Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Düğündaş ben çok beğendim özelliklede üstü benim istediğim gibi çok yakışmış senin boyun kaç benim 164 bende altını böyle otursun die düşündüm ama kısa boyllu gösterir sandım ki sende hiçte öyle durmamaışş.ben çok beğendim cnmm

bence çok hoş eudocum eteğin kabarıklığını bende böyle istiyorum üstüde altıda güzel bence. Uğur getirsin gelinliğin sana cnm :Saruboceq:

Çok hoş gözüküyor altı neden içine sinmedi?Göğüs kısmını çok beğendim ben :CüvCüv:
Ne bileyim toplanış tarzı içime sinmedi bide altındaki tül kısmı ama bakalım teslim almaya gittiğimde eklemeler yaptırıcam..
Beğenmene çok sevindimm a.s.
Üstü çok hoşuma gitti yaka ve bel kısmı işlemeli ışıl ışıl parlıyor ama malüm fotoda belli olmuyor..benneyaptımki
Benim boyumda 1.60 kilom 53 (55 tim stresten vermişim yine benneyaptımki ) Boyumu cidden uzun gösterdi bu model ama eğer fırfırlı olursa kısa gözterir dediler..Yandada işlemeli kurdelası var.Ama üstü çuk diye oturdu.Üstüm 36 beden bel kısmım 38 benim.
Altına bide platform ayakkabı aldım.19 puntoluk.Nişanlımın burnuna kadar yetişebiliyorum kaydirigubbakcemile3 Nişanlım 1.85 çünkü benneyaptımki

eudoracım gelinliğin üst kısmı çok güzel ama kurdele var ve alt tarafında yukarıya doğru büzgü olması olmamış göz yoruyor gibi.
İşte Gamze benimde gözüme takılan kısım orası :1no2: Toplanış tarzı şimdi bakınca hoş durmuyor gibi.Ablam onu biraz daha yana alır üzerine hafiften işlemeler ekletiriz diyor..
Bakalımm bi teslim almaya gideyim düzelticem..
bence çok hoş eudocum eteğin kabarıklığını bende böyle istiyorum üstüde altıda güzel bence. Uğur getirsin gelinliğin sana cnm :Saruboceq:

Ayyy beğenmenize sevindim yaa hihoyyyt Mutlu oldum bak şimdi

İnceledikçe daha hoş gözüküyor gözüme inan...Vallahi bu tarz gelinliğe karar kılıcam galiba, bunları böle gördükçe fikrim değişior...

sen niye bunun alt kısmına taktın ki kafayı çok hoş bence

Etek kısmının büzgü kısmı gamzenin dediği gibi gözümü tırmalıyor.Sanki çok özentisiz toplanmış gibi :uhm: O kısımı daha bi derli toplu olsun istiyorumm kaydirigubbakcemile3
Bide alt tül kısmının üzerinde de pırıltılar var onları biraz artırsınlar..Ayy nekadar inceliyorum yaa :mymeka:

eudorebeta kotu durmuyor altı begenmedıysendegıstırme sansın yokmuki??
ama dedıdıgm gıbı takma emnm cokkk guzel oalcaksın

Böcükümm evet çok açık öyle asla giyemem zaten yakasını istediğim gibi kapatıcam.
Arsiman eklediği modellerdeki bolero gibide yaptırabilirimm..

Arsimam saol bu arada eklediğin modeller süperr :lepi:

rica ederim
benimde hoşuma gittiler ama geç kaldm :)

kısa abıey hos olmuyor bence ama

ama bazı insanada uzun yakışmaz :)

arsima waaaww diyorumda başka bişey demiyorum bayıldım ya rengide çok iddialı

:lepi:

Kızlarr Alıntı yapmazsanız sevinirimmm yerimseniben
buda benim altı içime sinmeyen gelinliğim benneyaptımki

çok sevimli :)

İncelicen tabi en doğal hakkın...İçine sinmeye sinmeye sakın alma emi..İyice içine sinene kadar söktür, diktir söktür diktir :dance::dance:

İnceledikçe daha hoş gözüküyor gözüme inan...Vallahi bu tarz gelinliğe karar kılıcam galiba, bunları böle gördükçe fikrim değişior...

Gerçekten mii ayy canımm çok saol walla içime su serpiyorsunuz :1hug:
Eğer boyun benim gibi kısaysa balık etekler gerçekten uzun gösteriyor.Kabarık bi gelinlik giydim daha bi minyon göründüm..Eğer vücut hatların müsaitse bu tarz gerçekten güzel duruyor..yerimseniben Bununda göğüs kısmı içine büstiyer giymeme rağmen bol geldi.Ama bel kısmı tam oturdu..

eudorebeta kotu durmuyor altı begenmedıysendegıstırme sansın yokmuki??
ama dedıdıgm gıbı takma emnm cokkk guzel oalcaksın
Var canım.Ablamın arkadaşı dikiyor..Onunla konuşucam bakalım ne dicek :uhm:

rica ederim
benimde hoşuma gittiler ama geç kaldm :)
ama bazı insanada uzun yakışmaz :)
:lepi:
çok sevimli :)
Sen daha sevimlisinn Şeniz
İncelicen tabi en doğal hakkın...İçine sinmeye sinmeye sakın alma emi..İyice içine sinene kadar söktür, diktir söktür diktir :dance::dance:
Öyle olucak galiba kaydirigubbakcemile3 Olmadı ben söker dikerim kaydirigubbakcemile3

canım gelinliğin üstü çok hoş ve cuk diye oturmuş alt kısmıda bence hoş bir iki ufak oynamaylada senin istediğin hale getirilebilir bana sorarsan senin gözüne asıl takılma sebebide böyle bi model düşünmemen olabilir canım

böyle bişeymi? rahatmı?

Çok rahat bukett hihoyyyt Ben hayatta topuklu giyemem..İş yerine topuklu giderdim dayanamaz dolaptan babetlerimi çıkarır giyerdim gülerlerdi bana kaydirigubbakcemile3

Ama çok rahat bunun punto boyutunda krem rengi ve kaplama platformlu görünmüyor platform olduğuu çok şık duruyor.Çok sade bide.Bulursam resmini göstericem yerimseniben 38 büyük geldi içine astar koyucaklar.Haftaya teslim aldığımdada eklerim yerimseniben

şunu farkettim ben
gelinlik üstü için inanılmaz güzel modeller var ama altta o kadar çok yok sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…