıyosunuz güzelce çalışılacak bölgeye ince tabaka halinde yayıyosunuz ki, iç bayması:roflol:
ay koptum gülmekten anlatamıcammmmmmm
ben bunun balla yapılanını bilidimm kaydirigubbakcemile3 hem daha besleyici :roflol:
ben bunun balla yapılanını bilidimm kaydirigubbakcemile3 hem daha besleyici :roflol:
Offf siz ev tuttunuz mu ankarada mı yasayacaksınızz
simdi bunu okuyunca aklima geldi kaydirigubbakcemile3kucukken bi filmdemi izlemistim neydi sokomigo yerine bal sırnaşık şey şok olmustum yasimda kucuk tabii :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?