Ben geldiiiimmmmm hihoyyyt
4 gün oldu herhalde giremeyeli, düne kadar olan geçmişi geceleri okumaya çalıştım ama bişey yazamadım. Beni merak eden oldu mu ki :uhm:
İyi insan lafın üstüne gelirmişş kaydirigubbakcemile3
Tabikii benn merak ettimm sırnaşık şey
Gittimi kayınvalidenler :uhm: Neler yaptın anlatbakalımm kaydirigubbakcemile5
Ben geldiiiimmmmm hihoyyyt
Ayyy canım benim, sen sormuşsundur tahmin ediyorum Şeniz Yok tatlım kayıvalidem ve küçük görümcem burda ptesi sabah gidecekler. Diğer görümcem istanbuldan gelen onu dün gönderdik. Vala çok bişey yapamadık. Sadece salı günü portmanto için ölçü alıp fiyat çıkardılar. Bu hafta salı gidip renkleri seçicez. Salıya kadar gitme fırsatım olmaz. Ufak tefek birkaç şey aldık. Banyo aksesurarları ve banyo paspası vs hepsine karar verdik salı alcaz inşallah. Hemşom demiştin ya sana ciciler gelir diye canım kayınvalidem gitmiş yine bilezik almış bana yaa, ailemin tümüne hediye almışlar. Ciciler var kaydirigubbakcemile3 Müsait olunca eklerim artık. Sen neler yaptın
aaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş kızzz seni sordum deminnn:1hug:
Tatlişim canım benim, beni sorcaklar bellidir zaten Şeniz 1-2 kişi daha vardır mutlaka onlar da sormuştur :1closedeyes: Özledim sizle sohbet etmeyi
Ayyy canım benim, sen sormuşsundur tahmin ediyorum Şeniz Yok tatlım kayıvalidem ve küçük görümcem burda ptesi sabah gidecekler. Diğer görümcem istanbuldan gelen onu dün gönderdik. Vala çok bişey yapamadık. Sadece salı günü portmanto için ölçü alıp fiyat çıkardılar. Bu hafta salı gidip renkleri seçicez. Salıya kadar gitme fırsatım olmaz. Ufak tefek birkaç şey aldık. Banyo aksesurarları ve banyo paspası vs hepsine karar verdik salı alcaz inşallah. Hemşom demiştin ya sana ciciler gelir diye canım kayınvalidem gitmiş yine bilezik almış bana yaa, ailemin tümüne hediye almışlar. Ciciler var kaydirigubbakcemile3 Müsait olunca eklerim artık. Sen neler yaptın
asıl ben sordum aha bunlarda cevap verdi pasminamla birlikte :dilcikar: tüstümm
Bu arada nikahımla ilgili ilgili yorum yazan, tebrik eden, iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum a.s.
Oooooo hemşom maşallah sana gelinliği mi aldın :1shok: Süper ya en önemli şeylerden birini halletmişsin, ayakkabı da ohhh mis. Ekle hemencik bak çatlarım. Makyöz pahalıymış ama o gün için değebilir yapılan işe göre. Sana mail gelince sen de bana yolla
Evet ben şahidimm :dilcikar: Hemende küsmee burçişş :mymeka:
Sen yine bol bol götürmüşündürr bugünn tatlıları,börekleri,çörekleri dimi :jeyyar:
ben fotoları göremedim ki :çok üzgünüm: o gün yoktum :çok üzgünüm:
Yaaa kızlar benim kayınvalidem dünya tatlısı yaaa, Herşeyi nişanlım alıyor onlar maddi açıdan yardım edebilecek durumda değiller zaten. Eşinden kalan bir emekli maaşı var 700 lira, gidip 1 aylık maaşıyla bana bilezik aldı. Çok üzüldüm aslında ama çok heves ediyor işte. Keşke elimden fazlası gelse, ev için bi sürü kredi çekmek zorunda kalmasaydınız diyor. Bari bu bilezik belki bir açığınızı kapatır dedi. Bir de tutturdu portmantoyu da ben yaptırayım diye, ama hayatta izin vermem 2 tane üniversiteye giden çocuk okuyor o evde
sen nerden biliyorsunn :1shok: biri beni gözetliyorrr :1ninca:
Evet inanılır gibi değil walla benneyaptımki nişanlım ve ablamın yoğun baskısı sonucu aldım kaydirigubbakcemile3 Ama tereddütlerim vardı.Saolsun arkadaşlar içimi rahatlattı
Gelinliği son bi kez senin için eklerim sonra eklemicemm..Süpriz olsun
Ama ayakkabım yok.İçine astar koyacaklar haftaya teslim alıcam hepsini gelinlikte bi kaç tadilattan geçicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?