canım bende günlerdir öyle yoğundumki aynı senin gibi anca geçmişi okuyordum birde bir iki mesaj. ben iyiyim kuzum sende ne var ne yok... :1hug: vallahi bende seni özledimmm :1hug:
ya niye yaaaaa
kızlar 2 gün önce günlük kullanmak için yemek kaşığı çatalı vs falan baktık
hesaplattık 6 kişilik 105 e, 12 kişilik 210 a geliyodu tam takım çatallar bıçaklar küçüklü büyüklü vs.
sonra adam dediki bunlara bu kadar para verceğinize kampanyada çatal-bıçak takımı var kaliteli de hemde servis takımı var ekstradan onu neden almıyosunuz...annem de bakalım dedi baktık beğendik aldık hemencecik şaşırdım bende hızımıza:))
iyimi aldık sizce?
çok güzelmiş canım takımın.güle güle kullan
çık dışarı derken topicten dışarı değill olduğun yerden çıkta konuş dimek istedimm kıss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm o aldığını ne kadar aldın? bende aynen senin yaptığını yaptım ve yine sandıklı mantıklı bi takım aldım günlük pazarlık sonucu 150ye indirdik evkurdan ama 5 ay falan oldu
saol cnmmm. naber bu arada?
canım 200 ytlye aldık ama kaliteli ve baya çok parça tek almak hiç mantıklı değil yaa o parayı geçiyo
6 kişilik alsam yeip yetmicek mi emin olamadım bide çünkü 2 kişi makineyi anca 2-3 günde doldurabiliriz 6 kaşık 6 çatal yetmez bu durumda:))
nisanlilik dönemi biraz uzun oldu dügüne kadar 14 ay nisanli kalmis olacagiz
geçen gün size gösterdiğim ve kenarları ne renk olsun diye sorduğum masa örtüsü yeşil olduu
bu dantel masa örtüsü yeşil kumaşı altına örnek gözüksü diye koydum yoksa bunda yeşil bi yer yok beyaz heryeri
bu da pike takımı o kadar para verdim kullanmamda ama annem işteee
arsimacım çoğu gitmiş almışsın canım. listeni kopyaladım lazım olur diye
annem de bakalım dedi baktık beğendik aldık hemencecik şaşırdım bende hızımıza:))
iyimi aldık sizce?
e tabi resmi tatil olunca herkes uyuyo mışıl mışıl senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?