Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende görmemiştim yani benim için eklemiyorsun demekkk :dilcikar: tamam öyle olsunnn hıh:dilcikar:

Sendemi görmedinn :uhm: Hemen bak o zaman biliyosun yorumların önemli benim içinde yerimseniben Bak doğruyuu söyleyin ok Çok üzgünüm çoook

tamam canım ne demek tamam gidince eklersin :1hug:
canım ama sizinde formalitendendi. işte biz formaliteyi biraz eğlence haline getirdik hepsi bu. sizin düğünde tekrar kıyacak gibi yapcaksınız ya o güzel olur :1hug:

Seni izleyen kelebeklerim var..Takipteyimm kaydirigubbakcemile3 sengözlerimebaksanab

Hemşom çıkma ekliyorumm şimdii senin için..

seni gidii seniiiiiii :roflol: vallahi çok uyguna halletmişsin canımm. sevindim senin adına.

kaydirigubbakcemile3 Yaa varya gelinliklerin maliyetleri çok komik rakamlar :1shok:
Kızlar size tavsiyem çok sıkı sıkı pazarlık edinn :1ninca:

Sendemi görmedinn :uhm: Hemen bak o zaman biliyosun yorumların önemli benim içinde yerimseniben Bak doğruyuu söyleyin ok Çok üzgünüm çoook

tamam canım yapıyorum yorumumu :1hug: bu arada evet göredimm çünkü bütün hafta çok gelemedim yaa. geçmişide okuyamadım yeni gördüm ve duydum ben iştee:sm_confused:

canım bir kere bedenini mükemmel kavramış :1rolleyes: kalçaya kadar harika oturmuş. klasik gelinliklerde farklı olması neticesiylede beğendim. a.s gerçek fikirlerim bunlar. çünkü bana objektif yorum yapılmasını isterdim yerimseniben sdece etek kısmında toplama olayı ban çok demode geliyor kuzum iç toplama olmasa yada başka bir şey düşünülse nasıl olurdu :uhm: ki oda benim düşüncem biliyorsun antikadır biraz tarzım yoksa herkese güzel gelir yaniia.s

Kızlar ben kaçıyorum şimdik görüşürüz tekrar. Öpüyorum hepinizi a.s.

canım böyle aşağısı pırtık pırtık kumaşlı olsa olmazmıydı kuzum

Heehh işte burcişimm benim istediğimde öyle bir modeldii..Ama bu dikilmiş hazır olduğu için pek oynayamadılar..Bide boyunu kısa gösterir dediler senağlama Ben minyon tipliyim çünküm benneyaptımki Boyum 1.60 bakalım teslim alınca konuşucam tekrar yerimseniben

yawruşum 1.60 kısamı :mymeka: 7 8 cm topuk zamn bir kere. aha oldun benim kadar. bende 1.70 :sm_confused: yawrucum bence olurdu yaa. üstü aynı böyle yapıp altı başka dikslerdi. yada bu güzel altı gayet tatlı ama oraya başka bir şey düşün kuzum. o toplamaya bir atraksiyon kat. kocaman fiyonk koy bir şey yap değişik olsunn a.s

Ooo kocaa fiyonkuu yanına koymuşlar kaydirigubbakcemile3 Prıltılı mırıltılı..
Ben en iyisi teslim alınca iyice bi konuşayım yoksa bu böyle olmucak Çok üzgünüm çoook

Burçiş bak tam olarak istediğim model böyleydii senağlam][/URL]

hımm canım kuzumm evet bu bencede basık gösterir. çünkü halka halka genişliyor. üsteik kiloluda gösterir. benim dediğim biraz daha pırtık pırtık. yani altı düzensiz pırtıklardan oluşanlardan. a.s sana bir şey diyim mi içini rahatlatmak için demiyorum seninkinin altı bundan iyi duruyor. hatta üstüde bundan güzel durmuş sende. senin üstündeydi dimi? :uhm: sensen mükemmemldi vallahi yerimseniben

Son düzenleme:

Evet canımm manken benimm kaydirigubbakcemile3 Üstüne dicek bişeyim yok cuk diye oturdu..Ama o toplama kısmı hoşuma gitmiyorr :1no2: Ablam çok takılma onu hallederiz pırıltılı bi broş alırız takarız dedi yada toplama şeklini değiştiricezz...

Bakalımm nasıl olcaksaa yerimseniben Ayy seninde beğenmene çok sevindimm Şeniz

Birde alıntıyı silersennn çok sevinirimm yerimseniben Başkasının gelinliği reklam etmeyelim kaydirigubbakcemile3

evet evet bencede o zaman mükemmel olacaktır kuzum üst kusursuz çünkü hele birde yapılı saçla makyajla sen bunu düşün offfff afet olacaksın afettttsositososito

evet evet bencede o zaman mükemmel olacaktır kuzum üst kusursuz çünkü hele birde yapılı saçla makyajla sen bunu düşün offfff afet olacaksın afettttsositososito

Ayyy canımm beniimm Şeniz ınşallahh hepimizz periler gibi oluruz :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…