Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet aynen öyle oldu bişeye şartlandırdım kafamı :uhm: Dünyanın en güzel gelinliğini bile getirseler kusur bulurum heralde kaydirigubbakcemile3 Ama beğenmenize çok sevindim..
Aslında ışıl ışıl parlıyor üstü çok daha şık yakından yerimseniben
şunu farkettim ben
gelinlik üstü için inanılmaz güzel modeller var ama altta o kadar çok yok sanki :)

Evet arsimam aynen öylee..Ablama diyorum neden kendi mesleğine dönmüyorsun ablam stilist benim.Ben sana tarfi edeyim sen çiz diyorumm kaydirigubbakcemile3 Olmadı o istediğim gibi oynucak üzerinde bakalım

ya kızlar alıyom alıyom bu eksikler bitmiyo düğün 4 ekimde tamda ekimde bitiyo borçlarım, uçan kuşa borcum var o derece yani:1closedeyes: kızlar aldıklarınızla eksiklerinizi yazsanız neler kalmış almadığımız birbirimizden yardımlaşarak eksikleri görmüş oluruz!

benim aldıklarım
fırın
ütü
elektrikli süpürge
karaca yemek takımı
ithalgünlük yemek takımı
karaca çatal bıçak takımı
karaca çelik tencere tk.
karaca teflon tencere seti
fritöz
tost makinası
mutfak robotu
ekmek kızartma mak.
arzum çaycı (aynı zamnda kettle)
kahvaltı tk.
kahvaltı takımının çatal bıçak tk
4 nevresim
2 battaniye
1 uyku seti
bornoz tk
teflon tava 2 adet
sahan takımı
cezve tk
karaca servis hedavatları
mutfak çöp kovası
tahta kaşık seti
ekmek kutusu
ekmek sepeti
salata tabağı
tuzluk
fincan takımı
çay şeker kavanozu
saklama kapları
meşhur patates tabağıkaydirigubbakcemile2
borcam takım
ekmek tahtası
klozet takımı
mutfak takımı (dantel)
su bardağı takımı (paşabahçe sürahili)
şampanya kadehi
viski bardağı
çay bardakları
kulplu çay bardağı
kupalar
çay tabakları ve kaşıkları
rakı bardağı
kek kalıbı
güveç
mandal elbise askısı
meyva sebze soyacağı
sarmısak eziceği
rende
nihale
patik havlu
baş örtüsü
yatak odası halısı

eksikler

ütü masası
çamaşır kurutmalığı
yatak örtüsü
perdeler
halılar
başka aklıma bişi gelmiyo

beta ben çok beğendim cnm yine söyliyim
ya ne bileyim 3 sattlik şeyi bizmi çok abartıoz gelinlik giyen bi kız herzamanan güzel olur bence

Dark cnm ya bendede çok eksik var ama artık yapacak bişey yok eksik meksik. anladım ki evlenince alırım artık eksiksiz olmuyomuş

Evet arsimam aynen öylee..Ablama diyorum neden kendi mesleğine dönmüyorsun ablam stilist benim.Ben sana tarfi edeyim sen çiz diyorumm kaydirigubbakcemile3 Olmadı o istediğim gibi oynucak üzerinde bakalım

sen şanslısın :)

geçen gün yazmıştım :)

ya ne bileyim 3 sattlik şeyi bizmi çok abartıoz gelinlik giyen bi kız herzamanan güzel olur bence

öyle ama
bikere olacak ya en güzeli olsun istiyoruz
ablam bana saçın makyajın güzel olsun gerisi zaten güzel olacaktır giyo
gelinlik değil gelin güzel olmalı diyo bide:)

kızlar ben çok çalışırken
herkes resimlerini ekleyip kaldırmıştı
bidaha eklesenize bende görem sizleri :)

Evet çok inceliyoruz galiba :uhm: Birde çok model olunca aklımız karışıyor benneyaptımki
Ama beğenmene çok sevindimm Şeniz İnşallah senin gelinliğinn içinee sinen muhteşem bişe olurr yerimseniben Ama sanada bu model çok yakışır tereddüt etme yerimseniben

bencede ya kız mılettıböyleyız bende bıara aradımgelınlıkcıyı ıcıme sınmeıdıptal etcem dedım kız dedı niye dedm dıkıtrcem ya ıstedgıım gııb olmazsa oda dıktırme gelınlıkte hep böle bi risk var dedı
ogun gııyıyorsun ve gecenın gununen guzelı sen oluyorsun zatnnnnŞeniz

Beta gelinliğin çok hoş canım abartılacak bir durum yok gerçi ben fotodan yorum yapıorum ama ablan madem bu işten anlıo sana da kötü birşey aldırtmaz için rahat olsun canım

cnm benim inşallahh

arsima sanırım ben resim buldum ekleyimmi

Az önce tv makyajı yapan profosyönel makyözü aradım.Düğün makyajını kaça yaptığını sordum..200 TL dedi.Buna vücut makyajıda dahilmiş :1shok: Çok pahalı dimii :uhm:
Bana yaptığı düğün makyajlarını mail atıcak..Makyaj malzemeleri ondan eve gelip yapıyormuş..

ya kızlar aranızda su bılhısayr programalrdan ıyı anlayan varmı benm dugun fotolarını fotgrafcı cdy e slayt olarak atmıs resımlerı bılgısayrıma resım olarak alamıyorum

cnm benim inşallahh

arsima sanırım ben resim buldum ekleyimmi

ekle kuzu

sende bize eklersin :roflol:

ya kızlar aranızda su bılhısayr programalrdan ıyı anlayan varmı benm dugun fotolarını fotgrafcı cdy e slayt olarak atmıs resımlerı bılgısayrıma resım olarak alamıyorum

slayt geçerken print screen tuşuna bas
painte yapıştır
resim olarak kaydet

cnm mutlaka cok güzel yapıyodur ama çok pahalı yaa kuaförler tam takır herşeyi o fiyata yapıyor. saç makyaj manikür pedikür ağda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…