Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

komşu ben senı unuttum :roflol: koy nan bıda gelıyom bakcem 5 dk ıcınde

BETA cnm cok pahalı bence burda 100 tl hersey dahıl hadı 100 olsun de anlasın gtsın

bende böcük esra esma gamze burcu özgeyi hatırlıom. beta yıda hatırlıom gibi ama unuttum yaaa karıltırıom hepp
Kimle karıştırıyosun bakim beni :uhm:
Tabiki ayıpp utanırım ben kaydirigubbakcemile3 Önce saçımı yaptırırım sonrada makyözü eve çağırırım evde yapar.Ama yaptırmayı düşünmüyorum çok pahalı ablamın nişan saçını yaptırdığı yerdeki bayanda çok güzel yapıyor ona gidicem mecburen sengözlerimebaksanab Bizim ailecek yaptırdığımız bi bayan vardı ama o artık çok yaşlanmış ve bırakmış yapmıyormuş oda profösyonel makyözdü bu gideceğim bayanda bunun baş elemanıydı kuaför salonunu buna devretmiş..nişanda yüzüm boya fıçısına düşmüş gibiydii ondan bu seferr çok ararştırıyorumm :1no2: Nişanda o kadar abarttılarkii ben bilem kendimi tanıyamadım kaydirigubbakcemile3 Saflığıma denk geldi :mymeka:
komşu ben senı unuttum :roflol: koy nan bıda gelıyom bakcem 5 dk ıcınde
BETA cnm cok pahalı bence burda 100 tl hersey dahıl hadı 100 olsun de anlasın gtsın

Evet böcükümm pahalıı..Bide kendi kuförümüzle anlatmaya gideyim oda hoş ucuza yapmıyor 80 TL yapıyor porselen makyajı..Çok üzgünüm çoook

ekleeeeeee valla gelinlikten anlamayan ve kendim için bile daha tasarlamayan ben bile merakla bakar oldum sizinkilere kızlar, günün birinde lazım olcak dimi ama???

zarif bir gelinlik... güle güle giy insallah istedigin gibi dikerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…