Az önce tv makyajı yapan profosyönel makyözü aradım.Düğün makyajını kaça yaptığını sordum..200 TL dedi.Buna vücut makyajıda dahilmiş :1shok: Çok pahalı dimii :uhm:
Bana yaptığı düğün makyajlarını mail atıcak..Makyaj malzemeleri ondan eve gelip yapıyormuş..
slayt geçerken print screen tuşuna bas
painte yapıştır
resim olarak kaydet
Saol pashminamm a.s. Evet Ablam ve arkadaşı tam biçilmiş kaftan bu senin için diyince nişanlımda çok beğenince aldık işteBeta gelinliğin çok hoş canım abartılacak bir durum yok gerçi ben fotodan yorum yapıorum ama ablan madem bu işten anlıo sana da kötü birşey aldırtmaz için rahat olsun canım
ekle kuzu
sende bize eklersin :roflol:
Eklicemm hihoyyyt Bakalım o kadarda iyimi :uhm: Çok para dimi bi makyaj için..ben bi kaç kuförle konuştum 200 TL gelin başı paketi.mail atınca sende bize göstersene :jeyyar: kimse alıntı yapmaz silersin hemen
Aynennn arsimama katılıyorumm :1hug:
slayt geçerken print screen tuşuna bas
painte yapıştır
resim olarak kaydet
wow
buket sengözlerimebaksanab
buket dahaoncekı ekledıgımzı resımlerden hatırladım ama bu resmn sen oldugnu bılmuyordmmm
maşallh
aa buket seni merak ediyodum ama bikere daha koymustun sanırım şimdi hatırladım
buna son aldıklarımı eklemedım eskı bı lıstem:
İster saçından önce yaparım ona göre saçını yaptırırsın dedi.24 saat garanti veriyor.Makyajımda bozulma olmazmış..Ama istersen kuaförüne gelirim orda yaparım diyor..200 tl çok değilmi? önce kuaförde saçın yapılacak sonra evde makyajın mı yapılacak cnm
cnm mutlaka cok güzel yapıyodur ama çok pahalı yaa kuaförler tam takır herşeyi o fiyata yapıyor. saç makyaj manikür pedikür ağda...
baya pahaliymis...ama bizimle de resimleri paylasirsan sevinirim sengözlerimebaksanab canim
ne bikeresi 10 kere koydum böcük bıkmıştı beni görmektenn kaydirigubbakcemile3
ben ilk kez gördüm sositososito allah nazarlardan saklasin
buketçim bende ilk defa gördüm çok güzelmişsin canım benim
komşu nirde saklıon bunları olm senn
hay masallah.... ne kadar cok seyler almisin böcügüm
ceyiz almaktan kendine üst bas almaya yetmiyordur... en azindan bende öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?