kaydirigubbakcemile3
dost acı söyler şakkıdı
:roflol::roflol:
Aynıı benim durum böyle işte :uhm:
ooyy canım benim
ben gelinlikçiyegiderken aklımda bi model bile yoktu
burada incelerdim gelinlik modellerini sadece bi üst hoşuma gidiyordu ama öyle kesin karar vermemiştim
ilk gelinlikçiye gittik nişanlımla bakıyoruz kataloglara
anam hiç bi modele işte bu diyemiyorum
sonra o beğendim modeli orada da gördüm katalogda bu olurmu bana dedim olur ama altı olmaz dedi (tahmin ediyordum zaten) oda aynı beni olduğumdan kısa gösterirmiş
sonra 3 hafta boyunca alt modeli aradım taradım bi türlü içime sinen bişe bulamadım
şimdi gelinliğim dikiliyor 1ay sonra teslim alacam
sor bana içine sindimi ?
üst evet inanılmaz beğeniyorum ve içime sindi ama altı sinmedi
fstklar tekrar soyluyorum gelınlıgı hıc dert etmeyın
ınann son ana akadar acablar oluyor
nıkahm pazardı ben çarşmaba aldım gelınlgıımın son halını anca ogun gordum ve herkez begendıne cıkıcakbılmıyordum cunku bırın altı bırnın ustu bırın kolu derken guzel oldu
ewt cnm fiyatlar yüksek gercekten bakırköye bak dicektim ama izmirde oturuyomussun gamyoncuiremsu dikimlerde ondan aşağa değildir bence baksana kızımız arsima 600 e diktiriyomuş.aaa dur kaynıvaldeme soruyım msn den oda diktiriyomuş
5 gün sonra getirdiler
Canım benim aklımda hep balık etek modeli vardı..altınıda kat kat kabarık tüller istiyordum.
Ama boyum çok uzun olmadığı için olmaz dediler senağlama Olduğundan daha kısa gözükürsün dediler..Sonra bi gelinlik giydimm nişanlım,ablam,modaevi sahibi çok beğendiler..
Yine benim istediğim tarzda balık etek ama altı kat kat tül değil toplamalı..Üstü aynı senin istediğin üst gibi..Kollarınada tül taktırıyoruz çıt çıtlı istediğim zaman çıkarabilirim..
Foto eklerdim ama ne bileyimm içime sinmedi altı ondan çekiniriyorum senağlama
Teslim alırken altını değiştirmeyi düşünüyorum :uhm:
Şeniz a.s.
Hımm saol canımm a.s. Dün kına için abiyelerede baktık çok pahalı yaa bide istediğim gibi model bulamadım.diktirmek istiyorum ne kadara dikiyorlar merak ettim de :uhm:
ben 300 e dıktırdım 600 pahalı degılmı cnm kabarık felanmı
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Aynıı benim durum böyle işte :uhm:
Bide bu ilk dikilen model ve ilk alan kişide benim.Dikilmiş bitmiş yani sen yine beğenmediğin kısımlarda oynatabilirsin yerimseniben
Ablamda takılma bu kadar ben altını istediğin gibi düzenlerim olmadı arkdaşa söyleriz bişeyler yapar diyor.Haftaya teslim alınca evde incelicem bakalım ne yapabiliriz :uhm:
Kınalık içinde fiyatlar çok uçuk bi tane kınalık için abiye beğendim.Çok süper bişeydi ama 1000 TL ydi fiyatı.Eee ben gelinliği zaten 700 aldım.Bi abiyeye o kadar veremeyiz yanii alınacak daha çok şeyler var.Bide herşeyi nişanlım kendi karşılıyor ondan pekte yüklenmek istemiyorum..:1no2: Bakalım dikim için bi yer bulmam lazımm :uhm:
Canım içine sindiyse kınalığın inan para mara görmüyosunn kaydirigubbakcemile3 ben şimdi diyorum gelinliğin altını değiştirsinler 100 tl daha fazla vereyim diyorum benneyaptımki
ben 300 e dıktırdım 600 pahalı degılmı cnm kabarık felanmı
canım ya bir cevaplayan sen çıkmışsın şimdiye kadar çok teşekkür ederim. vallahi çok önemliydi benim için. ona göre aşkım glemeden siparişi vericem yada oda geldikten sonra vericez... artık bakıcaz bir çaresine... sağol :1hug:
ben bugun gelinlikçiye gitcem kınalığımın fiyatını sorcam beğendiğim modeli gösteremmii
yok emınım ama cokböcük kumaşa 1000 tl verilirmi ? yanlışın olmasın canım ya.eğer doğruysada yaptırma çünkü çok pahalı :1shok:
h geldın cnm ınş en guzel gelınlığı alırsınGünaydınnn Kızlarrr hihoyyyt
Herkese Hayırlıı Cumalarr yerimsenibenyerimseniben
ben emınonune gıttım ucuz dıe bızm burdan pahalı benım semtım ucuz hem orda toptan alınca ucuz ben cok sey almıycamkkı hepsı farklı kumas olcakbencede çok pahalı alt tarafı kumaşş...
ille o kadına yaptıracaksanız kumaşı mahmut paşadan kendiniz alın çok hesaplı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?