sengözlerimebaksanab masllah demek kendin yaptin
ben niye bukadar becerirksiz bir insanim ne yemek yapmak ne de ellisleri benimki yandiki ne yandi
canim güle güle kulan
yok bebişim bende beceriksşzşm anca bi kaneviçe o da en kolayı zatenn :roflol:
simcik ben almanyada yar türkiyede uzun uzun zamanlar göremiyoruz birbirimizi cok hasretlik cetimiz oluyorya sizce bu sarki giris ve ilk dans olarak nasil olur... gerci suan kimse yok ama yarin da cevaplarinizi bekliyorum
Ta uzak yollardan
Ta uzak yollardan
Koştum geldim senin kollarına
İçimde yanan hasretinle ben
Baktım durdum senin yollarına
Sensizlik bir ölüm sanki
Haykırsam göklere
Şimdi yanımda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanlız sensin benim yüzümü güldüren
Bir rüzgardı esen
Ayrılıklarla bizi kahreden
Gözlerimde tüten bir aşktın sen
Yıllar yılı bitip tükenmeyen
Çok özledim seni ben
Haykırsam göklere
Artık yanımda
Beni benden çok seven
Dünyalar benim olsa
Yinede istemem
Yanlız sensin benim yüzümü güldüren
Söyleyen : Nilüfer
galiba bunlar ceyizin olmasa olmazlarindan... bana da diktirdi annem henüz görmedim memlekete gidince görecem ama bu tarz birsey... dogumda filan yatag sermek icin.. bebek de bir güzel kusun batirsin diyegüle güle kulan bence cok güzel rengi de cok tatli. evet dünyanin parasi bende yapatirmak zorunda kaldim ama olsun canimiz saolsun
bktbb masa örtülerini, pike takımını güle güle kullan. ben vazgeçtim pike takımından çok pahalı hiç gereği yok
ben kacar arkadaslar... öptüm hepinizi
geçen gün size gösterdiğim ve kenarları ne renk olsun diye sorduğum masa örtüsü yeşil olduu
buda bir başka kaneviçe masa örtüsü bunuda ben yaptım
bu dantel masa örtüsü yeşil kumaşı altına örnek gözüksü diye koydum yoksa bunda yeşil bi yer yok beyaz heryeri
dantelin hiç biyeri bana ait değil kaneviçeden başka bişey gelmez elimden :tomato:
ay hala mesaıdeyım burda herkesler gitmiş vay beee
bu arada o pıke takımının rengı cıdden cok tatlı
huzurlu mutlu gunlerde kullanınnn
Oyyyy maşallah buketcim ne güzel işlemişin o kaneviçeleri tatlım yaaaa.süper.ben hiç yapamam.güle güle kullan örtünde çok şahane
Ooooooo bence bu pikede çok işli çok güzel bişey olmuş.hiç kullanmam deme kız annen çok zevkliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?