Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bir de herkes kendini deşifre etmiş yaaaa, Eccunun gelinliklini halini göremedim. Arsima seni de görmem lazım yaa. H.içi ben burdayken de ekleyin noluuuur :1rolleyes: Ben artık kaçayım, öpüyorum hepinizi

Yaaaa bir de kızlar burda bi nutella muhabbeti geçmiş ben yokken, o nedir ki :uhm:

Yaaaa bir de kızlar burda bi nutella muhabbeti geçmiş ben yokken, o nedir ki :uhm:

slm sulfatcım nutella muhabbeti kızın biri (tabi kızsa)cilve taktikleri die bi konu açmış kendi yaptıklarını yazmış ordan çıktı yani diğer bi üyede nutellayı vücudunuza sürün:jeyyar: falan demiş bizim kızlarda dalga geçio çeyizlerimizede nutella alalım die :roflol::roflol::roflol::roflol:

Töbe töbe :roflol: Onca eksiğim var yetmiyor bir de nutella mı eklicem listeme :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Cumartesi günü aldığım cici çeyizlerim :)))

bu kelebekli takımı kendim yaptım perşembe günü sürahisini almıştım cmrts günü de başka bir mağazada 6 kişilik bardak takımını buldum hemen yapıştım kaydirigubbakcemile3

bulaşık telleri çizmeyen türdenmiş renk renk hoşuma gitti aldım yanında da teflon tencerelerimde kullanmak için slikon çırpıcı :)

çaydanlıklarım için süzgeç aldım :)

buda buzdolabına falan yarım soğan yumurta yada limon koyarken kullanmak için saklama kabı buzdolabına koku yapmıyor hemde mikroplardan koruyor

Sinaycım sen neler yapıyorsun, moral durumun nasıl?

valla kaç gündür nete bile girmek istemiyordum bugün aldıklarımı ekliyim die girdim bugünde kimse yokmuş şansıma eccu falan düğün resimlerini eklemiş göremedik benneyaptımki sen nasılsın sulfat hazırlıklar ne alemde ?

Sinaycım iyi günlerde kullan canım. Aldığın o bulaşık tellerinden ben evimi temizlerken almıştım. Fayans, cam ve yerlerdeki boya lekelerini kazımak için. Hiç çizik yapmadı. yerimsenibenYaa bu yarım limon vs koymak için olan kapların cam olanlarından alcam ama onların renkli camları var mı acaba? Hani bu bardaklar gibi dibi renkli olanlar filan :uhm:

Canım vala ben de bu hafta giremedim misafirlerim var. Kayınvalidem, görümcemler geldiler. Bu hafta yerimde saydım yani hiç bir gelişme yok. :1no2: Haaa sadece portmanto yapılcak eve onun ölçüsü alındı ve banyo aksesuarlarıma karar verdim ama almadım daha kaydirigubbakcemile3

hiç sıkıntıya girme bunlar için falan canım herşey olup gidiyor o yarım soğan için paşabahçenin var ama renkli değil düz cam ben bunu plastik aldım 1 lira hihoyyyt

Ayy canımm hemşomm çok saol walla a.s. Evet kendi resmim oo üst tarafı çuk diye oturdu altınada yapıcaz bakalım bişeyler yerimseniben Beğenmene sevindim :1hug:
hayy allahımm bumuymul barii kaydirigubbakcemile3 Ne çılgınlar var :1shok: Ya adamın çikolataya karşı alerjisi varsa kaydirigubbakcemile3
Sinaycım renkli bardakların çok cüzel :lepi: Bunlardan ben çok aradım ama bulamadım :1no2: Birde kelebekli takımdan bende aldım.Shaferdan aldığım kelebekli yemek takımıma uyum sağlasın diye yerimseniben Çok güzel dimi yerimseniben İyi günlerde kullan hepisini :1hug:

Bu arada avatardaki kız senmisin :uhm:

kuznimin kınada giydiğinin tıpatıpı diyebilirim onunda ki daha da kabarıktı canırım:))
ortama uyacaksa neden olmasın ben de böyle birşey düşünmüyoum ama kuzenlerim hep böyle giyiniyor benimde

ortama uyacak cnm ama herkes çok abartı buldu.sanırım biraz daha arştırıcam.:)

ortama uyacak cnm ama herkes çok abartı buldu.sanırım biraz daha arştırıcam.:)

uyum sağlıyorsa tamam ozaman rengine bayıldım ben kırmızı söz elbisemin rengi zaten :))
renkte soluk renkler olmasın göstersin kendini kabarıklıkta bu bence iyi daha kabarığı yatak gibi oluyor kuzeniminkine yatmıştık bi güzel kız içine gömülmüştü otutunca:lepi:

hiç sıkıntıya girme bunlar için falan canım herşey olup gidiyor o yarım soğan için paşabahçenin var ama renkli değil düz cam ben bunu plastik aldım 1 lira hihoyyyt

ay senin avatar bir ara başkasınındı kız bu benim die iddia ediyordu onu hatırladım birden

kızlaarr tünaydın.. ben de boş durmadım önemli eksikliklerden ikisini daha tamamladım..

Philips azur 4620 ütüm - 185 tl

Philips Marathon 9256 elektrik süpürgem - 525 tl eve gelince hemen denedim süper bişi bu yaaa.. aynı gün süpürülmüş halıyı süpürdük, bi ton toz çıktı meğer hiç süpürmüyomuş bizim makine :tomato:

merhaba arkadaslar, bu foruma yeni üyeyim.
ceyiz basligini okuyunca hoopp diye geldim :) 3 ay sonra dügünüm var, böyle netten fikir alisverisi yapiyorum :)

kızlar slm herkese sayfalar cok ilerlemiş yaa sanırım hepsini okuyamıcam dün alyansımızı aldık cok içimize sindi yarın resmini eklicem:)))

canim, bu süpürge hani torabsiz olanlardanmi? direk bosaltiyorsun. :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…