minikcim sen kaç kilosun?
38.8 kiloyum senağlama
babamın bireysel emeklilik ile biriktirdiği bi para var onunla pahalı olanları hallederim diye düşünüyorum
ufaklarıda artık işe girince yavaş yavaş alırım belki o para hepsine yeter die bi size sorayım dedim
üzülme canım.bende kilodan yana dertliyim.44 kiloyum.kilo alamıyorum yaaaa.o yüzden seni ok iyi anlıyorum.ama boşver napalım.seni beğenen böyle beğensin dimi ama !
doğru canım..
ama artık bunaldımm cidden ben zayıflığımı çok kafaya takmam normalde çok sağlıklıyım çünkü
ama her gören ayy ne kadar zayıfsınn az al kemiklerin çıkmışşş diyoya illet oluyomm
ben onlara desemki ne kadar şişmansın heryerinden yağ fışkırıyo kızarlar bozulurlar
ama bana demekte sakınca görmüyorlar
doğru canım..
ama artık bunaldımm cidden ben zayıflığımı çok kafaya takmam normalde çok sağlıklıyım çünkü
ama her gören ayy ne kadar zayıfsınn az al kemiklerin çıkmışşş diyoya illet oluyomm
ben onlara desemki ne kadar şişmansın heryerinden yağ fışkırıyo kızarlar bozulurlar
ama bana demekte sakınca görmüyorlar
mrb kızlar.size kına gecesinde küçük kına paketlerini koyduğum kutuyu göstereyim,belki evlenicek arkadaşlara bi yardımım dokunur a.s genellikle nikah şekeri kutusu olarak kullanlıyomuş ama ben kına için tercih ettim.daha gösterişlileri vardı ama ben sade olmasını istedim.kozada yaptırmıştık.2 sene önce tanesi 1 yada 1.5 liraydı
kızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..
hisarın bu kampanyası (141 parça-mercury set)-tencerelerim altın sarısı değil siyah seçtim.
seçtiğim çatal kaşığım bu
karacanın bu yemek takımını
kütahya porselenin bu kahvaltı setini
2500 TL'ye 12 ay taksitle aldımm..mayıs 23 de ödemeye başlıcamm..nasıl sizce??
hisarın bu kampanyası (141 parça-mercury set)-tencerelerim altın sarısı değil siyah seçtim.
offf anam offfcok yorgunum iş hala bıtmedı sıze ı aksamlar dmeye geldım
pashmına sen kesınlıkle oturmazsın nan tek sen benı sormuşsuın:dilcikar:
lepı yatak örtusu ıdare eder ama cok guzel deıller zaten en son alcam seylerden bırıdır yatak örtusu
merhaba kızlarrrrrr
sonunda gelebildimmm iki gündür misafir var evdee
ee nasılsınız bakalımmm?
lepicim bende 2. yi beğendim yerimseniben
ya bişi sorcam bi kız çeyizi ortalama ne kadar tutar
herşeyin en kalitelisini alırsak :uhm:
ben daha hiç başlamadım para biriktirir en son herşeyi alırım diye düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?