ewt cnm hemde X large var bakırköy incirlide yakın yanibende battaniyemle pike takımı almıştım 6 7 ay önce. bir ürün alana ikinci %50 di. ikisine toplam 112 lira ödemiştim taksitli.cevahirdeki havlu çeşitleri süperr delikafadulden
ay ne güzel .renk katmal lazım değil mi ama?
ay yettım geldım gecmıse gıtmıstımde
azra demek oyle haa bun sokomıgo sana basıt geldı heralde seni senikaydirigubbakcemile5
fmk dahaoncede sordum gormedın galıba almandayada hangı sehırdesın?
lahana bizdede dını bayramlar dısındakı bayramlara tatıl yok malsefbenneyaptımki
bö
ggönder hayatımesmy aramızda en yeni evli sen olduğuna göre sana özelden bişi göndereyim mi:))))))))
kız fmk soruma cevap vermemsınki
bende 2. sini beğendim
tam istediğim gibiiikaydirigubbakcemile3
ewt cnm hemde X large var bakırköy incirlide yakın yanibende battaniyemle pike takımı almıştım 6 7 ay önce. bir ürün alana ikinci %50 di. ikisine toplam 112 lira ödemiştim taksitli.cevahirdeki havlu çeşitleri süperr delikafadulden
tabi zevk meselesi ve isteklerine bağlı bütçeye ve de zevke göre insanlar arıyor ben de ikir olsun diye söyledim %50 indirim çok farkediyor amaa.sbakırköydeki güzel.ben gitmiştim bir kere ama ya çok rahat gezememiştim.arkamda gezen satış elemanlarından çok rahatsız oluyorum.biraz kasıldım o yüzden altını istüne getiremedim.
çok para veremem yatak örtüsüne.şimdilik bişiyde yok düğün nişan...
anca şöle ha tamma bu diyeceğimde saklayacağım.
indirimde olsa ne olur ki taç yine kaça gelir.
bakmak lazım ama yinede...
ggönder hayatım
fmk
bende gezmeye geldım 2 kere de ondan sordmm
hi ne güzel demek sorunu yalnis anlamamisim kaldigim sehri ögrenmek istedin
kölne yakin sen nereye gelmistin canim
niye kine verdim ya :ecrin_bebek: soru: almanyada nerde kaliyorsun cevap köln sehrine yakin..... pardon pardon jeton gec düstü -tatlicadiarzu- annemler almanyadaki evlerini dagittilar türkiyede yasiyorlar dönmeden önce bende dügünden sonra esimle yasayacagim evde kaliyorum yani kirada baska bir evde
esmacım evini gördüm canım.çok güzel.güle güle oturun
esmacım evini gördüm canım.çok güzel.güle güle oturun
teskkurler cnmbende bakmak istiyorum
teskkurler cnm
fmk arkdaslık yolla san azahmet
ama resımler dugundne once yenı halı yok eksıklerı varken cekılmıs yanı
baktim canim... harika güle güle otur... eksikler cok diyorsun ama ben fazla eksik göremedim huzur dolu yep yeni bir yuva mobilyalarini cok güzel secmisiniz ferah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?