- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Canım iyi günlerde kullan yerimseniben
Ayy canım yaa çok saol a.s. Evet aslında aklımızdakini değilde yakışanı almak lazımm.
Moda evinin sahibi ablamın çok yakın arkadaşı..Fabrikaya götürdü beni bi oda dolusu numune gelinlik çeşit çeşit o kadar kafası karışıyorki insanın..:1no2:
Bi kaç tane denedim..İstediğim tarzdada denedim.Ama aldığım gelinlik gibi çuk diye oturmadı..Ee ablamda,nişanlımda çirkin olsada güzel demez dimi benneyaptımki
Gözümü kararttım aldım kaydirigubbakcemile3
Senin gelinliğide çok merak etmiştim bide çok istiyordun :asigim: Evde tutmuşsuunuz ne güzell herşey inşallah böyle rayında gider yerimseniben
Dediğin gibi fazlada takılmamak lazım alt üstü 2-3 saat giyicem.Bide nikah olacak benim.
Önemli olan içindekiler dimi yerimseniben
Sözlerinle beni rahatlattın tekrar teşekkürlerr canımm Şeniz
ayy arsima çok güzel renkte elbisede ama kısa boylusu daha hoşuma gitti ya da uzun olucaksa böyle eteği düz inen daha güzel olur sanki
Saol gülçincimm a.s. Evet bazen hiç ummadığımız modeller çok daha güzel yakışabiliyor insana a.s Senin gelinliğide çok merak ettim bak şimdii :1rolleyes:gerçekten o günün tadını çıkarmak gerek diye düşünüyorum
hassas olunca mutlaka birseylere takılıyoruz, ve ben eminim cok yakısmıstır gelinliğin...
evet çok beğenerek aldım gelinliğimi ama bu kadar taslı düsünmüyordum mesela?
rengini bu kadar krem de istemiyordum
ve boyundan bağlamalı modeli de hic düsünmemistim ama aldığımgelinlik tam olarak böyle :teytey:
güle güle kullan canım
Hayırlı olsun canım güle güel kullan
buket için :teytey:
buket güzelmiş renk ne olcak
cnm evet etegı uzun olsn ustu cokguzel
buketçim bence güzel bi model eteği uzun olursa daha hoş olur tabi bide renk konusunda ne düşünüyosun canım grimi olucak
komşu cok hoş :asigim:
beta bacı senınkı cok hoş ama göğüs kısmı cok acık deıl mı
buket için :teytey:
bide şimdi dikkat ettim ilk resmin üst kısmı daha şık
ayyyy şu kollu olan harika yaaaa.bayıldım
Ya ne kadar gÜzel bİ eelbıse Öle
ama ınce bellı olmak Şart bu elbıse ıcınn
Düğündaş ben geldimm hadi eklede başlayalım yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?