Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ablam bızm komşumuza hem kendı kızı hemde abımın kızı için göbeklı bebek yorganı ve yastığı ördu sonra sardrdı
dun akşam ablama gıttım yıkamış ve cok kötu olmuştu hıc beğenmedım herhalde ona sardırmam
kadında benı her görduğunde ne zmn sarcaz senın ceyıslere baskasına verırsen konuşmam dıo
kumaslar 1bın tl sarmasına 500 tl ıstıyo sızce nasıl
dantelımde az yok hanı ya

abooo böcüük ne kadar pahalı.
aman ben bu işlere hiiiç girmedim yoksa bi masrafta bunlar çıksaydı oturup ağlardım.

günaydın kısçeler

Hayatım herkese yolladın bi bana yollamadın haa okadarda yolla dedimmm :mymeka:

ne yolluyorsa banada gelmedi bişe

ya bişi sorcam bi kız çeyizi ortalama ne kadar tutar
herşeyin en kalitelisini alırsak :uhm:
ben daha hiç başlamadım para biriktirir en son herşeyi alırım diye düşünüyorum da

çok tutar :roflol:
2006 dan beri alıyorum ödüyorum
alıyorum ödüyorum
ama eksik hiiiiç bitmiyor tabi parada yetmiyorrrr

hayırlı olsun
iyi günlerde kullan

telefondan cektiğim için görüntü kalitesi cok iyi değil annem büyük dedi kayınvaldemde cok beyenmiş.sizce nasıl nişan için??

nişanda bunu takarsan düğünde ne takacaksın :uhm:
annen haklı şekercim
eğer taç istiyorsan minnacık narinler var öyle bişe al
ama ben nişanlanıyor olsam taç yerine elbiseme göre minik minik çiçeklerle süslenmesini isterdim aşırıya kaçmadan
sadece düğnde taç takardım

kızlar bende rüyamda kutup ayısı gördüm yaw:))

hayırdır inşallah
:roflol::roflol::roflol:

kızlar şık bir davetiye ama abartısız kaça olur sizce?

valla çok zor bi soru bu
bi bakıyorsun sade şık bi davetiye uygundur diyorsun bi fiyat alıyorsun 100 adeti 250tlln :1shok:
bi bakıosun 70 tl
neye göre değişiyor anlamadım ama çok değişiklik gösteren bişe bu
sana tavsiyem loranın sayfasına gir
sol tarafta aşağıda her davetiyenin modelleri var incele orada fiyatlarıda yazıyor
böylelikle hem model görürsün hemde fiyat bilgin olur

Arsimam sağoll cnm
Ayy esrayı çok özledim bende naptı acaba kuzumm
Komşu çok pahalı sakın yaptırma. başka yerlerlede görüş komşuluk başka iş başka kadınada de bu fiyata yapan var ben bundan fazlasınıda asla ödeyemem de o hala fiyatta inat ederse onun ayıbıı

Anammm Davetiye sözlerine bakın helee :1shok:

Birbirleri için çarpan 2 kalpte sımsıcak bir sevgi.
Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren
2 genç insan.
Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından
mutluluk duyan 2 aile.
Böyle bir mutluluk tablosuna dahil olmasını
istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten
mutluluk duyarız.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:roflol:

ne var ki bu yazida ben anlamdim :uhm:

baberkocum nişanda öyle gelin tacı gibi tac olmaz eğer illa tac takmak istiosan ya minik bi tac al yada saçına taktığında havada durmayacak yani bant gibi duracak bi tac bul cnm

ben ince taç arıyodum aslında ama benimki aa bu çok güzel dedi o andada acelemiz vardı bide taşları filan güzel diye hadi alalım oldum biranlık boşluğuma denk geldi.iyice düşünim ben ( çok saol cnm

Gamze gelin tacınıda ilk defa yakından gördüm çok güzelmiş bu daa
bide enişteyle pek bi resmi oturmuşunuz tanışmıyonuz galiba kaydirigubbakcemile3

esmy hani mesela yatağın arka kısmına kaplıyosun ya komple..onlardan diyorum canım..sticker için başka planlarım var nerden aldın sen?
birinde oturma odasında köşe koltuğun arkasında vardı mesela..

cnm benmde ytk odamda yatk basıdma var stıcker ama kıraxcı oldgumzudan oyle duvar akgıdı yapamıyoz albumlerımd evar bbakarbılrısn bauhastan almsıtım

napcam bılmem ARSIMA anlar bu işten bısı demıyokı:mymeka:
1 ara uç
1 gobeklı
3 nevresım
2 pıke
1 bohca
1 masa örtusu sarılcak kaıdn bana kumas dahıl 1500 tl dedınası sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…