Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aynıı benim durum böyle işte :uhm:
Bide bu ilk dikilen model ve ilk alan kişide benim.Dikilmiş bitmiş yani sen yine beğenmediğin kısımlarda oynatabilirsin yerimseniben
Ablamda takılma bu kadar ben altını istediğin gibi düzenlerim olmadı arkdaşa söyleriz bişeyler yapar diyor.Haftaya teslim alınca evde incelicem bakalım ne yapabiliriz :uhm:

Kınalık içinde fiyatlar çok uçuk bi tane kınalık için abiye beğendim.Çok süper bişeydi ama 1000 TL ydi fiyatı.Eee ben gelinliği zaten 700 aldım.Bi abiyeye o kadar veremeyiz yanii alınacak daha çok şeyler var.Bide herşeyi nişanlım kendi karşılıyor ondan pekte yüklenmek istemiyorum..:1no2: Bakalım dikim için bi yer bulmam lazımm :uhm:

Canım içine sindiyse kınalığın inan para mara görmüyosunn kaydirigubbakcemile3 ben şimdi diyorum gelinliğin altını değiştirsinler 100 tl daha fazla vereyim diyorum benneyaptımki

benimkide öyle olacak
onun altı bununüstü :)
bakalım ne çıkacak ortaya
ben sade ve güzel olmasını istiyorum :asigim:

çok para ya içim gitti
hele geçen gün bi mağazada bi elbise gördüm ondan sonra hepten acıdım parama
gerçi oda az değildi 485tl idi ama 11 tl karda olurdum

elbiseyi anlatam size :asigim:
böle göğüs kısmı kırık boncuklarla işli her renkten ip iincecik askılı asklılarda boncuktan
göğüsten sonrası bollaşarak geliyor altında az kabarık tarlatanı var ve üstü hep tül boyuna boyuna pembe mavi yeşil beyaz gökkuşağı gibi :asigim:

benimkide öyle göğsü gümüş işli askıları işlemeli ama altı öyle değil

yanlız değilmişim benimde herşeyi müstakbel nişanlım karşılıyo Allah yardımcıları olsun işallah bol paralar kazansınlar senağlama

ya eklesene eudo çok merakk ettimmm

Şeniz a.s.

Hımm saol canımm a.s. Dün kına için abiyelerede baktık çok pahalı yaa bide istediğim gibi model bulamadım.diktirmek istiyorum ne kadara dikiyorlar merak ettim de :uhm:

benim gelinlikçi 250 ile 400 arası olur demiştii

ben 300 e dıktırdım 600 pahalı degılmı cnm kabarık felanmı

yok canım düz
pahalı ama napam bulamadım kafama göre bişi

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ama üzülme
sen o gece güzel ol diye fikir veriyom
bida vermem özür dilerim

off
bizler için en iyisi olur inşallah

arsimaaamm ben şaka yaptım amaa tabii söylüceksin fikrini şekerim niye soruyorum ben yoksa sizee a.s.:1hug:

rica ederim kuzum Şeniz

ben bugun gelinlikçiye gitcem kınalığımın fiyatını sorcam beğendiğim modeli gösteremmii

göster tabi

böcük kumaşa 1000 tl verilirmi ? yanlışın olmasın canım ya.eğer doğruysada yaptırma çünkü çok pahalı :1shok:
yok emınım ama cok
Günaydınnn Kızlarrr hihoyyyt
Herkese Hayırlıı Cumalarr yerimsenibenyerimseniben
h geldın cnm ınş en guzel gelınlığı alırsın
bencede çok pahalı alt tarafı kumaşş...
ille o kadına yaptıracaksanız kumaşı mahmut paşadan kendiniz alın çok hesaplı olur
ben emınonune gıttım ucuz dıe bızm burdan pahalı benım semtım ucuz hem orda toptan alınca ucuz ben cok sey almıycamkkı hepsı farklı kumas olcak
alkisalkisalkis AYY BU YENIalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…