Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bakırköydeki güzel.ben gitmiştim bir kere ama ya çok rahat gezememiştim.arkamda gezen satış elemanlarından çok rahatsız oluyorum.biraz kasıldım o yüzden altını istüne getiremedim.
çok para veremem yatak örtüsüne.şimdilik bişiyde yok düğün nişan...
anca şöle ha tamma bu diyeceğimde saklayacağım.
indirimde olsa ne olur ki taç yine kaça gelir.
bakmak lazım ama yinede...

canim köln sehrine yakin, önceden yazdigini fark etmemisim demek kusura bakma

Bu da salon duvarıma asmak için aldığım meleğim..

Bunlar da onun yavruları :))))

insallah yalnis anlasilmam ama ben böye seylerle evi süsleme dekore etme tararfari degilm...sakincali buluyorum
kiliselerde böyle "melekler" aslinda melek demek bile istemiyorum putlar dolu... nacizhane düsüncem söylemeden gecemedim... amacim kalp kirmak degil

budur fmk... CUK...

tskler canim

Son düzenleme:
kız fmk soruma cevap vermemsınki

niye kine verdim ya :ecrin_bebek: soru: almanyada nerde kaliyorsun cevap köln sehrine yakin..... pardon pardon jeton gec düstü -tatlicadiarzu- annemler almanyadaki evlerini dagittilar türkiyede yasiyorlar dönmeden önce bende dügünden sonra esimle yasayacagim evde kaliyorum yani kirada baska bir evde

bende 2. sini beğendim

tam istediğim gibiiikaydirigubbakcemile3

hehe aynı fikirdeyiz:))

ben de öle bi kampanya bekliyorum canım yz bitiminde pikelerde kam-panya olur diye düşünüyorum acelem yok nasılsa

tabi zevk meselesi ve isteklerine bağlı bütçeye ve de zevke göre insanlar arıyor ben de ikir olsun diye söyledim %50 indirim çok farkediyor amaa.s

hi ne güzel demek sorunu yalnis anlamamisim kaldigim sehri ögrenmek istedin
kölne yakin sen nereye gelmistin canim

cnm karsıt hatlar
dogru cevap köln olan:)
bende hmm yalnız yazmıyım duısburg yakın dıye bılıyorum sızın oraya

teskkurler cnm
fmk arkdaslık yolla san azahmet
ama resımler dugundne once yenı halı yok eksıklerı varken cekılmıs yanı

baktim canim... harika güle güle otur... eksikler cok diyorsun ama ben fazla eksik göremedim huzur dolu yep yeni bir yuva mobilyalarini cok güzel secmisiniz ferah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…