Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

paydoz ettim... markete gittim filan simdi evdeyim ama nebilim bunaliyorum
annem babam da türkiyede memlekte ben burda yalniz.. geci burda abim ablam yegenler var ama olsun
artik kavusmak istiyorum hersey olsun bitsin istiyorum.. biktim artik herhalde bizim nisanlilik dönemi biraz uzun oldu dügüne kadar 14 ay nisanli kalmis olacagiz

uff ya patronun bi arkadası geldi tıfıl bişey sinir oluyorum şimdi patronu arıyo hopörlerden konuşuyo ne gıcık bişey yaa klava:

uff ya patronun bi arkadası geldi tıfıl bişey sinir oluyorum şimdi patronu arıyo hopörlerden konuşuyo ne gıcık bişey yaa klava:

baskasi rahatsiz olurmu düsünmüyor demek anlayissiz :mymeka: patlat bitane enesine sussun

artistlik yapıyo aklınca bide oturdu para sayıyo sanki gelirken saymadı aklınca oturuyo ayy ne sinir yaa klava:klava: bide tekim öbür arkadasım izinli

aptal sana hava atmaya calisiyor... komplexli demek vahhh vahhh

ohhh gözün aydin daha kac saat calisacaksin ki canim

desene özel hayata zaman ayirmaya vakti kalmiyor

ben calsitigim sirkette kimseyi sevmiyorum... yüzüne gülerler arkadan konusurlar hepside alman zaten kimseyle fazla isim olmuyor yapiyorum isimi geliyorum eve... bide su krizi atlatsak cok iyi olacak allah büyük

off tam gecmısı okuyam dedım pc çöktu bı saatte zo geldı
sımdık cıkma saatımde geldı ı aksamlar kızlar

yok biz zaten 2 kişiyiz bide patronumuz var arkadasımla artık kardeş gibiyiz herşeyimiz bir iş dışındada görüşürüz. ama ewt şu kriz bi bitse artık maasımı zamanda almak istiyorum ( iyi akşamlar böcük

bende cıkıyım masaları filan temizliyim yarın büyük patron gelebilirmiş :) büyük patronda etsnin sahibi mehmet ersoy :SS biraz etrafı toplıyım öpüldünüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…