Kızlar bende geçen haftalarda yeni şeyler almıştım ama anca yeni ekleyebildim..
Bu mutfak için aldığımız.Metal baharatlık ve havluluk,folyoluk...
Buda 4 TL'ye aldığımız supla..
Buda yemek takımımdaki görünüşü..Nasıl olmuş sizce :uhm:
Buda yemek takımım ve uymadığını düşündüğüm çatal bıçak takımım
Bunlarda meyva bıçakları,çatalları ve tatlı kaşıkları..
Buda ablamın bana hediye aldığı mutfak önlüğümm..:asigim:
Sizler içinde modellik yaptım kaydirigubbakcemile3
Bunlarda cici mutfak havlularımm..:asigim: Çok tatlılar yaa :ecrin_bebek:
Buda geçen gün aldığım çamaşırlığım..
bende aynıyım 50 kiloydum simdi 56 civarıyım ve düğünüme 2 ay kadar zaman var en faz 5 kilo vermeliyim ama nasıl ;( spor da lazım cünkü bel cevresinde toplanmıs durumda kilolar :1no2:önemli olan saglikli olman... insallah ideal kilona kavusursun
evet 50 kilo olmak güzel bende boyum 160 kilo adim 55 kilo oldum. vermek istiyorum ama ben ömrümde hic diet yapmadim az önce yine nutella ekmek yedim bide 3 4 kupa cay her kupaya da 4 5 kasik seker... böyle biraz zor atarim 5 kiloyu 3 ay kalis dügüne fisfisfis
niye beğenmionuz yaaaa senağlama
iyi ozaman bana örnek verinnn
ben çok beğendim canım çok kibar ve asil duruyo bence a.s.
Cumartesi günü aldığım cici çeyizlerim :)))
bu kelebekli takımı kendim yaptım perşembe günü sürahisini almıştım cmrts günü de başka bir mağazada 6 kişilik bardak takımını buldum hemen yapıştım kaydirigubbakcemile3
bulaşık telleri çizmeyen türdenmiş renk renk hoşuma gitti aldım yanında da teflon tencerelerimde kullanmak için slikon çırpıcı :)
çaydanlıklarım için süzgeç aldım :)
buda buzdolabına falan yarım soğan yumurta yada limon koyarken kullanmak için saklama kabı buzdolabına koku yapmıyor hemde mikroplardan koruyor
izin alabiliyorsan al :)
ben patronla görüşecektim düğüne kadar olan (mayıs ve haziranın 1. haftası) cumartesileri izin isticektim
sonra aklıma evlilik iznimi 2 hafta isteyeceğim geldi
dahada sonra baalayından geldikten sonraki 2 hafta cumarteside kaynımın düğünü için izin almam gerektiği geldi
ben naptım hiç izin almadım
şimdi önümüzdeki iki cumartesi için alıcam sonra düğün için alıcam bide kaynımın düğüne
kovulurmuyum acep :)
CNM bende dün gelinlik.iye gittim nişanlımla modeli belirledim gibi
ev tutmadık hala mobilyalarıda almadık
ortada bi beyaz eşyalar var ama bende de telaşın tsi yok bende anlayamadım nie böle?
kilo almak isteyen arkadaslar poleni denedimi acaba? bende tam bilmiom ama sanırım iştah açıo die biliom arı poleni die geçio sanırımm
Alıntı yapmazsanız sevinirim güzellerrr
tubiss cnm günaydın nasılsın?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?