gamze
mınık cnm bende okadr kötu olmustumkı bı ara yemek yemek hıc aklıma gelmesdı su ıcerken mıdem bulanırdı
kızlar orda surup ılac yazmış ama ben almadım doğal yolla almak ıstedım
azmettım
sureklı az az su ıcerek mıdemı buyuttum sonra sbh 6:30da kalkıp bı kahvaltı ettım sonra 10 da bıdaha ettım aksam eve gıderken cıkolata aldım ha bıde mısır kavurdum yedım sureklı her aksm sadece 3gunde kılo aldım o mısırla
senın ılk yapman gereken su ıcerek mıdenı buyutmen bu su olmazda baska yıycekte olur ama az sık sık yekı mıden buysun suan ben hıc doğmuyorum hcte kılo almıyorum bazen bı cıftlı ekmeğı bıtırıyom:roflol:
sağol canım :1hug:
senin yöntemide denicem inşallah işe yarar.. zaten benimde vucudum kilo almaya çok elverişsiz
bi keresinde akciğer filmi çektirmiştir bakan doktor birden güldü çok şaşırdı sende bendensin dedi
meğerse kalbin duruşundan bile belli oluyormuş..sen istesende 5 kilodan fazla almazsın en çok 45-47 olursun bak bana 50 yaşındayım 2 çocuğum var dedi
kadın dal gibiydi cidden...
bende 47 filan olmaya çalışıyorum bakalım :1rolleyes:
senin kalbin nasıl duruyosa benimki de tam tersi duruyo heralde su içsem yarıyoo yemek istiom ben yaaaklava:
ablam bızm komşumuza hem kendı kızı hemde abımın kızı için göbeklı bebek yorganı ve yastığı ördu sonra sardrdı
dun akşam ablama gıttım yıkamış ve cok kötu olmuştu hıc beğenmedım herhalde ona sardırmam
kadında benı her görduğunde ne zmn sarcaz senın ceyıslere baskasına verırsen konuşmam dıo
kumaslar 1bın tl sarmasına 500 tl ıstıyo sızce nasıl
dantelımde az yok hanı ya
ben ince taç arıyodum aslında ama benimki aa bu çok güzel dedi o andada acelemiz vardı bide taşları filan güzel diye hadi alalım oldum biranlık boşluğuma denk geldi.iyice düşünim ben( çok saol cnm
böcük kumaşa 1000 tl verilirmi ? yanlışın olmasın canım ya.eğer doğruysada yaptırma çünkü çok pahalı :1shok:
kızlar sıktım galiba ama bide elbiseyle görün dedim :) kusura bakmayın
sikmadin canim ben sahsen böyle seyler bakmaya bayilirim...
elbise güzel ama o abiye elbisesiyle o tac cok cok uyumsuz olur.... hani kaparik bir elbisen olsaydi nesyse ama bu tarz bir elbiseye tac gitmez.. üzgünüm
elbisenin kumasindan sade bir bandta cok güzel olur
songacım sacımı maşa yaptırcam kabarık ama kalın kalın değil ince ince
kızlar bişey sorucam arçelik inox serisi beyaz eşya alıcam kullanan varmı
bir satıcı babama kesinlikle el izi yapar yapmayan yok demiş pamukla siliyoruz demişlerçamaşır makinasınıda bayaz alın kesinlikle gri önermem diyormuş.napıcam inox çok istiyorum kullanan varsa yazabilirimi.
songacım sacımı maşa yaptırcam kabarık ama kalın kalın değil ince ince
kızlarr hepinize iyi günler bol sohbetlerr...
Aşkımla buluşmaya gidiyorumm 2 haftadır görüşemiyorduk
hepinizi öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?