Ne bileyim toplanış tarzı içime sinmedi bide altındaki tül kısmı ama bakalım teslim almaya gittiğimde eklemeler yaptırıcam..Çok hoş gözüküyor altı neden içine sinmedi?Göğüs kısmını çok beğendim ben :CüvCüv:
Üstü çok hoşuma gitti yaka ve bel kısmı işlemeli ışıl ışıl parlıyor ama malüm fotoda belli olmuyor..benneyaptımkiDüğündaş ben çok beğendim özelliklede üstü benim istediğim gibi çok yakışmış senin boyun kaç benim 164 bende altını böyle otursun die düşündüm ama kısa boyllu gösterir sandım ki sende hiçte öyle durmamaışş.ben çok beğendim cnmm
İşte Gamze benimde gözüme takılan kısım orası :1no2: Toplanış tarzı şimdi bakınca hoş durmuyor gibi.Ablam onu biraz daha yana alır üzerine hafiften işlemeler ekletiriz diyor..eudoracım gelinliğin üst kısmı çok güzel ama kurdele var ve alt tarafında yukarıya doğru büzgü olması olmamış göz yoruyor gibi.
bence çok hoş eudocum eteğin kabarıklığını bende böyle istiyorum üstüde altıda güzel bence. Uğur getirsin gelinliğin sana cnm :Saruboceq:
sen niye bunun alt kısmına taktın ki kafayı çok hoş bence
Böcükümm evet çok açık öyle asla giyemem zaten yakasını istediğim gibi kapatıcam.
Arsiman eklediği modellerdeki bolero gibide yaptırabilirimm..
Arsimam saol bu arada eklediğin modeller süperr :lepi:
kısa abıey hos olmuyor bence ama
arsima waaaww diyorumda başka bişey demiyorum bayıldım ya rengide çok iddialı
Kızlarr Alıntı yapmazsanız sevinirimmm yerimseniben
buda benim altı içime sinmeyen gelinliğim benneyaptımki
Etek kısmının büzgü kısmı gamzenin dediği gibi gözümü tırmalıyor.Sanki çok özentisiz toplanmış gibi :uhm: O kısımı daha bi derli toplu olsun istiyorumm kaydirigubbakcemile3
Bide alt tül kısmının üzerinde de pırıltılar var onları biraz artırsınlar..Ayy nekadar inceliyorum yaa :mymeka:
İnceledikçe daha hoş gözüküyor gözüme inan...Vallahi bu tarz gelinliğe karar kılıcam galiba, bunları böle gördükçe fikrim değişior...
beta platform ayakkabı rahatmı nasıl bişey ?
Var canım.Ablamın arkadaşı dikiyor..Onunla konuşucam bakalım ne dicek :uhm:eudorebeta kotu durmuyor altı begenmedıysendegıstırme sansın yokmuki??
ama dedıdıgm gıbı takma emnm cokkk guzel oalcaksın
Sen daha sevimlisinn Şeniz
rica ederim
benimde hoşuma gittiler ama geç kaldm :)
ama bazı insanada uzun yakışmaz :)
:lepi:
çok sevimli :)
Öyle olucak galiba kaydirigubbakcemile3 Olmadı ben söker dikerim kaydirigubbakcemile3İncelicen tabi en doğal hakkın...İçine sinmeye sinmeye sakın alma emi..İyice içine sinene kadar söktür, diktir söktür diktir :dance::dance:
böyle bişeymi? rahatmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?