Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla canım ben esse den aldım günlük çatal kaşık takımımı.ama eksik oluyor onlar ya.mesela benimkinde tatlı bıçağı ve tatlı çatalı yoktu.onları da aynı modelden bulacam diye göbeğim çatladı yani

hepinize teşekkür ederim desteğiniz için senağlama
çok iyisiniz kızlar moralim düzeldi sayenizde... :1hug:
ben çocukluğumdan beri böyleyim babamda abimde öle 30 dan sonra kilo normale dönüyo bizde
hisarın tencereleri süpermişş iyi günşlerde kullann bende hisardan almak istiyorum allah kısmet ederse...
özellikle dore olan :asigim:

kına kutusuda değişik bi fikirmiş :dance:

kızlar çatal kaşıkta birşeyi farkettimsizinle paylaşayım sizde farkettinizmi bunu acaba

bizim evde annemin misafir takımları aksunun ve bıçaklarda yer yer pas lekesi oluyodu
sonra yengemin takımlarına baktım onunki hisar ondada aynı lekeler olmuş
kuzenim 2 yıllık evli ve aynı sorun onda da var jumbo takımında ama hepside sadece bıçaklarda

Kızlar 24milyona aldım çeyize, süper ütü, deneyip çeyize kaldırdım,pekçok pahalı ütü kullandım ve o pahalı ütülerden bile güzel ütülüyor, zaten ütüye yapılan yorumlardan da herkesin memnuniyeti ortada:)
resmin üzerine tıklayıp özelliklere bastığınızda aldığım yerin linki çıkıyor.

hepsiburadadan aldım, şimdi kampanyada, buhar gücü çok güzel, ütü yapınca hep elim buhar verme tuşundadır, buharla ütülenince çok çabuk ütüleniyor giysiler, ucuz ama kaliteli ütü arıyorum diyenlere duyurulur:)

hayrlı cumalar
RABBIM mutlu yuvalar kurmayı
sağlıklı bebelerımızn olmasını nasıp etsın
iş olmayana iş aş olmayana aş versın ınş:Saruboceq:
mutluluk kapımızdan hıc ayrılmasın
aşkımızın ateşı hıç sönmesın ınş amın:Saruboceq:

1000 kalorı zaten cok az kılo alman ıcın 2500den yukarı alman lasım zaten gunde 2000 yakıyorsun cnm ben sana lınk vercem sen oraya takıl ben takıldım 43 kılo ıdım suan 48 kıloyum boyum cok kısa oyuzden cok normal kılom sende ınş alırsın yardımlarım sana dokunur ıstersen tabı
hepsı harıka mercury setın mavısını aldım bende 400 tl ye harıka bı set normalde asla tek satmazlarmış gule gule kullan

ben de bayıldım böcük..çok güzel bi set..
tşkler canım..
kızlar hani dekorasyon amaçlı duvar kağıtları varya onların fiyatları hakkında bilginiz var mı?
birinin duvarlarında görmüştüm evim köşesinde..
ne kadara mal oluyor?

Esmaaaaaaa çok güzel olmuşun evin nerde acep bakim bulabilirsem fotolara

kaydirigubbakcemile3esma muck muck cnmmm bencede uyumaaa bilirtim senın koltukta erkenden uyumalarını ah ah:dilcikar:

brncvk86 cok guzeller hepsı ben tencerelere bayıldım
roselin cnm cok sagol arkadaslıstemde olup bakabılırsın albumle
nıhal uyumadım 1 de yattım mısafırlerımzı vardısen tanımazsın ama

gunaydn sızelre hayırlı cumalr bı gecmıse bakalm neler olmus

Günaydın kızlarrr. Hayırlı cumalar...

Benim Komşumun ağzından bal damlıyo yine öperim ağzını seninnn

günaydın kızlarr

GÜNAYDIN KIZLAR

Bütün güzellere günaydın, bi gecmise göz atalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…