Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

stıckermı cnm duvar kagıdımı komplebende stıcker var ucuz bısey

Günaydın çeyizci güzelleriii. Hayırlı cumalar..

hayatım, güle güle kullan hepsini. o kadar çook şey görmüştümki unuttum . doldurmuşsun sayfaları kuzum .

buketimin el emeklerini gördüm yine. pike takımının rengi çok tatlı.

isaura, çok güzelmiş tepsin, meleklerin.
klozet takımında cıvıl cıvıl.

pıtırcık bende praktikerde ve koçtaşta gördüm o kovalardan

brccvk86, canım güle güle kullan çeyizlerini. çook güel hepside.
hisar setimiz aynı, bende siyahından aldım.

selma1, güle güle kullan.

günaydın kızlar..brcn cnm cok güzeller güle güle kullan.gece rüyamı anlatıyım size :)) bi adam bilet kestirmeye geliyo bana bi kağıt veriyo yolcu isimlerinin yazdığı bi bakıyorum burda üç kişinin nicki :)) bi heyecanlanıyorum hemen size yazıyorum kızlar burdan üçünüze bilet kesiyorum diye :)) sonra uyandım :roflol:

baberko hayır olsun diyelim :):):):) nickleri hatırlıyormusun peki?

Son düzenleme:
esmy hani mesela yatağın arka kısmına kaplıyosun ya komple..onlardan diyorum canım..sticker için başka planlarım var nerden aldın sen?
birinde oturma odasında köşe koltuğun arkasında vardı mesela..

valla hatırlamıyorum ama tatile değildi sadece ucak biletiydi D kızlar dün taçımı aldık yükliyim ekli,cem

esmy canımhayırlı olsun çok güzel olmussun anca yaza biliyorum.bu arada albumden bahsetmişsiniz albumler nerde?

kızlar sağlık bölumu var ordan dıyet yapmak ısteyen yada kılo almak ısteyenler bölumu var ordan yardım alabılırsınız

barberko ben taçları pek sevmem ama sacında hoş durabılır gule gule tak

telefondan cektiğim için görüntü kalitesi cok iyi değil annem büyük dedi kayınvaldemde cok beyenmiş.sizce nasıl nişan için??

dügün deseydin ok derdim ama nisan icin tac :1no2:
cok abarti olur bence yerimseniben bana sorarsan nisan icin böyle gösterisli tac dan vazgecmelisin

baberkocum, çook büyük değilse güzel olabilir ama nişan için biraz abartılı geldi sanki bana bilemedim.

kafamçokkarıştı sağolun kızlarr fikirleriniz için ben birazdaha düşüniyimm.aslında benimkinin aklına uydum ben ince taç istiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…