Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben geldiiiimmmmm hihoyyyt

4 gün oldu herhalde giremeyeli, düne kadar olan geçmişi geceleri okumaya çalıştım ama bişey yazamadım. Beni merak eden oldu mu ki :uhm:

İyi insan lafın üstüne gelirmişş kaydirigubbakcemile3
Tabikii benn merak ettimm sırnaşık şey
Gittimi kayınvalidenler :uhm: Neler yaptın anlatbakalımm kaydirigubbakcemile5

İyi insan lafın üstüne gelirmişş kaydirigubbakcemile3
Tabikii benn merak ettimm sırnaşık şey
Gittimi kayınvalidenler :uhm: Neler yaptın anlatbakalımm kaydirigubbakcemile5

Ayyy canım benim, sen sormuşsundur tahmin ediyorum Şeniz Yok tatlım kayıvalidem ve küçük görümcem burda ptesi sabah gidecekler. Diğer görümcem istanbuldan gelen onu dün gönderdik. Vala çok bişey yapamadık. Sadece salı günü portmanto için ölçü alıp fiyat çıkardılar. Bu hafta salı gidip renkleri seçicez. Salıya kadar gitme fırsatım olmaz. Ufak tefek birkaç şey aldık. Banyo aksesurarları ve banyo paspası vs hepsine karar verdik salı alcaz inşallah. Hemşom demiştin ya sana ciciler gelir diye canım kayınvalidem gitmiş yine bilezik almış bana yaa, ailemin tümüne hediye almışlar. Ciciler var kaydirigubbakcemile3 Müsait olunca eklerim artık. Sen neler yaptın

asıl ben sordum aha bunlarda cevap verdi pasminamla birlikte :dilcikar: tüstümm

Burcum bana tüsme ben biliyom zaten sen, beta, pashminam mutlaka sormuşsunuzdur. Canlarım benim iyi ki varsınız Şeniz

Bu arada nikahımla ilgili ilgili yorum yazan, tebrik eden, iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum a.s.

Ben sana demiştimm dimi kaydirigubbakcemile3 Ohh al işte bi ballı gelin daha :1hug:
Hepsini iyi günlerde kullan canım..
Ben naptımm..
1-Dün hiç aklımda olmayan bir gelinliği denedim aldım kaydirigubbakcemile3
Şimdi alt kısmı içime sinmiyor onda değişiklikler yaptırıcam.
2-Gelinlik ayakkabımı aldım.Çok içime sindi o platform krem rengi haftaya teslim alıcam
3-Kına için abiye baktım ama fiyatlar çok uçuk kafama göre güzel bir model bulamadım.
İstediğim bi model var.Yarın bir kaç modaevine fiyat sorucam.
4-Makyaj ve kuaför için yeri kesinleştirmeye çalışıyorum.Bugün Profosyönel bi makyözle konuştum fiyat aldım.200 TL dedi :1shok: yaptığı makyaj resimlerini yollucaktı ama hala mail gelmedi Çok üzgünüm çoook

Şimdilik böylee sengözlerimebaksanab

Oooooo hemşom maşallah sana gelinliği mi aldın :1shok: Süper ya en önemli şeylerden birini halletmişsin, ayakkabı da ohhh mis. Ekle hemencik bak çatlarım. Makyöz pahalıymış ama o gün için değebilir yapılan işe göre. Sana mail gelince sen de bana yolla

Yaaa kızlar benim kayınvalidem dünya tatlısı yaaa, Herşeyi nişanlım alıyor onlar maddi açıdan yardım edebilecek durumda değiller zaten. Eşinden kalan bir emekli maaşı var 700 lira, gidip 1 aylık maaşıyla bana bilezik aldı. Çok üzüldüm aslında ama çok heves ediyor işte. Keşke elimden fazlası gelse, ev için bi sürü kredi çekmek zorunda kalmasaydınız diyor. Bari bu bilezik belki bir açığınızı kapatır dedi. Bir de tutturdu portmantoyu da ben yaptırayım diye, ama hayatta izin vermem 2 tane üniversiteye giden çocuk okuyor o evde

Evet inanılır gibi değil walla benneyaptımki nişanlım ve ablamın yoğun baskısı sonucu aldım kaydirigubbakcemile3 Ama tereddütlerim vardı.Saolsun arkadaşlar içimi rahatlattı

Gelinliği son bi kez senin için eklerim sonra eklemicemm..Süpriz olsun
Ama ayakkabım yok.İçine astar koyacaklar haftaya teslim alıcam hepsini gelinlikte bi kaç tadilattan geçicek.

ben fotoları göremedim ki :çok üzgünüm: o gün yoktum :çok üzgünüm:

Tatlım, fotoları kayınvalidemler gittikten sonra eklesem olur mu a.s Birazdan çıkmak zorundayım zaten, bizdeler kaçamak yaptım sizi çok özlediğimden. Zaten seninki gibi eğlenceli bi nikahım olmadı kimse yoktu ailemizden senağlama

Ayyy canım yaa :1hug: Benim içinde öp ellerinden..Benimkide öyle beni her gördüğünde gözleri doluyor..Keşke yardım edebilsek diyor..Bide bizimkiler varlıktan yokluğa düştüler.Kaynımın iflas etmesiyle birlikte.Şimdi herşeyi nişanlım hallediyor.Napalım buda bizim şansızlıığımız..senağlama Allah beterinden saklasın..

Gelinliğe 1750 TL dedi :1shok: Ama ablamın arkdaşının yeri dedim ya Berika tanıdık diye 750 ye bıraktı sonra Nişanlımı çok sevdi hadi 700 olsun dedi kaydirigubbakcemile3 Ablamı bi görsen nişanlımın öz ablası sanki herşeyde sıkı sıkı pazarlık yapıyor.Herkes ablamı görümcem sanmaya başladı kaydirigubbakcemile3

bende görmemiştim yani benim için eklemiyorsun demekkk :dilcikar: tamam öyle olsunnn hıh:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…