Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biliyomusun bende öyle oldum hic aklımda olmayan bi model aldım,
ama bayılarak aldım ve tereddüte düsmüyorum, sende öyle yap tadını cıkar ve sana yakıstığına inan,
inan ki o gün kendini güzel hissedesin

Hepsi nutella diyip diyip gülüo ben anlamıom yaa senağlama

ayyy bende anlamıyorum? :1no2:

Erken Rezervasyon Otelleri | Hürriyet Tatil

kızlar balayı için erken rezervasyon indirimli oteller bi bakın belki uygun bişey bulursunuz

erken rezervasyonu yaptırdık biz ya daha cok indirime girdiyse..
en iyisi ben bakmıym

napcam bılmem ARSIMA anlar bu işten bısı demıyokı:mymeka:
1 ara uç
1 gobeklı
3 nevresım
2 pıke
1 bohca
1 masa örtusu sarılcak kaıdn bana kumas dahıl 1500 tl dedınası sence

olabilir böcük
annem bi pike takımını 300 e sarıyor
diğerlerini bilmiyorum ama
kumaşlar çok tutmazda işçilik çok tutar

ya ben hamama gitmek istiorumm anadolu yakasında güzel bi hamam bilen??

malesef
bende istiyorum ama korkarım astımım azar diye + hijyen

kızlar sıktım galiba ama bide elbiseyle görün dedim :) kusura bakmayın

sıkmadın kuzu :1hug:
ama tavsiyem takma sakın
altı kaval üstü şeşhane olursun

Arsima ayarladığın otelin ismini öğrenebilirmiyim???

larespark de luxe hotel

senin kalbin nasıl duruyosa benimki de tam tersi duruyo heralde su içsem yarıyoo yemek istiom ben yaaa klava:

benimde öyle galiba :roflol:

canım benimkiler gri idi
dolabımı değiştirdim geçen gün. onda gri yoktu inox vardı diğerleride aynı olsun diye adam bulaşığıda inoxa çevirdi
ben iz yapar istemem fln dedim
oda iki ürün gösterdi
evet birine dokunduğum anda iz oldu diğerini o ka parmakladım banamısın demedi

Benii kimsee özlememişş senağlama :1no2:

ben özledim

Reyhan 85 Bende arçelik inox(parmak izi bırakmayan seri) aldım henüz kullanmaya başlamadım temmuz'dan sonra kullanacağım. Mağazada buzdolabını bizzat denedim iz kalmadı

aynen :lepi:

neden taktın kuzum neye takıldın yani[/COLOR]

Süper bir fikir.hem salona sehpaya masaya koycak süs hemde vitriniçi kristal takım gerek banada ama çok fazla para diyolar.açıkçası alamicam ondan önce daha elektirkli süpürgem eksik

valla adam bana fiyatları söylemişti şok olmuştum çünkü çok ucuzdu 6 tanesi 10 lira alan
diyordu o derece yani tabi bardağa göre değişio ama 100-150 liraya sürahiside içinde bu

iş kapatılabilir 12 kişilik bir takım. adam bana paşabahçeden bardakları aldıklarını ve

üzerlerine desen (boyama değil oyma şeklinde idi)işlettiklerini söylemişti yani kalitesi de iyiydi. ben vakit bulduğumda etraflıca gezip öle alcam.

zaten yaldızlı maldızlı birşey almicam onlar soyuluyormuş kullanışlıda değilmiş kullanışlı
takımıma uyan bir bardak seti yapcam sürahi olarak da güzel bi karaf düşünüyorum bu da
bana yeter:1closedeyes:

slm kızlar kaydirigubbakcemile3
forumu cok iyi takip edemiyorum ama ara sıra aldıklarımı ekliyorum
dün arzum şarjlı süpürge ve tefal tava aldık

Canım iyi günlerde kullan yerimseniben

Ayy canım yaa çok saol a.s. Evet aslında aklımızdakini değilde yakışanı almak lazımm.
Moda evinin sahibi ablamın çok yakın arkadaşı..Fabrikaya götürdü beni bi oda dolusu numune gelinlik çeşit çeşit o kadar kafası karışıyorki insanın..:1no2:
Bi kaç tane denedim..İstediğim tarzdada denedim.Ama aldığım gelinlik gibi çuk diye oturmadı..Ee ablamda,nişanlımda çirkin olsada güzel demez dimi benneyaptımki
Gözümü kararttım aldım kaydirigubbakcemile3
Senin gelinliğide çok merak etmiştim bide çok istiyordun :asigim: Evde tutmuşsuunuz ne güzell herşey inşallah böyle rayında gider yerimseniben
Dediğin gibi fazlada takılmamak lazım alt üstü 2-3 saat giyicem.Bide nikah olacak benim.
Önemli olan içindekiler dimi yerimseniben

Sözlerinle beni rahatlattın tekrar teşekkürlerr canımm Şeniz

ooyy canım benim
ben gelinlikçiyegiderken aklımda bi model bile yoktu
burada incelerdim gelinlik modellerini sadece bi üst hoşuma gidiyordu ama öyle kesin karar vermemiştim
ilk gelinlikçiye gittik nişanlımla bakıyoruz kataloglara
anam hiç bi modele işte bu diyemiyorum
sonra o beğendim modeli orada da gördüm katalogda bu olurmu bana dedim olur ama altı olmaz dedi (tahmin ediyordum zaten) oda aynı beni olduğumdan kısa gösterirmiş
sonra 3 hafta boyunca alt modeli aradım taradım bi türlü içime sinen bişe bulamadım
şimdi gelinliğim dikiliyor 1ay sonra teslim alacam
sor bana içine sindimi ?
üst evet inanılmaz beğeniyorum ve içime sindi ama altı sinmedi

öf kızlar içim çok sıkılıyor
sanki her işim ters gidicek gibi geliyor bana
birde ben nişanlımla dışarı çıkıp gezmeyi özledim
çoooooooook uzun zaman oldu :1no2:
ne o ne ben hatırlamıyoruz bile en son ne zaman birlikte dışarı çıkıp gezdik tozduk diye

fstklar tekrar soyluyorum gelınlıgı hıc dert etmeyın
ınann son ana akadar acablar oluyor
nıkahm pazardı ben çarşmaba aldım gelınlgıımın son halını anca ogun gordum ve herkez begendıne cıkıcakbılmıyordum cunku bırın altı bırnın ustu bırın kolu derken guzel oldu

ewt cnm fiyatlar yüksek gercekten bakırköye bak dicektim ama izmirde oturuyomussun gamyoncuiremsu dikimlerde ondan aşağa değildir bence baksana kızımız arsima 600 e diktiriyomuş.aaa dur kaynıvaldeme soruyım msn den oda diktiriyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…