Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sağol canım :1hug:

senin yöntemide denicem inşallah işe yarar.. zaten benimde vucudum kilo almaya çok elverişsiz
bi keresinde akciğer filmi çektirmiştir bakan doktor birden güldü çok şaşırdı sende bendensin dedi
meğerse kalbin duruşundan bile belli oluyormuş..sen istesende 5 kilodan fazla almazsın en çok 45-47 olursun bak bana 50 yaşındayım 2 çocuğum var dedi
kadın dal gibiydi cidden...
bende 47 filan olmaya çalışıyorum bakalım :1rolleyes:

senin kalbin nasıl duruyosa benimki de tam tersi duruyo heralde su içsem yarıyoo yemek istiom ben yaaa klava:

senin kalbin nasıl duruyosa benimki de tam tersi duruyo heralde su içsem yarıyoo yemek istiom ben yaaa klava:

kilo vermeye çalışanlarada ben tavsiye vereyim bari :roflol:

akşam 7 den sonra ekmek yemeyin..sadece meyve ve az yağlı yoğurt olabilir

yavaş ama sağlıklı kilo verirsiniz.. zaten dolu mide ile uyumak çok sağlıksız...
aksi gibi benimde midemde ülser var benim çok yemek yemem yasakta senağlama

böcük kumaşa 1000 tl verilirmi ? yanlışın olmasın canım ya.eğer doğruysada yaptırma çünkü çok pahalı :1shok:

Günaydınnn Kızlarrr hihoyyyt
Herkese Hayırlıı Cumalarr yerimsenibenyerimseniben

ben ince taç arıyodum aslında ama benimki aa bu çok güzel dedi o andada acelemiz vardı bide taşları filan güzel diye hadi alalım oldum biranlık boşluğuma denk geldi.iyice düşünim ben ( çok saol cnm

kızlar ben gelin tacı olarak papatyalardan yapılmış bişey istiyorum.sanırım çiçekçiler yapıyormuş.henüz araştırmadık ama öyle bişey olsun istiyorum

böcük kumaşa 1000 tl verilirmi ? yanlışın olmasın canım ya.eğer doğruysada yaptırma çünkü çok pahalı :1shok:

bencede çok pahalı alt tarafı kumaşş...
ille o kadına yaptıracaksanız kumaşı mahmut paşadan kendiniz alın çok hesaplı olur

bence banda falan dahi gerek yok.zaten kuaföre gideceksin ve saç yaptıracaksın.saçın zaten çok gğüzel olacak. ne gerek var daha böyle şeylere.bence hiç bişey takma arkadaşım.sade bir güzelliğin olmalı o gün

kızlar bişey sorucam arçelik inox serisi beyaz eşya alıcam kullanan varmı
bir satıcı babama kesinlikle el izi yapar yapmayan yok demiş pamukla siliyoruz demişlerçamaşır makinasınıda bayaz alın kesinlikle gri önermem diyormuş.napıcam inox çok istiyorum kullanan varsa yazabilirimi.

Reyhan 85 Bende arçelik inox(parmak izi bırakmayan seri) aldım henüz kullanmaya başlamadım temmuz'dan sonra kullanacağım. Mağazada buzdolabını bizzat denedim iz kalmadı

kızlarr hepinize iyi günler bol sohbetlerr...

Aşkımla buluşmaya gidiyorumm 2 haftadır görüşemiyorduk
hepinizi öptümmmm

arkadaşım dün bir arkadaş da memnun olmadığını yazmıştı.bence beyazdan şaşma.hem fiyat açısından da sırf inox diye fazla para alıyorlar.bence beyaz al derim.parmak izi bırakmaz denilenlerde bile parmak izi oluyor

kızlar dün reklemlarda gördüm nisan ayı içinde arçelik çamaşır makinesi 816 yerine 618 tl diyodu.bu sadece bir modeldemi geçerli acaba ?bilgisi olan varmı ? ya da bu makinayı yakından gören varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…