Günaydınnn Kızlarrr hihoyyyt
Herkese Hayırlıı Cumalarr yerimsenibenyerimseniben
kızlar ben gelin tacı olarak papatyalardan yapılmış bişey istiyorum.sanırım çiçekçiler yapıyormuş.henüz araştırmadık ama öyle bişey olsun istiyorum
Eudo ben özledim seni canım. balayı otelimiz değişti yer arıyorum yine yaa((((((
Eudo ben özledim seni canım. balayı otelimiz değişti yer arıyorum yine yaa((((((
düğündasım ben özledim seni hoşgeldin nerelerdesin yaaaa
bir de kızlar misafir için kullanacağınız kesme kristal bardak takımlarınızı nasıl aldınız ? ben alamadım yaaaa.karar veremiyorum hangi model alacağıma
ben kesme kristal almadım cnm yemek takımıma uygun gümüşlü bardak seti aldım
Hayatım oteli niye değiştirdiniz
bir de kızlar misafir için kullanacağınız kesme kristal bardak takımlarınızı nasıl aldınız ? ben alamadım yaaaa.karar veremiyorum hangi model alacağıma
ben gidip eminönünden alcam hem gereksiz parçalardankurtulcam hemde 6 kişilik değil on iki kişilik bir takım yapcam bardak modellerini de kendim seçip daha da uyguna gelecek:1closedeyes:
bence sen de bir bak ben rastgelmiştim bi dükkanda gayette hoşlardı
mümkünse benim için ekleyebilirmisin şekerrrr
Saol canımm..a.s. Senin de nişan elbisen hayırlı olsun.çok güzelmiş rengi modelii..:asigim:eudocum hayırlı olsun cnm
Canım benim aklımda hep balık etek modeli vardı..altınıda kat kat kabarık tüller istiyordum.Eudo nasıl bİ gelİnnlİk cnm tarİf etsene???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?