Evet aynen öyle oldu bişeye şartlandırdım kafamı :uhm: Dünyanın en güzel gelinliğini bile getirseler kusur bulurum heralde kaydirigubbakcemile3 Ama beğenmenize çok sevindim..canım gelinliğin üstü çok hoş ve cuk diye oturmuş alt kısmıda bence hoş bir iki ufak oynamaylada senin istediğin hale getirilebilir bana sorarsan senin gözüne asıl takılma sebebide böyle bi model düşünmemen olabilir canım
şunu farkettim ben
gelinlik üstü için inanılmaz güzel modeller var ama altta o kadar çok yok sanki :)
Evet arsimam aynen öylee..Ablama diyorum neden kendi mesleğine dönmüyorsun ablam stilist benim.Ben sana tarfi edeyim sen çiz diyorumm kaydirigubbakcemile3 Olmadı o istediğim gibi oynucak üzerinde bakalım
ya kızlar alıyom alıyom bu eksikler bitmiyo düğün 4 ekimde tamda ekimde bitiyo borçlarım, uçan kuşa borcum var o derece yani:1closedeyes: kızlar aldıklarınızla eksiklerinizi yazsanız neler kalmış almadığımız birbirimizden yardımlaşarak eksikleri görmüş oluruz!
beta ben çok beğendim cnm yine söyliyim
ya ne bileyim 3 sattlik şeyi bizmi çok abartıoz gelinlik giyen bi kız herzamanan güzel olur bence
ya ne bileyim 3 sattlik şeyi bizmi çok abartıoz gelinlik giyen bi kız herzamanan güzel olur bence
Evet çok inceliyoruz galiba :uhm: Birde çok model olunca aklımız karışıyor benneyaptımki
Ama beğenmene çok sevindimm Şeniz İnşallah senin gelinliğinn içinee sinen muhteşem bişe olurr yerimseniben Ama sanada bu model çok yakışır tereddüt etme yerimseniben
cnm benim inşallahh
arsima sanırım ben resim buldum ekleyimmi
Az önce tv makyajı yapan profosyönel makyözü aradım.Düğün makyajını kaça yaptığını sordum..200 TL dedi.Buna vücut makyajıda dahilmiş :1shok: Çok pahalı dimii :uhm:
Bana yaptığı düğün makyajlarını mail atıcak..Makyaj malzemeleri ondan eve gelip yapıyormuş..
ya kızlar aranızda su bılhısayr programalrdan ıyı anlayan varmı benm dugun fotolarını fotgrafcı cdy e slayt olarak atmıs resımlerı bılgısayrıma resım olarak alamıyorum
Az önce tv makyajı yapan profosyönel makyözü aradım.Düğün makyajını kaça yaptığını sordum..200 TL dedi.Buna vücut makyajıda dahilmiş :1shok: Çok pahalı dimii :uhm:
Bana yaptığı düğün makyajlarını mail atıcak..Makyaj malzemeleri ondan eve gelip yapıyormuş..
slayt geçerken print screen tuşuna bas
painte yapıştır
resim olarak kaydet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?