Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan, tatlım mutlu ve huzurlu günlerde, hepsi birbirinden cici camasır sepetin tam beğendiğim model
bende aynıyım 50 kiloydum simdi 56 civarıyım ve düğünüme 2 ay kadar zaman var en faz 5 kilo vermeliyim ama nasıl ;( spor da lazım cünkü bel cevresinde toplanmıs durumda kilolar :1no2:

betacım aldıklarını güle güle kullan çok güzeller

gunaydın kızlar
komşu pek guzel deıl daha guzellerı vardır
gerı kalan sayfaları sonra bakarım

kızlar yardım edin bana yaa:)
ebeveyn banyoma klozetin ön tarafında sağ köşeye 80 cm eninde bi dolap yaptırcaz..normal banyomuza kahverengi tonlarında bi dolap yaptırmaya karar verdik burası farklı olsun dedik..ama ne renk olur karar veremiyorummm..
resmini ekliyorum ama duş ve klozet takılmamış hali bu..sağ tarafta klozet yanında sol tarafta da oval duş teknesi var..bu arada fayanslar siyah gibi çıkmış ama koyu kahve..

temizlik yapılmadan önceki resim bu kızlar fayansların kirliliğine bakmayınyerimseniben

mutlu kullan cnm kaydirigubbakcemile5

evlilik dönemi insanların anlayıslı olması lazım,
ama inan özel sektörde olmadığğım için seviniyorum en azından haftasonları halledebilirim islerimi

ayyy ben senin yerinede telaşlanıyorum buketcim sormaaA :) öyle tezcanlıyım ki hersey hallolsun istiyorum , ne çok yapacak seyimiz var daha düsünsene

çok ciciiii :)
Alıntı yapmazsanız sevinirim güzellerrr

ama ben göremedim kiii :1no2:

Kızlar buraya resmini koyma şansım yok ama fiyat açısından sizleri bilgilendirmek istedim. kütahya porslenin sandıklı çatal bıçak takımını 150 tl ye 85 parça porselen tabak takımını 300 tl ye aldım çok uygun oldugunu düşünüyorum.
bilgilerinize arz ederim :1closedeyes:

sinaycım bardaklrın cok guzeller renklı cıvılcıvılllar hepsını ı gunlerde kullan yalnız lımonluk olarak aldığın seyın aynısının cam seklınde aldım ben cunku daha sağlıklı bence sende cam olanı almalısın

ısaura
ütün ve süpürgen hayrlı olsun cnm ı gunlerde kullan

songa
önluğün rengı harıka ı gunlerde kullan

aıme
catal kasık sade ve şık gule gule kullan

beta bacm aldıklarının hepsı harıka suplalarımız aynı camasr sepetın cok hoş ı gunlerde kullan tüm cıcılerını

mınık kılo aldım demışsın ne yedın nan 3 kılo bırden aldın sakın yemek yıyıp hemen tartıldım deme yanılma payın cok yüksek ınş daha da alırsın

kalori hesabı yaparak yedim hep böcük
yemeklerden sonra kase şekerli yoğurt yedim
yatmadan öce büyük bardak süt içtim..
öğle yemeklerindede hep yüksek kalorili şeyler yaptım patates salatası gibi..
kilo alamadım sanıyordum ama meğerse bizim emektar tartı bozukmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…