Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba çeyiz arkadaşlarım.
songa canım bence o sadece tek model için geçerlidir.kampanyalar genelde hep bir yada birkaç model ile sınırlı oluyor yani o bakımdan

Günaydınnn Kızlarrr hihoyyyt
Herkese Hayırlıı Cumalarr yerimsenibenyerimseniben

düğündasım ben özledim seni hoşgeldin nerelerdesin yaaaa

kızlar ben gelin tacı olarak papatyalardan yapılmış bişey istiyorum.sanırım çiçekçiler yapıyormuş.henüz araştırmadık ama öyle bişey olsun istiyorum

hmm evet çok hoş olabilir merak ettim şincikk

beyaz eşya olayına gelince ben beyaz aldım çünkü inox pahalı geldi bide yengem memnun değil ama o alalı baya oldu yani artık teknoloji gelişti parmak izi yapmayanlar var deniliyo. ve şıklık açısından inox harika duruyo tabii

Songa benim hiç bi fikrim yok cnm 7 ay oldu beyaz eşyaları alalı koptum o olaylardan baya bi :1no2:
ama hepsi için gecerli olacağını sanmam

bir de kızlar misafir için kullanacağınız kesme kristal bardak takımlarınızı nasıl aldınız ? ben alamadım yaaaa.karar veremiyorum hangi model alacağıma

Eudo ben özledim seni canım. balayı otelimiz değişti yer arıyorum yine yaa((((((

düğündasım ben özledim seni hoşgeldin nerelerdesin yaaaa

Ahh canlarımm benimmm Şeniz

Hayatım noldu patron ödemekten vazmı geçti yoksa :mymeka:
Ben marmariste martı la perlayı seçtim.Hem aile yeriymiş hemde sakin diyorlar yerimseniben
Bİ bak istersen..

Düğündaşımm sormaa dün gelinlikte karar vermem gerekiyordu..
Ben naptım biliyomusunn hiç aklımda olmayan bi modeli alıverdim :1ninca: Halaa ben inanamıyorum kendimee :uhm: Hep ablamla ,nişanlım gaza getirdi :1shok:
Şimdide takmış durumdayımm senağlama
Birde düğün ayakkabısı aldık.Bak onu beğendim.Platform topuk aldım..
Hepsini haftaya teslim edecekler...

ben kesme kristal almadım cnm yemek takımıma uygun gümüşlü bardak seti aldım
Hayatım oteli niye değiştirdiniz

bir de kızlar misafir için kullanacağınız kesme kristal bardak takımlarınızı nasıl aldınız ? ben alamadım yaaaa.karar veremiyorum hangi model alacağıma

Songa ben almadım..Çok gerekli bulmadım hemde dünya para benneyaptımki
Misafir için şık bardak takımı alıcam..Yeter zaten..Ne gerek var dünya kadar para vermeye onlara :uhm: Ama tabi bu benim fikrimm yerimseniben Çok güzel kadeh tarzında bardaklar var..

ben gidip eminönünden alcam hem gereksiz parçalardankurtulcam hemde 6 kişilik değil on iki kişilik bir takım yapcam bardak modellerini de kendim seçip daha da uyguna gelecek:1closedeyes:
bence sen de bir bak ben rastgelmiştim bi dükkanda gayette hoşlardı

Süper bir fikir.hem salona sehpaya masaya koycak süs hemde vitriniçi kristal takım gerek banada ama çok fazla para diyolar.açıkçası alamicam ondan önce daha elektirkli süpürgem eksik

mümkünse benim için ekleyebilirmisin şekerrrr

Ssonga sırf size göstermek için deliler gibi aradım gecen gün nette ama yok zaten ben markasınıda unuttum kütahya porselenden almıştımda markası neydi onu bilmiom kendiside kolilerin altında. ona benzeyen bişey bile bulamadım yaa

slm kızlar kaydirigubbakcemile3

forumu cok iyi takip edemiyorum ama ara sıra aldıklarımı ekliyorum

dün arzum şarjlı süpürge ve tefal tava aldık

taksitli 85 ytl

2 tava 123 ytl 24 ve 28 ölçülerinde

eudocum hayırlı olsun cnm
Saol canımm..a.s. Senin de nişan elbisen hayırlı olsun.çok güzelmiş rengi modelii..:asigim:
Diktirdiniz mi baberkom ? birde ne kadara diktirdiniz ?
:asigim:
Eudo nasıl bİ gelİnnlİk cnm tarİf etsene???
Canım benim aklımda hep balık etek modeli vardı..altınıda kat kat kabarık tüller istiyordum.
Ama boyum çok uzun olmadığı için olmaz dediler senağlama Olduğundan daha kısa gözükürsün dediler..Sonra bi gelinlik giydimm nişanlım,ablam,modaevi sahibi çok beğendiler..
Yine benim istediğim tarzda balık etek ama altı kat kat tül değil toplamalı..Üstü aynı senin istediğin üst gibi..Kollarınada tül taktırıyoruz çıt çıtlı istediğim zaman çıkarabilirim..
Foto eklerdim ama ne bileyimm içime sinmedi altı ondan çekiniriyorum senağlama
Teslim alırken altını değiştirmeyi düşünüyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…