Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

minikcim sen kaç kilosun?

38.8 kiloyum senağlama

babamın bireysel emeklilik ile biriktirdiği bi para var onunla pahalı olanları hallederim diye düşünüyorum
ufaklarıda artık işe girince yavaş yavaş alırım belki o para hepsine yeter die bi size sorayım dedim

üzülme canım.bende kilodan yana dertliyim.44 kiloyum.kilo alamıyorum yaaaa.o yüzden seni ok iyi anlıyorum.ama boşver napalım.seni beğenen böyle beğensin dimi ama !

üzülme canım.bende kilodan yana dertliyim.44 kiloyum.kilo alamıyorum yaaaa.o yüzden seni ok iyi anlıyorum.ama boşver napalım.seni beğenen böyle beğensin dimi ama !

doğru canım..
ama artık bunaldımm cidden ben zayıflığımı çok kafaya takmam normalde çok sağlıklıyım çünkü
ama her gören ayy ne kadar zayıfsınn az al kemiklerin çıkmışşş diyoya illet oluyomm
ben onlara desemki ne kadar şişmansın heryerinden yağ fışkırıyo kızarlar bozulurlar
ama bana demekte sakınca görmüyorlar

Canım benim aynı durum bende de vardı.geçen yaza kadar.geçen yaz bir kilo almaya başladım şimdi de göbek feci halde çıktı erimiyor.bence zayıflıkta üzülecek dert edecek hiçbişey yokkk.milleti de kafana takmicaksın ben çok mutluyum çok memnunum diceksin.bozucaksın bi güzel

mrb kızlar.size kına gecesinde küçük kına paketlerini koyduğum kutuyu göstereyim,belki evlenicek arkadaşlara bi yardımım dokunur a.s genellikle nikah şekeri kutusu olarak kullanlıyomuş ama ben kına için tercih ettim.daha gösterişlileri vardı ama ben sade olmasını istedim.kozada yaptırmıştık.2 sene önce tanesi 1 yada 1.5 liraydı

kızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..
hisarın bu kampanyası (141 parça-mercury set)-tencerelerim altın sarısı değil siyah seçtim.

seçtiğim çatal kaşığım bu

karacanın bu yemek takımını

kütahya porselenin bu kahvaltı setini

2500 TL'ye 12 ay taksitle aldımm..mayıs 23 de ödemeye başlıcamm..nasıl sizce??

çok iyi anlyorum seni minikcim.aynı şeyleri bende yaşıyorum.bende senin gibi sağlığım yerinde allah şükür ama kilom az.napalım yani.bence kilolu olmaktansa zayıf olmak daha güzel.kiloları kamufle etmek zor oluyor.ama zayıflık daha kolay kamufle edilebiliyor

ayyyyy çok kibar bişey bu.çok iyi bir fikir canım.teşekkür ederiz paylaşımın için

çok güzel şeyler almışsın ve seçimlerin çok güzel olmuş.bu arada tencere setinden bende de var.siyah renklisi kaydirigubbakcemile5

harica cok begendim güle güle günlerde.... ama günlük icin bi catal bicak takimi daha al bunlara yazik olur günlük kulanmak icin

kahvaltı takımımın aynı renginde shaferin 24 parça çatal kaşık bıçağını almıştım..ikisini bir kullancam..
dediğin gibi günlük çatak kaşık alcam daa nerden alcam uyguna?

merhaba kızlarrrrrr
sonunda gelebildimmm iki gündür misafir var evdee
ee nasılsınız bakalımmm?
lepicim bende 2. yi beğendim yerimseniben

bencede :))
ben zaten almicam ikir olsun diye koydum beğenen alır benim var çok şaşalı birşey almadım bende gerek yok diye
ya bişi sorcam bi kız çeyizi ortalama ne kadar tutar
herşeyin en kalitelisini alırsak :uhm:
ben daha hiç başlamadım para biriktirir en son herşeyi alırım diye düşünüyorum da

herşeyin kalitelisini alırsan asla evlenemezsinmirmirmirmir
padişahın kızı değilim bazılarını kaliteli bazılarını orat kaliteli bazılarını da az kaliteli alıyorum ben herşeye de çok para vermem ki

buarada fazyıım diye üzülmeyin milleti de takmayın. bana da bir arkadaşım ay zayıfsın kısa gösteriosun kilo al dedi benim salak kafa ben taktım bunu 14 yaşında ve çatlaklarım oldu sayesinde çünkü hızlı kilo aldım. abartı kilo almadım ama o dönem almaya uğraştım yalan değil şimdi 56 alanım sanırım ama boyum uzun yine de inceyim. artık takmıyorum banane millet bu vücudu isterken ben kilo alıp da kendimi heder edemem inceyim fıstık gibiyim diyin ben diom valla herşeyi de yiyiom ohh canıma minnet:icecream:

cnm hepsı cok guzel gule gule kullan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…