bende görmemiştim yani benim için eklemiyorsun demekkk :dilcikar: tamam öyle olsunnn hıh:dilcikar:
Tatlım, fotoları kayınvalidemler gittikten sonra eklesem olur mu a.s Birazdan çıkmak zorundayım zaten, bizdeler kaçamak yaptım sizi çok özlediğimden. Zaten seninki gibi eğlenceli bi nikahım olmadı kimse yoktu ailemizden senağlama
Ayyy canım yaa :1hug: Benim içinde öp ellerinden..Benimkide öyle beni her gördüğünde gözleri doluyor..Keşke yardım edebilsek diyor..Bide bizimkiler varlıktan yokluğa düştüler.Kaynımın iflas etmesiyle birlikte.Şimdi herşeyi nişanlım hallediyor.Napalım buda bizim şansızlıığımız..senağlama Allah beterinden saklasın..
Gelinliğe 1750 TL dedi :1shok: Ama ablamın arkdaşının yeri dedim ya Berika tanıdık diye 750 ye bıraktı sonra Nişanlımı çok sevdi hadi 700 olsun dedi kaydirigubbakcemile3 Ablamı bi görsen nişanlımın öz ablası sanki herşeyde sıkı sıkı pazarlık yapıyor.Herkes ablamı görümcem sanmaya başladı kaydirigubbakcemile3
Seni izleyen kelebeklerim var..Takipteyimm kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab
Hemşom çıkma ekliyorumm şimdii senin için..
Sendemi görmedinn :uhm: Hemen bak o zaman biliyosun yorumların önemli benim içinde yerimseniben Bak doğruyuu söyleyin ok Çok üzgünüm çoook
Kızlar ben kaçıyorum şimdik görüşürüz tekrar. Öpüyorum hepinizi a.s.
canım böyle aşağısı pırtık pırtık kumaşlı olsa olmazmıydı kuzum
Heehh işte burcişimm benim istediğimde öyle bir modeldii..Ama bu dikilmiş hazır olduğu için pek oynayamadılar..Bide boyunu kısa gösterir dediler senağlama Ben minyon tipliyim çünküm benneyaptımki Boyum 1.60 bakalım teslim alınca konuşucam tekrar yerimseniben
yawruşum 1.60 kısamı :mymeka: 7 8 cm topuk zamn bir kere. aha oldun benim kadar. bende 1.70 :sm_confused: yawrucum bence olurdu yaa. üstü aynı böyle yapıp altı başka dikslerdi. yada bu güzel altı gayet tatlı ama oraya başka bir şey düşün kuzum. o toplamaya bir atraksiyon kat. kocaman fiyonk koy bir şey yap değişik olsunn a.s
Burçiş bak tam olarak istediğim model böyleydii senağlam][/URL]
hımm canım kuzumm evet bu bencede basık gösterir. çünkü halka halka genişliyor. üsteik kiloluda gösterir. benim dediğim biraz daha pırtık pırtık. yani altı düzensiz pırtıklardan oluşanlardan. a.s sana bir şey diyim mi içini rahatlatmak için demiyorum seninkinin altı bundan iyi duruyor. hatta üstüde bundan güzel durmuş sende. senin üstündeydi dimi? :uhm: sensen mükemmemldi vallahi yerimseniben
Evet canımm manken benimm kaydirigubbakcemile3 Üstüne dicek bişeyim yok cuk diye oturdu..Ama o toplama kısmı hoşuma gitmiyorr :1no2: Ablam çok takılma onu hallederiz pırıltılı bi broş alırız takarız dedi yada toplama şeklini değiştiricezz...
Bakalımm nasıl olcaksaa yerimseniben Ayy seninde beğenmene çok sevindimm Şeniz
Birde alıntıyı silersennn çok sevinirimm yerimseniben Başkasının gelinliği reklam etmeyelim kaydirigubbakcemile3
evet evet bencede o zaman mükemmel olacaktır kuzum üst kusursuz çünkü hele birde yapılı saçla makyajla sen bunu düşün offfff afet olacaksın afettttsositososito
çok güzelmiş ben çok begendim canım :) fikrimi sölemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?