bu tarz bişeydi sanırım
Ahh canlarımm benimmm Şeniz
Hayatım noldu patron ödemekten vazmı geçti yoksa :mymeka:
Ben marmariste martı la perlayı seçtim.Hem aile yeriymiş hemde sakin diyorlar yerimseniben
Bİ bak istersen..
Düğündaşımm sormaa dün gelinlikte karar vermem gerekiyordu..
Ben naptım biliyomusunn hiç aklımda olmayan bi modeli alıverdim :1ninca: Halaa ben inanamıyorum kendimee :uhm: Hep ablamla ,nişanlım gaza getirdi :1shok:
Şimdide takmış durumdayımm senağlama
Birde düğün ayakkabısı aldık.Bak onu beğendim.Platform topuk aldım..
Hepsini haftaya teslim edecekler...
Hepsi nutella diyip diyip gülüo ben anlamıom yaa senağlama
Erken Rezervasyon Otelleri | Hürriyet Tatil
kızlar balayı için erken rezervasyon indirimli oteller bi bakın belki uygun bişey bulursunuz
napcam bılmem ARSIMA anlar bu işten bısı demıyokı:mymeka:
1 ara uç
1 gobeklı
3 nevresım
2 pıke
1 bohca
1 masa örtusu sarılcak kaıdn bana kumas dahıl 1500 tl dedınası sence
ya ben hamama gitmek istiorumm anadolu yakasında güzel bi hamam bilen??
kızlar sıktım galiba ama bide elbiseyle görün dedim :) kusura bakmayın
Arsima ayarladığın otelin ismini öğrenebilirmiyim???
senin kalbin nasıl duruyosa benimki de tam tersi duruyo heralde su içsem yarıyoo yemek istiom ben yaaaklava:
kızlar bişey sorucam arçelik inox serisi beyaz eşya alıcam kullanan varmı
bir satıcı babama kesinlikle el izi yapar yapmayan yok demiş pamukla siliyoruz demişlerçamaşır makinasınıda bayaz alın kesinlikle gri önermem diyormuş.napıcam inox çok istiyorum kullanan varsa yazabilirimi.
Benii kimsee özlememişş senağlama :1no2:
Reyhan 85 Bende arçelik inox(parmak izi bırakmayan seri) aldım henüz kullanmaya başlamadım temmuz'dan sonra kullanacağım. Mağazada buzdolabını bizzat denedim iz kalmadı
Düğündaşımm sormaa dün gelinlikte karar vermem gerekiyordu..
Ben naptım biliyomusunn hiç aklımda olmayan bi modeli alıverdim :1ninca: Halaa ben inanamıyorum kendimee :uhm: Hep ablamla ,nişanlım gaza getirdi :1shok:
Şimdide takmış durumdayımm senağlama
Birde düğün ayakkabısı aldık.Bak onu beğendim.Platform topuk aldım..
Hepsini haftaya teslim edecekler...
Süper bir fikir.hem salona sehpaya masaya koycak süs hemde vitriniçi kristal takım gerek banada ama çok fazla para diyolar.açıkçası alamicam ondan önce daha elektirkli süpürgem eksik
Saol canımm..a.s. Senin de nişan elbisen hayırlı olsun.çok güzelmiş rengi modelii..:asigim:
Diktirdiniz mi baberkom ? birde ne kadara diktirdiniz ?
:asigim:
cnmcım çok sağol ama hazır aldık cnm dikim değil. bakırköyden peşin 300 liraya.
bu tarz bişeydi sanırım
slm kızlar kaydirigubbakcemile3
forumu cok iyi takip edemiyorum ama ara sıra aldıklarımı ekliyorum
dün arzum şarjlı süpürge ve tefal tava aldık
biliyomusun bende öyle oldum hic aklımda olmayan bi model aldım,
ama bayılarak aldım ve tereddüte düsmüyorum, sende öyle yap tadını cıkar ve sana yakıstığına inan,
inan ki o gün kendini güzel hissedesin
Saol canımm..a.s. Senin de nişan elbisen hayırlı olsun.çok güzelmiş rengi modelii..:asigim:
Diktirdiniz mi baberkom ? birde ne kadara diktirdiniz ?
Canım benim aklımda hep balık etek modeli vardı..altınıda kat kat kabarık tüller istiyordum.
Ama boyum çok uzun olmadığı için olmaz dediler senağlama Olduğundan daha kısa gözükürsün dediler..Sonra bi gelinlik giydimm nişanlım,ablam,modaevi sahibi çok beğendiler..
Yine benim istediğim tarzda balık etek ama altı kat kat tül değil toplamalı..Üstü aynı senin istediğin üst gibi..Kollarınada tül taktırıyoruz çıt çıtlı istediğim zaman çıkarabilirim..
Foto eklerdim ama ne bileyimm içime sinmedi altı ondan çekiniriyorum senağlama
Teslim alırken altını değiştirmeyi düşünüyorum :uhm:
arsimaaaklava: klava:
şaka şaka akşam bi tamamen giyinip bakıcam cnm karar vercem :1hug:
ben özledim
Hımm saol canımm a.s. Dün kına için abiyelerede baktık çok pahalı yaa bide istediğim gibi model bulamadım.diktirmek istiyorum ne kadara dikiyorlar merak ettim de :uhm:cnmcım çok sağol ama hazır aldık cnm dikim değil. bakırköyden peşin 300 liraya.
ne oldu kız :1shok:
Şeniz a.s.
Hımm saol canımm a.s. Dün kına için abiyelerede baktık çok pahalı yaa bide istediğim gibi model bulamadım.diktirmek istiyorum ne kadara dikiyorlar merak ettim de :uhm:
üstü şaşane demişsinya ondan yaptım :) ama şaka yaptım :içelim:
ooyy canım benim
ben gelinlikçiyegiderken aklımda bi model bile yoktu
burada incelerdim gelinlik modellerini sadece bi üst hoşuma gidiyordu ama öyle kesin karar vermemiştim
ilk gelinlikçiye gittik nişanlımla bakıyoruz kataloglara
anam hiç bi modele işte bu diyemiyorum
sonra o beğendim modeli orada da gördüm katalogda bu olurmu bana dedim olur ama altı olmaz dedi (tahmin ediyordum zaten) oda aynı beni olduğumdan kısa gösterirmiş
sonra 3 hafta boyunca alt modeli aradım taradım bi türlü içime sinen bişe bulamadım
şimdi gelinliğim dikiliyor 1ay sonra teslim alacam
sor bana içine sindimi ?
üst evet inanılmaz beğeniyorum ve içime sindi ama altı sinmedi
benim kınalığımı 600 e dikiyorlar (bayılan tubilik simili)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?