kızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..
hisarın bu kampanyası (141 parça-mercury set)-tencerelerim altın sarısı değil siyah seçtim.
cnm tek kelimeyle harikaaa. iyi günlerde kullann
bencede :))
herşeyin kalitelisini alırsan asla evlenemezsinmirmirmirmir
padişahın kızı değilim bazılarını kaliteli bazılarını orat kaliteli bazılarını da az kaliteli alıyorum ben herşeye de çok para vermem ki
QUOTE]
aynen walla en kalitelisinide alırım pazardanda alırım ohh canıma deysinnn
doğru canım..
ama artık bunaldımm cidden ben zayıflığımı çok kafaya takmam normalde çok sağlıklıyım çünkü
ama her gören ayy ne kadar zayıfsınn az al kemiklerin çıkmışşş diyoya illet oluyomm
ben onlara desemki ne kadar şişmansın heryerinden yağ fışkırıyo kızarlar bozulurlar
ama bana demekte sakınca görmüyorlar
kızım delimisin sen boşversene ben 2 kilo vermek için afedersin bi yerlerimi yırtıomda veremiom bırak zayıf kal zayıf olmak zararlı değil sorun şişko olmak. zaten ileride Anne olunca 2 katına çıkıcazz :CüvCüv:
efendim buketttttttttttttttttttttt
kız sana kaç kere dedim banada yolla dieee herkes gördü bi sen görmedinnn
1000 kalorı zaten cok az kılo alman ıcın 2500den yukarı alman lasım zaten gunde 2000 yakıyorsun cnm ben sana lınk vercem sen oraya takıl ben takıldım 43 kılo ıdım suan 48 kıloyum boyum cok kısa oyuzden cok normal kılom sende ınş alırsın yardımlarım sana dokunur ıstersen tabı
ayy canım keşke alsamm...senağlama
ama alamıyom günde 1000 kalori fazla alarak kilo almaya çalıştım ama görmelisin
elimde liste neyde çok kalori var onları yemeğe çalışıyorum
ince hesaplar yapıyorum filan ama 1 haftada hiç artış olmadı senağlama
hepsı harıka mercury setın mavısını aldım bende 400 tl yekızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..
hisarın bu kampanyası (141 parça-mercury set)-tencerelerim altın sarısı değil siyah seçtim.
seçtiğim çatal kaşığım bu
karacanın bu yemek takımını
kütahya porselenin bu kahvaltı setini
2500 TL'ye 12 ay taksitle aldımm..mayıs 23 de ödemeye başlıcamm..nasıl sizce??
kızlar sonunda çeyiz setimi aldımmmm..
seçtiğim çatal kaşığım bu
karacanın bu yemek takımını
kütahya porselenin bu kahvaltı setini
2500 TL'ye 12 ay taksitle aldımm..mayıs 23 de ödemeye başlıcamm..nasıl sizce??
Esmaaaaaaa çok güzel olmuşun evin nerde acep bakim bulabilirsem fotolara
kaydirigubbakcemile3esma muck muck cnmmm bencede uyumaaa bilirtim senın koltukta erkenden uyumalarını ah ah:dilcikar:
1000 kalorı zaten cok az kılo alman ıcın 2500den yukarı alman lasım zaten gunde 2000 yakıyorsun cnm ben sana lınk vercem sen oraya takıl ben takıldım 43 kılo ıdım suan 48 kıloyum boyum cok kısa oyuzden cok normal kılom sende ınş alırsın yardımlarım sana dokunur ıstersen tabı
yaa dalga mı geciyosunuz sizz üühühhüü, benim acilen zayıflamam lazımmmm, 4-5 kilo fazlam var,sisman değilim aslında ama
göbek cevremde yağlanma biri bana da yardım etsin
hepsı harıka mercury setın mavısını aldım bende 400 tl yeharıka bı set normalde asla tek satmazlarmış gule gule kullan
gunaydn sızelre hayırlı cumalr bı gecmıse bakalm neler olmus
Günaydın kızlarrr. Hayırlı cumalar...
Benim Komşumun ağzından bal damlıyo yine öperim ağzını seninnn
günaydın kızlarr
GÜNAYDIN KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?