Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bende günlerdir öyle yoğundumki aynı senin gibi anca geçmişi okuyordum birde bir iki mesaj. ben iyiyim kuzum sende ne var ne yok... :1hug: vallahi bende seni özledimmm :1hug:

ne olsun kuşum evi tuttuk biliyorsun boya falan da bitti kaba temizliği de yaprık çok sükür..bugunde perdeleri aldık...mumkun oldugunca ucuza mal etmeye calıştık ..çok pahalılar çok:1no2::1no2::1no2: ev tam yerleşsin çekcem resimlerini zaten...yarında davetiyelere falan bakıcaz...benden boyle canımcım...opüyorum seni çokkkkkaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum benim herif burda :)))fazla takılmama izin vermiyo avrupa yakasını izliyordu sesi çıkmıyordu bitince basladı hemen cagırmaya..ben kaçtımmmmm..iyi akşamalr..

kızlar 2 gün önce günlük kullanmak için yemek kaşığı çatalı vs falan baktık
hesaplattık 6 kişilik 105 e, 12 kişilik 210 a geliyodu tam takım çatallar bıçaklar küçüklü büyüklü vs.
sonra adam dediki bunlara bu kadar para verceğinize kampanyada çatal-bıçak takımı var kaliteli de hemde servis takımı var ekstradan onu neden almıyosunuz...annem de bakalım dedi baktık beğendik aldık hemencecik şaşırdım bende hızımıza:))
iyimi aldık sizce?

çık dışarı derken topicten dışarı değill olduğun yerden çıkta konuş dimek istedimm kıss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm o aldığını ne kadar aldın? bende aynen senin yaptığını yaptım ve yine sandıklı mantıklı bi takım aldım günlük pazarlık sonucu 150ye indirdik evkurdan ama 5 ay falan oldu

çok güzelmiş canım takımın.güle güle kullan

saol cnmmm. naber bu arada?

canım 200 ytlye aldık ama kaliteli ve baya çok parça tek almak hiç mantıklı değil yaa o parayı geçiyo
6 kişilik alsam yeip yetmicek mi emin olamadım bide çünkü 2 kişi makineyi anca 2-3 günde doldurabiliriz 6 kaşık 6 çatal yetmez bu durumda:))

sabah 7,30 da törendeyiz yazık çocuklara yaaa yağmur yağacak yine bu yüzden erken başlıcaz.Törenden sonra nişanlımın ynına kaçıyorum hehe p.tesi dönücem kendnize çok iyi bakınnnn...

yenibosna eskidji yani bit pazarı spotçular:) ayn bütün isimlerini saydım.neyse..orda ahşap sandıklı kaliteli ve şık bi takım wardı fiyatı çok uygundu 150 tl. tam takım almak isteyen warsa bi uğrasın oraya derim ben...

günaydin.... sabahin kördünde mesai basladi

gunaydın kızlar mirmirmirmir
bayramınız mubarek olsun hepımıze gamyoncuiremsu
benım cok işim var ıkı gundr hıc takıp edemedım ınş bıter bıan önce gelırım cok öptum

günaydın hihoyyythihoyyythihoyyyt

bugün 23 Nisan neşe doluyor insan kaydirigubbakcemile2

nisanlilik dönemi biraz uzun oldu dügüne kadar 14 ay nisanli kalmis olacagiz

bizimde evlenene kadar 2 yıl 3 ay oluyor

hepsini iyi günlerde kullan

arsimacım çoğu gitmiş almışsın canım. listeni kopyaladım lazım olur diye

sakla şeker sakla
aldıkça ilerle ne var ne yok biliyosun

annem de bakalım dedi baktık beğendik aldık hemencecik şaşırdım bende hızımıza:))
iyimi aldık sizce?

iyi günlerde kullan
bende öyle bi takım aldım

bu topic ilk defa bu kadar sakin

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Arsima, laydbird

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Arsima, bktbb+, laydbird, oktar

gelin kısçeler gelinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…